3 sierpnia 2010 o 00:57
Zgłoś do moderacji
Dla mnie zabawne były zalane dziewczyny, które w jakiś sposób przybyły na nasz koncert i myślały że będziemy grać disco-polo :d
3 maja 2011 o 21:05
Zgłoś do moderacji
Sporo śmiesznych rozmów wydarzeń a nawet dziwnych czy tez ekstremalnych można znaleźć na stronie internetowej www.ostrafaza.pl
sylwana kobieta, 27
Łódź
Nagrań: 0, Postów: 41
4 maja 2011 o 07:42
Zgłoś do moderacji
Kiedyś na lekcji była kartkówka a ja jej nie pisałam bo wcześniej byłam chora,więc kiedy wszyscy pisali ja myślałam że cholery dostanę z nudów.Nagle jakoś tak sama z siebie odrzuciłam głowę w tył i porzaliłam się:FEEEEE!!!...
Mieli ze mnie takie jaja że aż wszyscy dostali dobrą ocenę xD
anioł smutku zawsze przynosi cierpienie...i oto jestem...
23 maja 2011 o 11:20
Zgłoś do moderacji
kiedyś moja babcia kupiła mi majtki były małe i z Kubusiem Puchatkiem. chciałam powiedzieć babci że mi się nie podobają i że to nie mój rozmiar, ale przykro było patrzeć na tą staruszkę jak się cieszy że kupiła mi majteczki. następnego dnia je założyłam chociaż strasznie cisły. umuwiłam się z koleżankami że pójdziemy do mnie do domu. po drodze poszłysmy po chipsy i cocacole. nagle potknęłam się i zahaczyłam o gwóźdź. nagle rozerwały mi się rajstopy i cały sklep ujrzał mnie w zamałych gaciach z Kubusiem Puchatkiem.
Konto usunięte
25 czerwca 2011 o 21:41
Zgłoś do moderacji
Kupowałam telefon na abonament - najpierw milion formularzy, składanie podpisów, czekanie na to, na tamto, na siamto, znów podpis, znów czekanie, znów przeczytaj umowę, znów to podpisz, tamto podpisz... Ostatecznie dostałam elegancko zapakowany w firmową reklamówkę telefon, stertę papierów i zadowolona wychodzę z salonu...
-proszę pani! przepraszam, ale jeszcze złotówkę za telefon trzeba zapłacić!
....
26 czerwca 2011 o 22:14
Zgłoś do moderacji
Lekcja matematyki bodajże w 5 albo 6 klasie podstawówki xD Nauczycielka chodziła po klasie, sprawdzała nasze zadania, nachyliła się przed koleżanką i pękły jej spodnie. xD Chodziła tak przez cały dzień po szkole i dziwiła się, dlaczego każdy się śmieje, hah. xD
tomdzek mężczyzna, 27
Garwolin
Nagrań: 0, Postów: 1257
26 czerwca 2011 o 22:26
Zgłoś do moderacji
Raz z dwiema koleżankami ogladaliśmy horror w zimowy wieczór - około 20, i w trakcie filmu na chwile mieliśmy zejść na doół, zrobić popcorn.
Oglądaliśmy wtedy bodajże The Ring 2 i jak tam sobie stoję z Karoliną i ona przede mną stoi i czekamy na Kinge aż przyjdzie z popcornem. Tymczasem ja chciałem Karoline przestraszyć i krzyknąłem:
-KAROLINA ZA TOBĄ!!
-AaAaAAFSGBHVB GDZIE?! - nie wiedziałem że ona miała szklankę z sokiem, szybko się odwróciła i z przerażenia wylała na mnie sok xDD
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
26 czerwca 2011 o 23:06
Zgłoś do moderacji
poślizgnąłem się na kocie
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem