dalumen mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 0, Postów: 26
31 marca 2010 o 22:40
Zgłoś do moderacji
Podczas festiwalu filmowego w Gdyni, podrywał mnie Leszczyński w Bohema Jazz Clubie 😃
ratedomnix mężczyzna, 26
s-tycze.
Nagrań: 0, Postów: 54
1 kwietnia 2010 o 09:02
Zgłoś do moderacji
Na przykład ja idę sobie ulicą Warszawy i nagle widzę . O faken . MROZU . I ups ! . To nie Mrozu tylko jakiś koleś podobny do niego . A ja do niego . Mogę autograf .
Masakra .
teksciarz mężczyzna, 45
Tomaszów Lubelski
Nagrań: 1, Postów: 56
1 kwietnia 2010 o 09:26
Zgłoś do moderacji
Kiedyś jak byłem jeszcze dość młody jechałem pociągiem do Gdańska - do dziewczyny.
Wpadam na dworzec PKP w takim małym miasteczku - oddalonym od mojego zamieszkania o około 7 km
Kupuje w kasie bilet na którym jest napisane że pociąg rusza za 40 minut
Siedze spokojnie na zewnątrz budynku na ławce czekając na ów pojazd. Po 20stu minutach zjawia sie jakiś pociąg. Ale patrze na zegarek - mam jeszcze 20 minut. Nagle pociąg powoli rusza, a mi przechodzi przez głowę myśl - że "może to ten".
Pytam sie ludzi czy to do Gdańska - a ktoś mi mówi że tak : to do Gdańska.
Pociąg się rozpędza a ja za nim cały czas biegne. Konduktor do mnie krzyczy - "Wsiadaj pan, czegoż pan nie wsiada Myślałem że się wsiada przy samej lokomotywie
😃
W pewnym momencie jednak zaczaiłem o co biega - i wsiadłem
🙂
Maciek Charachajczuk
weathervanes kobieta
...gdzie Diabeł mówi dobranoc.
Nagrań: 0, Postów: 16
1 kwietnia 2010 o 10:28
Zgłoś do moderacji
[cytat=ialesanka]Kiedys wybralam sie z tata do sklepu i w sklepie w kolejce byl strasznie podobny facet do mojego taty. takie same jeansy, bluzka i ta sama fryzura. i zaczelam sie zastanawiac ktory to moj tata. w koncu podeszlam i klepnełam w dupę ktoregos z nich. nagle ten ktos sie odwraca..okazalo sie ze to ten klon mojego taty ^ ^ zaczerwienilam sie i ucieklam(mialam z 6lat)[/cytat]
Miałam to samo. Tyle, że mnie kurtka zmyliła ;x
Każdy z nas ma dwa oblicza...
Niektórzy mają ich zdecydowanie więcej...
これは なんですか。?
Hey moon, please forget to fall down
1 kwietnia 2010 o 15:27
Zgłoś do moderacji
Ja jak jechałam autobusem przepełnionym ludźmi, ze słuchawkami na uszach jak to mam w zwyczaju, słuchałam sobie "Kto tak ładnie kradnie". W pewnym momencie żeby się brzydko nie wyrazić zaczęłam tak drzeć papę śpiewając refren mojej ulubionej piosenki że po skończeniu tegoż małego recitalu, ludzie w autobusie zaczęli mi klaskać. Speszona wysiadłam na następnym przystanku, na szczęście miałam blisko do celu ; )
agata222 kobieta, 35
Nagrań: 19, Postów: 639
2 kwietnia 2010 o 21:12
Zgłoś do moderacji
Byłam kiedyś z kumpelą w aptece, bo chciała kupić sobie chusteczki samoopalające
😛 Stoimy w kolejce, czekamy, nudzimy się, bo kolejka długa, więc zaczęłam sobie oglądać reklamy w takim małym monitorze. Pech chciał, że była akurat reklama czopków... Pokazuję kumpeli, bo reklama była dość zabawna, w pewnym momencie nadeszła nasza kolej, farmaceutka pyta co podać, a kumpela: "Poproszę czopki samoopalające"
😃
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
ialesanka kobieta, 31
Szczecin
Nagrań: 1, Postów: 21
2 kwietnia 2010 o 21:26
Zgłoś do moderacji
to teraz cos niesmacznego xd
byłam na spacerze z kolezanka i nagle zachciało jej sie siku
wiec poszlysmy za krzaki
wychodzac stamtad poczulam okropny smrod..
patrze...a tam na jednym i na drugim bucie psia kupa..
rozumiecie..niedosc ze kupa, to jeszcze w obu butach na raz..
Amy