ialesanka kobieta, 31
Szczecin
Nagrań: 1, Postów: 21
31 marca 2010 o 20:37
Zgłoś do moderacji
Opiszcie swoje najśmieszniejsze przygody ;>
Amy
kanja kobieta, 88
Nagrań: 0, Postów: 134
31 marca 2010 o 20:55
Zgłoś do moderacji
Hmm... Kiedyś z siostrą wsmarowałyśmy kakao w dywan xD
kanja kobieta, 88
Nagrań: 0, Postów: 134
31 marca 2010 o 21:08
Zgłoś do moderacji
Na szczęście, sprało xd
Jeszcze kiedyś coś do mnie koleżanka mówiła i powiedziała ,,Uuu" i ja do niej to samo, tylko jak Mariolka. Akurat w tym czasie wyszedł taki chłopak wyszedł z kibla i popatrzył się na mnie jak na idiotkę xD
ialesanka kobieta, 31
Szczecin
31 marca 2010 o 21:10
Zgłoś do moderacji
Idę kiedyś z moją koleżanką i wróbelek koło nas leciał i zaczynamy piszczeć "ojej jaki on słodki" i w tym momencie jakiś brzydki chłopak się odwraca, uśmiech od ucha do ucha i podniecony, że ktoś tak o nim powiedział xd
Amy
ialesanka kobieta, 31
Szczecin
31 marca 2010 o 21:12
Zgłoś do moderacji
W gimnazjum miałam nauczyciela, którego nie lubiłam ani ja ani on mnie. Któregoś razu wymyśliłyśmy z koleżanką głupie pytania, które zadajemy się po cichu(na ucho), a nauczyciel prowadząc lekcje nieświadomie na nie odpowiada. W tym samym czasie chciałyśmy zadać pytanie i odwracając się do siebie zderzyłyśmy się tak perfidnie głowami i był taki odgłos śmieszny xd śmiałyśmy się całą lekcję. u tego samego nauczyciela dostałam uwagę, że spadł mi długopis, a moja koleżanka, że jest psychicznie chora o.0
ahhh tęsknie za tym nauczycielem ^ ^
Amy
weathervanes kobieta
...gdzie Diabeł mówi dobranoc.
Nagrań: 0, Postów: 16
31 marca 2010 o 21:54
Zgłoś do moderacji
Toż to pochwała powinna być.
Lampy są takie samotne ❤ A tu bucowi zaprzyjaźnić się z nią da dali ;<
Z powodu pamięci krótkotrwałej na czas aktualny nic nie mam.
Ale coś się z czasem znajdzie
Każdy z nas ma dwa oblicza...
Niektórzy mają ich zdecydowanie więcej...
これは なんですか。?
Hey moon, please forget to fall down
31 marca 2010 o 22:02
Zgłoś do moderacji
Jak byłam bardzo mała byłam z tatą na dworze. Był już wieczór, a księżyc bardzo wyraźny. Wtedy chciałam iść na księżyc na pieszo, ale tata powiedział, że on jest za daleko, a ja na to -przecież on jest blisko, on jest tam -wskazałam na księżyc. hehe
Nie za bardzo to pamiętałam, ale któregoś dnia tata mi o tym powiedział i zaczęło mi się coś przypominać.
I'm starting with the man in the mirror, I'm asking him to change his ways.....
figo76 mężczyzna, 48
Nagrań: 263, Postów: 23
31 marca 2010 o 22:09
Zgłoś do moderacji
Kiedyś miałem suczkę , wabiła się Diana. Miałem w domu remont a ona została w domu sama, kiedy zrobiło się ciemno wróciłem od kolegi do domu jak wszedłem butem w przedpokoju na jakiś puch to się zdziwiłem w co ja wdepnełem. Okazało się że jest to cement rozsypany nie tylko po przedpokoju ale po całym mieszkaniu, byłem zły że Diana rozszarpała cały worek cementu po całym mieszkaniu. Jak sprzątałem mieszkanie to się śmiałem z tej sytuacji.
Pozdrawiam i jak się podobała moja historia ???
figo
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
ialesanka kobieta, 31
Szczecin
31 marca 2010 o 22:10
Zgłoś do moderacji
Kiedys wybralam sie z tata do sklepu i w sklepie w kolejce byl strasznie podobny facet do mojego taty. takie same jeansy, bluzka i ta sama fryzura. i zaczelam sie zastanawiac ktory to moj tata. w koncu podeszlam i klepnełam w dupę ktoregos z nich. nagle ten ktos sie odwraca..okazalo sie ze to ten klon mojego taty ^ ^ zaczerwienilam sie i ucieklam(mialam z 6lat)
Amy