Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
Nie wkurza mnie słodzenie w nagraniach, są tu bardzo młode osoby,którym sprawia to przyjemność,szanuję to.Nieznoszę natomiast gdy ktoś pisze komentarze o tresci "fajnie", "super", "6" i w ciągu minuty da 15 ocen-czy ten ktos w ogole słucha tych wykonan czy po prostu licyz na rew? Tym starszym osobom daję wskazówki co należy poprawic, podkreślam tez mocne strony i nigdy nie daję innej oceny jak 6-nie widze takiej potrzeby-a jak jest juz tragicznie to po prostu wyłączam nagranie i zapominam o nim 😃
blowoffreedom pisze:
astrea pisze:Nie wkurza mnie słodzenie w nagraniach, są tu bardzo młode osoby,którym sprawia to przyjemność,szanuję to.Nieznoszę natomiast gdy ktoś pisze komentarze o tresci "fajnie", "super", "6" i w ciągu minuty da 15 ocen-czy ten ktos w ogole słucha tych wykonan czy po prostu licyz na rew? Tym starszym osobom daję wskazówki co należy poprawic, podkreślam tez mocne strony i nigdy nie daję innej oceny jak 6-nie widze takiej potrzeby-a jak jest juz tragicznie to po prostu wyłączam nagranie i zapominam o nim 😃No tak.. to chyba najlepszy sposob. Najgorsze sa te wlasnie trollskie 6 i podpisy"slicznie, super, ladnie" itp. Bez przesluchania. O nic wiecej sie nie rozchodzi. 🙂
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
Ale robiąc to,słuchasz,prawda?
astrea pisze:
Mnie nigdy nitk nie odebrał negatywnie,zawsze robię to z wyczuciem,wiele osób mi za to dziękuje i wysyła wiadomosci z prosba o ocene kolejnych nagran. Zgadzam sie z Tobą w 100%
Edytowano 7 kwietnia 2010 o 00:33.
astrea pisze:
Oczywiscie,ze masz racje,tym bardziej że to portal dla kazdego 🙂 Ja np nigdy nie uczyłam się śpiewac, a okazało się,ze jednak cos tam potrafię,wielu ludzi dodało mi odwagi, parę uwag też się przydało.I to jest w tym najlepsze. A jak ktos czuje radość śpiewając tu to mi to wystarcza. A zwyczajne chamstwo to zwyczajna zazdrość. Czy gdzieś jest inaczej? Zaśpiewaj,zagraj,namaluj coś-zawsze znajdzie się chamstwo-oczywiście tylko w internecie...Tutaj wszystko mozna ;]
no need for anything but music...
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
vampirre pisze:
Chodzi mi o to , że tutaj każdy każdemu ''słodzi'' w nagraniach .Mało jest osób co mówią prawde 😕/Co o tym sądzicie ? 😕
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej