Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
vampirre pisze:
Chodzi mi o to , że tutaj każdy każdemu ''słodzi'' w nagraniach .
Mało jest osób co mówią prawde 😕/
Co o tym sądzicie ? 😕
"One good thing
about music,
when it hits you,
you feel no pain"
[Bob Marley]
kaspo pisze:
Niniejszym powoluje do zycia Nieformalny Sojusz Rozpierdalaczy Debilnych Tematów, znany pozniej jako NSZDT.W skladzie:kaspostrelauiczarnymagdastea125thenightday.....Obowiazkiem kazdego czlonka NSZDT jest tepienie wespol z towarzyszami wszelkich debilnych, odbiegajacych od normy i conajmniej zenujaco glupich tematow. Kazdy z towarzystwa ma wspierac, swych kamratow w potrzebie obracajac uwazany za absurdalny temat w niwecz! Czlonkow bedzie 7. Symbolizowac to bedzie kose, ktore wytnie debilistwo. Czus!
filipzkonopi pisze:
kaspo pisze:Niniejszym powoluje do zycia Nieformalny Sojusz Rozpierdalaczy Debilnych Tematów, znany pozniej jako NSZDT.W skladzie:kaspostrelauiczarnymagdastea125thenightday.....Obowiazkiem kazdego czlonka NSZDT jest tepienie wespol z towarzyszami wszelkich debilnych, odbiegajacych od normy i conajmniej zenujaco glupich tematow. Kazdy z towarzystwa ma wspierac, swych kamratow w potrzebie obracajac uwazany za absurdalny temat w niwecz! Czlonkow bedzie 7. Symbolizowac to bedzie kose, ktore wytnie debilistwo. Czus!
Prosze o dodanie mnie do tej listy😛
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
filipzkonopi pisze:
kaspo pisze:Niniejszym powoluje do zycia Nieformalny Sojusz Rozpierdalaczy Debilnych Tematów, znany pozniej jako NSZDT.W skladzie:kaspostrelauiczarnymagdastea125thenightday.....Obowiazkiem kazdego czlonka NSZDT jest tepienie wespol z towarzyszami wszelkich debilnych, odbiegajacych od normy i conajmniej zenujaco glupich tematow. Kazdy z towarzystwa ma wspierac, swych kamratow w potrzebie obracajac uwazany za absurdalny temat w niwecz! Czlonkow bedzie 7. Symbolizowac to bedzie kose, ktore wytnie debilistwo. Czus!
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
Ty również powinnaś napisać taki list 😃stargirl pisze:
filipzkonopi pisze:kaspo pisze:Niniejszym powoluje do zycia Nieformalny Sojusz Rozpierdalaczy Debilnych Tematów, znany pozniej jako NSZDT.W skladzie:kaspostrelauiczarnymagdastea125thenightday.....Obowiazkiem kazdego czlonka NSZDT jest tepienie wespol z towarzyszami wszelkich debilnych, odbiegajacych od normy i conajmniej zenujaco glupich tematow. Kazdy z towarzystwa ma wspierac, swych kamratow w potrzebie obracajac uwazany za absurdalny temat w niwecz! Czlonkow bedzie 7. Symbolizowac to bedzie kose, ktore wytnie debilistwo. Czus!
Ja również proszę😃
thenightday pisze:
stargirl pisze:filipzkonopi pisze:kaspo pisze:Niniejszym powoluje do zycia Nieformalny Sojusz Rozpierdalaczy Debilnych Tematów, znany pozniej jako NSZDT.W skladzie:kaspostrelauiczarnymagdastea125thenightday.....Obowiazkiem kazdego czlonka NSZDT jest tepienie wespol z towarzyszami wszelkich debilnych, odbiegajacych od normy i conajmniej zenujaco glupich tematow. Kazdy z towarzystwa ma wspierac, swych kamratow w potrzebie obracajac uwazany za absurdalny temat w niwecz! Czlonkow bedzie 7. Symbolizowac to bedzie kose, ktore wytnie debilistwo. Czus!
Ja również proszę😃Ty również powinnaś napisać taki list 😃
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
thenightday pisze:
Tomku dla czego czaisz się na gadkach szmatkach? ;>
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!