Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
vampirre pisze:
Chodzi mi o to , że tutaj każdy każdemu ''słodzi'' w nagraniach .
Mało jest osób co mówią prawde/
Co o tym sądzicie ?
"One good thing
about music,
when it hits you,
you feel no pain"
[Bob Marley]
![]()
kaspo pisze:
Niniejszym powoluje do zycia Nieformalny Sojusz Rozpierdalaczy Debilnych Tematów, znany pozniej jako NSZDT.W skladzie:kaspostrelauiczarnymagdastea125thenightday.....Obowiazkiem kazdego czlonka NSZDT jest tepienie wespol z towarzyszami wszelkich debilnych, odbiegajacych od normy i conajmniej zenujaco glupich tematow. Kazdy z towarzystwa ma wspierac, swych kamratow w potrzebie obracajac uwazany za absurdalny temat w niwecz! Czlonkow bedzie 7. Symbolizowac to bedzie kose, ktore wytnie debilistwo. Czus!
filipzkonopi pisze:
kaspo pisze:Niniejszym powoluje do zycia Nieformalny Sojusz Rozpierdalaczy Debilnych Tematów, znany pozniej jako NSZDT.W skladzie:kaspostrelauiczarnymagdastea125thenightday.....Obowiazkiem kazdego czlonka NSZDT jest tepienie wespol z towarzyszami wszelkich debilnych, odbiegajacych od normy i conajmniej zenujaco glupich tematow. Kazdy z towarzystwa ma wspierac, swych kamratow w potrzebie obracajac uwazany za absurdalny temat w niwecz! Czlonkow bedzie 7. Symbolizowac to bedzie kose, ktore wytnie debilistwo. Czus!
Prosze o dodanie mnie do tej listy
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
filipzkonopi pisze:
kaspo pisze:Niniejszym powoluje do zycia Nieformalny Sojusz Rozpierdalaczy Debilnych Tematów, znany pozniej jako NSZDT.W skladzie:kaspostrelauiczarnymagdastea125thenightday.....Obowiazkiem kazdego czlonka NSZDT jest tepienie wespol z towarzyszami wszelkich debilnych, odbiegajacych od normy i conajmniej zenujaco glupich tematow. Kazdy z towarzystwa ma wspierac, swych kamratow w potrzebie obracajac uwazany za absurdalny temat w niwecz! Czlonkow bedzie 7. Symbolizowac to bedzie kose, ktore wytnie debilistwo. Czus!
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
Ty również powinnaś napisać taki liststargirl pisze:
filipzkonopi pisze:kaspo pisze:Niniejszym powoluje do zycia Nieformalny Sojusz Rozpierdalaczy Debilnych Tematów, znany pozniej jako NSZDT.W skladzie:kaspostrelauiczarnymagdastea125thenightday.....Obowiazkiem kazdego czlonka NSZDT jest tepienie wespol z towarzyszami wszelkich debilnych, odbiegajacych od normy i conajmniej zenujaco glupich tematow. Kazdy z towarzystwa ma wspierac, swych kamratow w potrzebie obracajac uwazany za absurdalny temat w niwecz! Czlonkow bedzie 7. Symbolizowac to bedzie kose, ktore wytnie debilistwo. Czus!
Ja również proszę
thenightday pisze:
stargirl pisze:filipzkonopi pisze:kaspo pisze:Niniejszym powoluje do zycia Nieformalny Sojusz Rozpierdalaczy Debilnych Tematów, znany pozniej jako NSZDT.W skladzie:kaspostrelauiczarnymagdastea125thenightday.....Obowiazkiem kazdego czlonka NSZDT jest tepienie wespol z towarzyszami wszelkich debilnych, odbiegajacych od normy i conajmniej zenujaco glupich tematow. Kazdy z towarzystwa ma wspierac, swych kamratow w potrzebie obracajac uwazany za absurdalny temat w niwecz! Czlonkow bedzie 7. Symbolizowac to bedzie kose, ktore wytnie debilistwo. Czus!
Ja również proszęTy również powinnaś napisać taki list
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
![]()
![]()
thenightday pisze:
Tomku dla czego czaisz się na gadkach szmatkach? ;>
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej