rockann27 kobieta, 42
Goczałkowice- Zdrój
Nagrań: 115, Postów: 591
4 września 2010 o 10:59
Zgłoś do moderacji
jones pisze:
najczęściej , jak mi się nie podoba , to nie komentuję . a jak już komentuję , to nie stawiam oceny , (są wyjątki ,ale to rzadko) , proste - logiczne . wolę szukać pięknych wg mnie nagrań i tam wylewać swoje achy i ochy (chociaż najczęściej brakuje mi słów , by mądrze skomentować , więc to nie jest kwestia tego , że słodzę i jest kółko wzajemnej adoracji (aczkolwiek wiem,że takie tu są) tylko po prostu 😉) poco stawiać ludziom 1 , ktoś może to za bardzo wziąć do siebie i przestać robić to , co naprawdę lubi , a przecież nie mamy tutaj niszczyć fałszujących , nie ?
no właśnie...każdy tu ma swój system oceniania
😉
ja też nie postawiłam jeszcze ani 1, ani 2... ale komentuję wszystkie nagrania, które słucham, nie tylko te lepsze
😉
jones kobieta, 32
Szczecin
Nagrań: 11, Postów: 87
4 września 2010 o 13:56
Zgłoś do moderacji
no więc właśnie , a z tego , co ostatnio na forum zauważyłam , ludzie chcą zrobić z tego portalu wyścig szczurów tych `najlepszych` , najlepiej wyrzućmy wszystkich , którzy nie mają techniki , fałszują , maja za cicho mikrofon , przesunął im się podkład , coś im trzeszczy , a zostawmy tych "mistrzów techniki , profesjonalistów wykonania" .
jeśli ktoś chce , to niech słodzi ile chce ,jeśli ktoś chce się bawić w konstruktywną krytykę i szczerą ocenę , to niech to robi również .
jak płachta na byka działają na mnie tylko komentarze ze sweet podpisem na końcu "zapraszam do moich nagrań" - albo oceniasz , albo spamujesz .
co do reszty , zastrzeżeń nie mam .
nika207 kobieta, 25
Olkusz
Nagrań: 0, Postów: 635
10 października 2010 o 19:16
Zgłoś do moderacji
mi to nie przeszkadza
🙂)
przynajmniej więcej ocen ..
wole 6 niż jedyneczka
😛
http://serduszko.prala.pl/gglagh,daria-d.html
22 października 2010 o 16:20
Zgłoś do moderacji
większość isingu tak robi
🙂
skrytykujesz a za kilka minut masz obelgę na swój temat jaki to ty nie dobry.
tak juz jest.
🙂
25 października 2013 o 18:51
Zgłoś do moderacji
Witam szanownych forumowiczów. Założyłem konto w 2012, ale zacząłem aktywnie działać wraz z wydaniem płyty od października 2013 r. Uczę się od 7 lat w prywatnej szkole wokalnej, oprócz amatorskich początków adekwatnych do piszczenia delfina, pijanego sąsiada, wrogiego nastawienia rodziców, braku pieniędzy dochodziły inne problemy. Ciężko pracowałem nie mając miejsca do śpiewania po za starym garażem z przyjaznymi pająkami, z jednym się nawet zaprzyjaźniłem
😜 Meritum, rani mnie bardzo, że dzięki ostremu rygorowi mojej nauczycielki Pani M.W (niczym matka) wszyscy szanowni słuchacze na ising są tak strasznie złośliwi i mściwi. Nie każdy mógł się uczyć tego pięknego instrumentu. Bardzo mi zależało by pomóc innym w śpiewaniu, bo wielu się wstydzi,boi, albo są zaślepieni. Chciałem pomóc pewnej koleżance, podobnie jak innym bo mieli dobre aspiracje na wokaliste/tkę, ale słabe umiejętności. W zamian za możliwie jak najlżejszą krytykę z mojej strony (fałsz na pół ton, niestabilny głos, zaciśnięte gardło, niewypracowana przepona i te inne pierdółki ) dostałem spam od niej i jej koleżanek na wszystkich nagraniach. Pomijając de facto brak argumentów w uzasadnieniu wypowiedzi, rani mnie najbardziej reakcja ludzi za bezinteresowną pomoc. Wszyscy jesteśmy wiecznymi uczniami w tej wspaniałej dziedzinie, tym się charakteryzują mistrzowie, którym ja całym sercem pragnę być, ale w obecnych realiach to wszystko jest niszczone przez zawiść.
Coś się kończy, coś się zaczyna