Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
no niestety ludzie są różni 😕filipzkonopi pisze:
thenightday pisze:Tomku dla czego czaisz się na gadkach szmatkach? ;>
Nie mam za bardzo czasu na ising teraz, ale musialem sie odezwac bo zaczyna mnie to wywyzszanie wlasnych wartosci troche wkur....ać
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
filipzkonopi pisze:
Ja mam taką propozycje dla wszystkich tych co nie zamierzaja stawiac szóstek. Zamiast wyszukiwac blędów w wykonaniu poszukajcie zalet tego wykonania i na podstawie tych zalet oceniajcie. Ja przeciwnie do pierwszych postów bede wszystkim jak leci stawiał szóstki!!!! A dla tego ze nie mam zamiaru topic własnych kompleksów krzywdząc kogos złą ocena. Takze nie zabardzo kulturalnym opisem tego czego by sie wydawało ze wokaliście brakuje.
Mam nadzieje ze wszyscy profesjonaliści odebrali moj przekaz bez zakłócen i teraz posypią sie same szósteczki 😛
Czego z całego serca zycze wszystkim wokalistom tego portalu
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
Edytowano 8 kwietnia 2010 o 22:03.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
Niniejszym powoluje do zycia Nieformalny Sojusz Rozpierdalaczy Debilnych Tematów, znany pozniej jako NSZDT.W skladzie:kaspostrelauiczarnymagdastea125thenightdayfilipzkonopistargirl .....Obowiazkiem kazdego czlonka NSZDT jest tepienie wespol z towarzyszami wszelkich debilnych, odbiegajacych od normy i conajmniej zenujaco glupich tematow. Kazdy z towarzystwa ma wspierac, swych kamratow w potrzebie obracajac uwazany za absurdalny temat w niwecz! Czlonkow bedzie 7. Symbolizowac to bedzie kose, ktore wytnie debilistwo. AVE!
kaspo pisze:
Niniejszym powoluje do zycia Nieformalny Sojusz Rozpierdalaczy Debilnych Tematów, znany pozniej jako NSZDT.
W skladzie:
kaspo
strelauiczarny
magdastea125
thenightday
filipzkonopi
stargirl
.....
Obowiazkiem kazdego czlonka NSZDT jest tepienie wespol z towarzyszami wszelkich debilnych, odbiegajacych od normy i conajmniej zenujaco glupich tematow. Kazdy z towarzystwa ma wspierac, swych kamratow w potrzebie obracajac uwazany za absurdalny temat w niwecz!
Czlonkow bedzie 7. Symbolizowac to bedzie kose, ktore wytnie debilistwo. AVE!
nie macie siódmego 🙁kaspo pisze:
Niniejszym powoluje do zycia Nieformalny Sojusz Rozpierdalaczy Debilnych Tematów, znany pozniej jako NSZDT.
W skladzie:
kaspo
strelauiczarny
magdastea125
thenightday
filipzkonopi
stargirl
.....
Obowiazkiem kazdego czlonka NSZDT jest tepienie wespol z towarzyszami wszelkich debilnych, odbiegajacych od normy i conajmniej zenujaco glupich tematow. Kazdy z towarzystwa ma wspierac, swych kamratow w potrzebie obracajac uwazany za absurdalny temat w niwecz!
Czlonkow bedzie 7. Symbolizowac to bedzie kose, ktore wytnie debilistwo. AVE!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
kaspo pisze:
zapewne ktos chetny sie jeszcze zglosi. List motywacyjny jest niepotrzebny. Wiem co owe osobz soba reprezentuja, gdyz pomimo tego ze malo tu osatnio pisze, to Was obserwuje kilka razy dziennie 🙂
Czekamy na 7 osobe
thenightday pisze:
kaspo pisze:zapewne ktos chetny sie jeszcze zglosi. List motywacyjny jest niepotrzebny. Wiem co owe osobz soba reprezentuja, gdyz pomimo tego ze malo tu osatnio pisze, to Was obserwuje kilka razy dziennie 🙂
Czekamy na 7 osobe
list potrzebny a żeby ich trochę pomęczyć 🙁
no ale jeżeli nie chcesz 🙁
cicho siedź bo Cię do kibla przywołam! xDstargirl pisze:
thenightday pisze:kaspo pisze:zapewne ktos chetny sie jeszcze zglosi. List motywacyjny jest niepotrzebny. Wiem co owe osobz soba reprezentuja, gdyz pomimo tego ze malo tu osatnio pisze, to Was obserwuje kilka razy dziennie 🙂
Czekamy na 7 osobe
A wydaje mi się że Pani miała do lekcji zajrzec! xD
thenightday pisze:
stargirl pisze:thenightday pisze:kaspo pisze:zapewne ktos chetny sie jeszcze zglosi. List motywacyjny jest niepotrzebny. Wiem co owe osobz soba reprezentuja, gdyz pomimo tego ze malo tu osatnio pisze, to Was obserwuje kilka razy dziennie 🙂
Czekamy na 7 osobe
A wydaje mi się że Pani miała do lekcji zajrzec! xD cicho siedź bo Cię do kibla przywołam! xD
stargirl pisze:
thenightday pisze:stargirl pisze:thenightday pisze:kaspo pisze:zapewne ktos chetny sie jeszcze zglosi. List motywacyjny jest niepotrzebny. Wiem co owe osobz soba reprezentuja, gdyz pomimo tego ze malo tu osatnio pisze, to Was obserwuje kilka razy dziennie 🙂
Czekamy na 7 osobe
A wydaje mi się że Pani miała do lekcji zajrzec! xD cicho siedź bo Cię do kibla przywołam! xD
Już nie będziesz matką chrzestną wtedy;(
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszego katalogu właśnie dołączył najnowszy utwór Dawida Podsiadło, klubowy kawałek Tymka oraz rockowy klasyk Alice Coopera. Bez względu na to, czy szukacie nowoczesnych dźwięków, klubowych rytmów czy klasycznego rocka – złapcie mikrofony i śpiewajcie
Zobacz więcej