robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
6 kwietnia 2010 o 18:59
Zgłoś do moderacji
vampirre pisze:
Chodzi mi o to , że tutaj każdy każdemu ''słodzi'' w nagraniach .
Mało jest osób co mówią prawde 😕/
Co o tym sądzicie ? 😕
to już się staje nudne, co jakiś czas te same tematy
😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
6 kwietnia 2010 o 19:00
Zgłoś do moderacji
proponuje zawiazac jakis nieformalnych sojusz rozpierdalaczy deblinych tematow. Bedzie sie wchodzic, robic offtop i moze sie troche glupota przerzedzi
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
robertas19 mężczyzna, 35
6 kwietnia 2010 o 19:05
Zgłoś do moderacji
Yes Yes Yes
😃 Ale czy to coś da???
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
6 kwietnia 2010 o 19:06
Zgłoś do moderacji
powinno, osoba zakladajaca debilny temat zostanie zagluszona i zignorowana przez reszte
😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
6 kwietnia 2010 o 19:11
Zgłoś do moderacji
<tlucze wielkim mlotkiem o Debowy stol>
Niniejszym powoluje do zycia Nieformalny Sojusz Rozpierdalaczy Debilnych Tematów, znany pozniej jako NSZDT.
W skladzie:
kaspo
strelauiczarny
.....
Obowiazkiem kazdego czlonka NSZDT jest tepienie wespol z towarzyszami wszelkich debilnych, odbiegajacych od normy i conajmniej zenujaco glupich tematow. Kazdy z towarzystwa ma wspierac, swych kamratow w potrzebie obracajac uwazany za absurdalny temat w niwecz!
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
6 kwietnia 2010 o 19:13
Zgłoś do moderacji
Niniejszym powoluje do zycia Nieformalny Sojusz Rozpierdalaczy Debilnych Tematów, znany pozniej jako NSZDT.
W skladzie:
kaspo
strelauiczarny
magdastea125
.....
Obowiazkiem kazdego czlonka NSZDT jest tepienie wespol z towarzyszami wszelkich debilnych, odbiegajacych od normy i conajmniej zenujaco glupich tematow. Kazdy z towarzystwa ma wspierac, swych kamratow w potrzebie obracajac uwazany za absurdalny temat w niwecz!
6 kwietnia 2010 o 19:19
Zgłoś do moderacji
to ja bym Wam mogła ewentualnie pomóc
😃
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
6 kwietnia 2010 o 19:22
Zgłoś do moderacji
rozpoczeto debilny watek..
🙂
robertas19 mężczyzna, 35
6 kwietnia 2010 o 19:24
Zgłoś do moderacji
no właśnie, poczekajcie na ich fanów, bo co to za zabawa w rozwalanie jak nie ma wyznawców Jonasów
😃