martynashy kobieta, 33
Złotów
Nagrań: 2, Postów: 16
8 marca 2010 o 21:54
Zgłoś do moderacji
hej nagrałam ten filmik dziś i potrzebuje opinii innych osób o moim wokalu. Chciałabym poprostu wiedziec czy robie coś zle i co mam poprawić. jakość dzwięku jest nie najlepsza ale mam nadzieje że posłuchacie.bardzo bym prosiła🙂 http://www.youtube.com/watch?v=_8YlVdCKJuw
Konto usunięte
8 marca 2010 o 21:56
Zgłoś do moderacji
Hej ludzie!!!! Kto jest tutaj odpowiedzialny za artykuły internetowe????Bo wiem, że ktoś pisze, tylko nie chce mi sie czytac calosci zeby zgadywac kto. Błagam, odezwać sie na prive!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam MEGA info, może być sensacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
8 marca 2010 o 22:27
Zgłoś do moderacji
sweet20 pisze:
Hej ludzie!!!! Kto jest tutaj odpowiedzialny za artykuły internetowe????Bo wiem, że ktoś pisze, tylko nie chce mi sie czytac calosci zeby zgadywac kto. Błagam, odezwać sie na prive!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam MEGA info, może być sensacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wystarczy że napiszesz do jednego z artykułu i im swoje info zaprezentujesz
😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Konto usunięte
8 marca 2010 o 22:32
Zgłoś do moderacji
Robercie kochany, jestem blondynką i nie bardzo rozumiem- mam napisać np na reality to co się dziś dowiedziałam od... KP?
sushi kobieta
Nagrań: 0, Postów: 22
8 marca 2010 o 22:44
Zgłoś do moderacji
[cytat=sweet20]Robercie kochany, jestem blondynką i nie bardzo rozumiem- mam napisać np na reality to co się dziś dowiedziałam od... KP?[/cytat
pisz na forum dziennikarze i tak pewnie na bieżąco śledzą ten wątek i pewnie się nim zainteresują.... a im wiecej ludzi to przeczyta tym wieksza szansa, ze to bedzie plotka roku 🙂
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
8 marca 2010 o 22:46
Zgłoś do moderacji
sweet20 pisze:
Robercie kochany, jestem blondynką i nie bardzo rozumiem- mam napisać np na reality to co się dziś dowiedziałam od... KP?
Jeśli masz obawy żeby podac tą plotkę to możesz mi ją przekazać, a ja już poinformuje należne gazety
😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Konto usunięte
8 marca 2010 o 22:46
Zgłoś do moderacji
taaaaaak, tylko sęk w tym, że .... hmmm zaraz Ci napiszę
voolf kobieta, 32
Starachowice
Nagrań: 1, Postów: 54
8 marca 2010 o 22:55
Zgłoś do moderacji
No to z tego co czytam w gdansku chcoiaz mily 'pan' dal jakas uwage a tam NIC... tylko sztuczny usmiech i 'ja juz wszystko wiem, dziekuje, prosze przejsc tam, tam i tam...'
😕
http://www.youtube.com/watch?v=38Fjnk4RX58
klimekona kobieta, 39
Łódź
Nagrań: 0, Postów: 155
8 marca 2010 o 22:55
Zgłoś do moderacji
westie89- sorry nie miałam sie spytac do ktorej trwaja przesłuchania tylko do której trwaja zapisy..
sushi kobieta
8 marca 2010 o 22:58
Zgłoś do moderacji
martynashy masz ładną barwę, ale nie wyciągasz nut w wielu miejscach, ładniej by było gdybyś o jeden ton obniżyła sobie tonację, albo zmieniła piosenkę na inną, to tylko moja sugestia, albo naucz się lepiej lini melodycznej, bo w drugiej zwrotce całkiem ja zmieniłas i nie bylo to korzystne dla całości.
sushi kobieta
8 marca 2010 o 23:00
Zgłoś do moderacji
[cytat=klimekona]westie89 to o której najlepiej przyjechać na casting skoro o 9 jest kolejka?? i do której trwaja przełuchania???
sweet20- zapodaj ta plotkę bo jestem ciekawa ( wiem ze ciekawosc to pierwszy stopien do piekła) skoro dotyczy spiewaj i walcz. Pozdro🙂[/cytat]
właśnie podaj te plotkę dalej, jestes niedobra bo piszesz i innych z ciekawości skręca 😉
martynashy kobieta, 33
Złotów
8 marca 2010 o 23:02
Zgłoś do moderacji
[cytat=sushi]martynashy masz ładną barwę, ale nie wyciągasz nut w wielu miejscach, ładniej by było gdybyś o jeden ton obniżyła sobie tonację, albo zmieniła piosenkę na inną, to tylko moja sugestia, albo naucz się lepiej lini melodycznej, bo w drugiej zwrotce całkiem ja zmieniłas i nie bylo to korzystne dla całości.[/cytat]
dzięki bardzo, spróbuje nad tym popracować. Dziękuję za cenna dla mnie uwage. pozdrawiam
martynashy kobieta, 33
Złotów
8 marca 2010 o 23:03
Zgłoś do moderacji
dawac tą plote🙂 jej aż mnie skręca co to moze byc