Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
klaudia01140 pisze:
Ja właśnie zastanawiam się czy jechać do Krakowa ... co radzicie?
kgbtatus pisze:
Właśnie odwiedzałem forum na TVP dot tego programu opinie są bardzo zbliżone do tych prezentowanych tutaj
Program "pod psem"
sleeper1988 pisze:
labelle pisze:hma nie mowilam.To jest tylko Show..kto ma wygrac to juz sie wieSleeperwybierasz sie do Kraka?Juz chyba nie jestescie zbytnio zdziwieni,dlaczego to odsluchiwanie w boksach jest takie psie.Po co?Osobiscie nie wierze tez w to glosowanie esemesami...kto to sprawdzi?A kasa wplynie.Eh...Tyle hipokryzjii,w tym wszystkim ze sie odechciewa wszystkiegoCzekam na relacje z Gdanska.Pozdrawiam.
No na Krakau wyruszam.....
musicant strasznie monotonnie śpiewasz;P
qennia pisze:
z tego co tu gadacie to nie opłaca sie jechac na casting do "śpiewaj i walcz" kurde a takia nadzieje sie zrobiłam ze to dobry program no 😃 chociaz nie powiem jełopów w 1 odcinku było duzo 😛 najlepszy był chłopak który śpiewał "powiedz" od Ich Troje normalnie popłakałam sie ze śmiechu 😃 skąd tacy ludzie sie biorą to ja nie wiem 😛 kto wybiera sie na casting do krakowa?? 😃
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej