voolf kobieta, 32
Starachowice
Nagrań: 1, Postów: 54
7 marca 2010 o 09:32
Zgłoś do moderacji
kurcze szkoda ze ja sie nie dostalam na scene, ciekawa jestem co za konstruktywne uwagi bym uslyszala ze strony jurorow
😃 zycze wszystkim powodzenia
😘 ale radze sie nie nastawiac bo to jest... niezbyt program.
http://www.youtube.com/watch?v=38Fjnk4RX58
kondik19 mężczyzna, 32
Nagrań: 3, Postów: 8
7 marca 2010 o 10:15
Zgłoś do moderacji
trzeba sobie mówić, że jest się zbyt dobrym, by przyjęli. nie martw się 😉 są inne sposoby wypromowania się 🙂
Konto usunięte
7 marca 2010 o 10:30
Zgłoś do moderacji
Czyli pan Tomek jest jednym z faworytów a reszta to było tzw."tło"?? ten program to jedna wielka szopka;D
7 marca 2010 o 10:32
Zgłoś do moderacji
Nie tylko PAN TOMEK, Adela też ma wiele osiągnięć muzycznych więc albo wybrali zdlnych utalentowanych albo to wszystko ustawione...
Konto usunięte
7 marca 2010 o 10:35
Zgłoś do moderacji
ja obstawiam to drugie;D i przy okazji chcą na nas zarobić,żal.
7 marca 2010 o 10:40
Zgłoś do moderacji
nic tu się nie dzieje przypadkiem... Ludzie którzy nie mają osiągnięć nie zrobią kariery w takim nędznym show
Konto usunięte
7 marca 2010 o 10:41
Zgłoś do moderacji
szopka - jak zrobić z ludzi wariatów,zarobić na darmowej widowni i wylansować swoich faworytów- na te pytania odpowie Ci TVP;D, tak,jedźcie na casting, na pewno macie szansę.............poklaskać na widowni;D
7 marca 2010 o 10:44
Zgłoś do moderacji
Teraz wiem dlaczego nie bylo widać u nich zaskoczenia gdy ich wyczytali do finalu... Jebać ten kabaret!
7 marca 2010 o 10:57
Zgłoś do moderacji
Acha, nie myślcie, że wg mnie są do niczego, wręcz przeciwnie, są utalentowani tylko po co tam poszli skoro już osiągają sukcesy!!! To miał być program wyłaniający nowe talenty.