Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
bocin pisze:
Podobno na wejściu trzeba powiedzieć, że to wolontariusz-statysta. 😃W ogóle muszę przyznać, że bardzo ciekawe dyskusje się tu dzisiaj toczyły. 🙂Coś jakby rodem z "Naucz mnie mamo". Niestety trochę szkoda, że nikt o nic nie prosi, a jedynie "mama", aby pokazać jaka jest fajna i jak dużo wie, bez żadnej krępacji usiłuje pokazać jaka to jest fajna. 🙂"Jasiu jest Ci zimno, załóż jeszcze kożuszek"... po czym zakłada Jasiowi kożuszek mimo, że Jasio i tak jest już cały przepocony. Ale to nieważne. Ważne, że na dworzu jest -2 stopnie w skali Celsjusza, więc Jasia trzeba ciepło ubrać. 🙂A potem podczas spaceru zrobię Jasiowi fotkę i wrzucę ją na naszą-klasę. A co... niech koleżanki sobie zobaczą jaka jestem fajna. 🙂Szkoda tylko, że taka fajna mama w oczach znajomych wypada zupełnie inaczej. 🙁Dlatego zamiast tutaj wchodzić i pisać jacy jesteście zajebiści i czego nie umiecie, po prostu zostańcie sobą i róbcie to, co potraficie najlepiej. Gwarantuję, że wtedy, jeśli rzeczywiście jesteście tacy fajni jak uważacie, napewno inni to dostrzegą i będą cieszyć się razem z Wami. 🙂Niestety metody "autowychwalania", które niektórzy tu stosują dają zupełnie odwrotny efekt do oczekiwanego i powodują raczej antypatię ze strony innych. Ale to nic, prawda? W końcu w swoich oczach jesteście KIMŚ, a to jest najważniejsze. 😃
bocin pisze:
Podobno na wejściu trzeba powiedzieć, że to wolontariusz-statysta. 😃
W ogóle muszę przyznać, że bardzo ciekawe dyskusje się tu dzisiaj toczyły. 🙂
Coś jakby rodem z "Naucz mnie mamo". Niestety trochę szkoda, że nikt o nic nie prosi, a jedynie "mama", aby pokazać jaka jest fajna i jak dużo wie, bez żadnej krępacji usiłuje pokazać jaka to jest fajna. 🙂
"Jasiu jest Ci zimno, załóż jeszcze kożuszek"... po czym zakłada Jasiowi kożuszek mimo, że Jasio i tak jest już cały przepocony. Ale to nieważne. Ważne, że na dworzu jest -2 stopnie w skali Celsjusza, więc Jasia trzeba ciepło ubrać. 🙂
A potem podczas spaceru zrobię Jasiowi fotkę i wrzucę ją na naszą-klasę. A co... niech koleżanki sobie zobaczą jaka jestem fajna. 🙂
Szkoda tylko, że taka fajna mama w oczach znajomych wypada zupełnie inaczej. 🙁
Dlatego zamiast tutaj wchodzić i pisać jacy jesteście zajebiści i czego nie umiecie, po prostu zostańcie sobą i róbcie to, co potraficie najlepiej. Gwarantuję, że wtedy, jeśli rzeczywiście jesteście tacy fajni jak uważacie, napewno inni to dostrzegą i będą cieszyć się razem z Wami. 🙂
Niestety metody "autowychwalania", które niektórzy tu stosują dają zupełnie odwrotny efekt do oczekiwanego i powodują raczej antypatię ze strony innych. Ale to nic, prawda? W końcu w swoich oczach jesteście KIMŚ, a to jest najważniejsze. 😃
"..śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej,
ja się wcale nie chwale ja po prostu mam talent.." :)
>> Zapraszam na serwis muzyczny http://nuta
jagodzianka pisze:
to jeśli mogę się wtrącić w rozmowę tak ni z gruchy ni z pitruchy zapytam..co sądzicie o Tomku Korpanty??🙂 Jak się Wam podobalo Jego wykonanie??🙂
"Memu ciału wystarczy 36 i 6, mojej duszy potrzeba znacznie więcej"
jagodzianka pisze:
hii dokladnie ten🙂 a pozniej spiewal piosenke Wilków🙂)) tak pytam co sądzicie, bo nie wiem czy bardzo się wygłupię jesli poproszę o glosy na Tomka..😉
"Memu ciału wystarczy 36 i 6, mojej duszy potrzeba znacznie więcej"
Szczypior
Nic nie jest niemożliwe choć są dni gdy trudno uwierzyć w to...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej