klimekona kobieta, 39
Łódź
Nagrań: 0, Postów: 155
6 marca 2010 o 15:09
Zgłoś do moderacji
Na jednej ze stron zanlazłam. Cytuje:
Wszystko wskazuje na to, że Kasia Muszyńska - półfinalistka Fabryki Gwiazd pojawiła się na castingu do nowego programu, wyłaniającego talenty muzyczne "Śpiewaj i Walcz". Nowy program rozrywkowy TVP1 ma za zadanie wyłonić najciekawszych i najzdolniejszych debiutantów muzycznych (solistów lub zespoły), którzy wystąpią podczas Festiwalu Piosenki Polskiej w Na
Opolu w ramach Koncertu Debiuty. Już w piątek 5 marca o 20:15 w TVP1 pierwszy odcinek "Śpiewaj i Walcz"! Tutaj zapowiedź odcinka z Kasią:
http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-muzyczne/spiewaj-i-walcz/wideo/ogladaj-nowy-program
Zapraszamy przed telewizory i trzymamy kciuki za Kasię!
przeciez ona sie nazywa Kamila Spycha cos mi tu nie pasuje
voolf kobieta, 32
Starachowice
Nagrań: 1, Postów: 54
6 marca 2010 o 15:33
Zgłoś do moderacji
chyba im sie cos pomylilo
🙂
http://www.youtube.com/watch?v=38Fjnk4RX58
jamiexd kobieta
Krk
Nagrań: 0, Postów: 9
6 marca 2010 o 16:35
Zgłoś do moderacji
[cytat=warcraft]może też pójde ale sie boje kompromitacji😛[/cytat]
Hah 😊 ja też się boję 😕
Jestem z Krakowa i się wybieram xD
linamusic kobieta, 39
Lublin
Nagrań: 11, Postów: 114
6 marca 2010 o 16:54
Zgłoś do moderacji
witam wszystkich🙂 właśnie się zarejestrowałam... Też zastanawiam się nad castingiem w Krakowie - czy warto? Bo byłam już na szansie, na MT, na idola-4 kiedyś jeździałam... I nic🙁 Mieszkam w Lublinie i nie wiem, czy warto jechać do tego Krakowa żeby zaśpiewać króciutki fragmencik i znowu się nie dostać...
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy
jamiexd kobieta
Krk
6 marca 2010 o 16:56
Zgłoś do moderacji
[cytat=linamusic]witam wszystkich🙂 właśnie się zarejestrowałam... Też zastanawiam się nad castingiem w Krakowie - czy warto? Bo byłam już na szansie, na MT, na idola-4 kiedyś jeździałam... I nic🙁 Mieszkam w Lublinie i nie wiem, czy warto jechać do tego Krakowa żeby zaśpiewać króciutki fragmencik i znowu się nie dostać...[/cytat]
Myślę,że nigdy nie warto się poddawać. Jeśli ci na tym zależy to czemu nie? Przyjedź i próbuj!
linamusic kobieta, 39
Lublin
Nagrań: 11, Postów: 114
6 marca 2010 o 17:06
Zgłoś do moderacji
dziękuję wam🙂🙂 to w takim razie muszę się zastanowić nad repertuarem... Dobrze, że umieścili tę listę🙂
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
Nagrań: 14, Postów: 2707
6 marca 2010 o 17:12
Zgłoś do moderacji
Program to porażka, po obejrzeniu 1 odcinka wiem że drugiego już prawdopodobnie nie obejrzę (chyba że nie będzie nic lepszego w telewizji).
W życiu sie tak nie nudziłam przed tv oglądając program "rozrywkowy".
Było widać momentami 'entuzjazm' publiczności (się nie dziwię, najlepszy moment jak był taki rzut na publiczność kamerą a facet spał w otwartą buzią xD), jury było malkontentne, ten typ po lewej, nie wiem co to za jeden ale się wymądrzał za mocno.
Żmijewski z tym drugim - co to w ogóle miało być, ani śmieszne ani mądre.
Ci co śpiewali w większości śpiewać nie umieli (z kilkoma wyjątkami). Reszta to showmeni.
To kino przypominało mi casting do kółka teatralnego w podstawówce a nie casting do programu rozrywkowego w tak wielkiem i bogatek stacji jaką jest TVP
Czytając wasze odczucia z castingu i biorąc pod uwagę swoje własne (jako widz) stwierdziam że po prostu TVP spadło na psy... Już wolę sobie pooglądać "Tak to leciało" (mimo że tam walniętych ludzi też nie brakuje, ale przynajmniej coś sie dzieje)
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
jamiexd kobieta
Krk
6 marca 2010 o 17:13
Zgłoś do moderacji
Jak ci się coś nie podoba to po co się udzielasz na tym forum???
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
6 marca 2010 o 17:14
Zgłoś do moderacji
jamiexd pisze:
Jak ci się coś nie podoba to po co się udzielasz na tym forum???
Bo mam takie prawo, wolny kraj, wątek dotyczy programu więc się nie rzucaj.
jamiexd kobieta
Krk
6 marca 2010 o 17:16
Zgłoś do moderacji
[cytat=taktaktak]jamiexd pisze:Jak ci się coś nie podoba to po co się udzielasz na tym forum???
Bo mam takie prawo, wolny kraj, wątek dotyczy programu więc się nie rzucaj.[/cytat]
No wiem,ale to forum jest żeby wspierać tych,który chcą w nim wziąć udział a nie zniechęcać ich ;]
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
6 marca 2010 o 17:22
Zgłoś do moderacji
Gdzie to jest napisane ?
Po pierwsze to wątek a nie forum, po drugie ten wątek ma tytuł "Śpiewaj i walcz" a nie "Zachęcanie ludzi do występu w Śpiewaj i walcz" (bo to by było bez sensu), po trzecie - jeżeli Ci to tak przeszkadza to przeczytaj sobie opinie inych po powrocie z castingu (bodajże strona 19 i wzwyż) a potem mniej do mnie pretensje, a po czwarte i ostatnie ten wątek jest ogólny, dotyczy programu i mam prawo się wypowiadać negatywnie lub pozytywnie w zależności od moich odczu tak jak każdy na tej stronie. KROPKA.
klaudia01140 kobieta, 32
Sucha Beskidzka
6 marca 2010 o 17:57
Zgłoś do moderacji
słuchajcie mam takie pytanie czy jezeli jade na casting z kolezanką , która nie bierze w tym udziału to ją wpuszczą do srodka czy nie?