klaudia01140 kobieta, 32
Sucha Beskidzka
Nagrań: 0, Postów: 9
6 marca 2010 o 13:28
Zgłoś do moderacji
Ja też nie jestem zadowolona
😕 dziewczyna która śpiewała "biała armia" spiewała to po prostu pięknie!, a jej nie wybrali
😕no , ale cóż ... teraz właśnei zastanawiam się czy jechać na ten casting do Krakowa czy nie?
😕
jamiexd kobieta
Krk
6 marca 2010 o 13:32
Zgłoś do moderacji
Cześć.Czy wie ktoś może gdzie znaleźć piosenki, które mogą być w programie " Śpiewaj i Walcz " ?
Mówią, że na stronie www.spiewajiwalcz.tvp.pl ale to jest tylko regulamin ! Proszę o pomoc xD
sleeper1988 mężczyzna, 37
Warszawa
Nagrań: 74, Postów: 368
6 marca 2010 o 13:34
Zgłoś do moderacji
http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-muzyczne/spiewaj-i-walcz/utwory-na-casting
6 marca 2010 o 13:35
Zgłoś do moderacji
A mogly mi ktos przypomniec nazwe zespolu, ktory spiewal 'idz precz'?
kingaxyz kobieta, 34
Pabianice
Nagrań: 49, Postów: 122
6 marca 2010 o 13:49
Zgłoś do moderacji
juhas pisze:
Przesłuchałem kilkanaście kawałków i powiem tak w utworach nie śpiewa się ą, czy ę. Utwór dobiera się do barwy głosu i skali. Jeżeli skala nie pasuje to albo się ją obniża albo podwyższa, a jak nie to szuka się utworów innych wykonawców. Najlepiej poszukać w okolicy fachowca od emisji głosu, i zapisać się na kurs wokalu, jest to żmudna i długa praca. Jak na razie słabiutko.
pokaz co potrafisz to wtedy pogadamy, nigdy nie twierdzilam ze jestem bardzo dobra ale tez ze jest ze mna zle. Nie jestem doskonała bo (niestety?) nie jestem robotem i zdarzaja mi sie wpadki, moze mam blagac o przebaczenie z powodu mojej omylnosci?
Jak już wcześniej wspomniałam sam się zaprezentuj a wtedy będę wiedziała czy wchodzę w polemikę z osobą, która na to zasługuje, czy też z frustratem, który chce mi tylko dowalić.
Napisałabym coś jeszcze ale się powstrzymam bo jeszcze by Cię zazrość zeżarła:]
Pozdrawiam,
Kinga
🙂
"Memu ciału wystarczy 36 i 6, mojej duszy potrzeba znacznie więcej"
klimekona kobieta, 39
Łódź
Nagrań: 0, Postów: 155
6 marca 2010 o 14:07
Zgłoś do moderacji
Hej! Mam pytanie do wsyztskich którzy byli juz na casting, a mianowice, czy można sobie samemu wybrac utwór który sie przedstawi przed komisja z tych 5 wybranych?? Bo z tego co wczoraj widziałam na tv to chyba uczetsnicy sami sobie decydowali która piosneki wybrac a nie jury. pROSZE O ODPOWIEDŹ
libmik mężczyzna
Nagrań: 31, Postów: 12
6 marca 2010 o 14:13
Zgłoś do moderacji
Jako że to forum dyskusyjne i otwarte, więc co do meritum zawartego w tytule - Program mizerny, żenująco niski poziom, tak techniczny jak też organizacyjny, śpiewanie takie jak wszędzie czyli amatorskie ....a walka? chyba z wentylatorami ( to delikatnie powiedziane ).
Mniej delikatnie o tym co tu się dzieje, ogólne wrażenie - żałosne dziecinne słowne przepychanki i w dodatku nie na temat.
jamiexd kobieta
Krk
6 marca 2010 o 14:41
Zgłoś do moderacji
[cytat=klimekona]Hej! Mam pytanie do wsyztskich którzy byli juz na casting, a mianowice, czy można sobie samemu wybrac utwór który sie przedstawi przed komisja z tych 5 wybranych?? Bo z tego co wczoraj widziałam na tv to chyba uczetsnicy sami sobie decydowali która piosneki wybrac a nie jury. pROSZE O ODPOWIEDŹ[/cytat]
No ja też jestem ciekawa xD
jamiexd kobieta
Krk
6 marca 2010 o 14:41
Zgłoś do moderacji
[cytat=alek]krc pisze:mam pytanie 😉
czy wybiera sie ktoś z krakowa? 😉
ja chyba 🙂[/cytat]
Ja się wybieram i jestem z Krakowa 😉