Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
jamboree pisze:
sleeper i wisienka.. aż żal, że osoby takie jak wy, uwazajace sie za wokalistów, nie rozumieja takich rzeczy. Sleeper zszokowałeś mnie. To ty w takim razie wogole nie masz pojecia, nawet tego podstawowego. Wiec po co wogole dyskutować. Powiem Ci jedno, Twojej kolezance "po fachu" rowniez- nie napisalam, ze powietrze wypuszcza sie tylko nosem, wiadome, ze ustami rowniez, ale nie mozna zapominac o nosie, Reszty szkoda tlumaczyc po przeczytaniu Twoich powyzszych wypowiedzi. Jestem studentką jazzu i muzyki rozrywkowej w Katowicach, wiec chyba jednak jakies pojecie mam. I az żal czytac, to co wypisujesz z wisienką. To jest wrecz przykre. Ale najwiecej macie do powiedzenia. A warsztat marny u jednego i drugiego
jamboree pisze:
sleeper i wisienka.. aż żal, że osoby takie jak wy, uwazajace sie za wokalistów, nie rozumieja takich rzeczy. Sleeper zszokowałeś mnie. To ty w takim razie wogole nie masz pojecia, nawet tego podstawowego. Wiec po co wogole dyskutować. Powiem Ci jedno, Twojej kolezance "po fachu" rowniez- nie napisalam, ze powietrze wypuszcza sie tylko nosem, wiadome, ze ustami rowniez, ale nie mozna zapominac o nosie, Reszty szkoda tlumaczyc po przeczytaniu Twoich powyzszych wypowiedzi. Jestem studentką jazzu i muzyki rozrywkowej w Katowicach, wiec chyba jednak jakies pojecie mam. I az żal czytac, to co wypisujesz z wisienką. To jest wrecz przykre. Ale najwiecej macie do powiedzenia. A warsztat marny u jednego i drugiego
jamboree pisze:
założyłam, że taki facet jak Ty zrozumie o czym mówię. 8 letniej dziewczynce tłumaczyłabym to zupełnie inaczej i zapewne zajeloby to wiecej czasu. Poza tym, pedagogike również robię 🙂 mowisz, maszyny do spiewania... oj zdziwilbys sie, jak koledzy moi pieknie umieja przekazac emocje. Sluchajac Twoich nagran mozna stwierdzic, ze nie przekazujesz emocji i spiewasz niczym robot.. Nieładnie tak przerzucać swoje slabosci na ludzi, ktorzy profesjonalnie sie tym zajmuja na codzien.
martiwin pisze:
chyba wam się wątki pomyliły😃
filipzkonopi pisze:
martiwin pisze:chyba wam się wątki pomyliły😃
Wszystko jest jak najbardziej na temat. Wczoraj bylo o śpiewaj a dzisiaj jest walcz;P
....
filipzkonopi pisze:
martiwin pisze:chyba wam się wątki pomyliły😃Wszystko jest jak najbardziej na temat. Wczoraj bylo o śpiewaj a dzisiaj jest walcz;P
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszego katalogu właśnie dołączył najnowszy utwór Dawida Podsiadło, klubowy kawałek Tymka oraz rockowy klasyk Alice Coopera. Bez względu na to, czy szukacie nowoczesnych dźwięków, klubowych rytmów czy klasycznego rocka – złapcie mikrofony i śpiewajcie
Zobacz więcej