Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
![]()
jamboree pisze:
sleeper i wisienka.. aż żal, że osoby takie jak wy, uwazajace sie za wokalistów, nie rozumieja takich rzeczy. Sleeper zszokowałeś mnie. To ty w takim razie wogole nie masz pojecia, nawet tego podstawowego. Wiec po co wogole dyskutować. Powiem Ci jedno, Twojej kolezance "po fachu" rowniez- nie napisalam, ze powietrze wypuszcza sie tylko nosem, wiadome, ze ustami rowniez, ale nie mozna zapominac o nosie, Reszty szkoda tlumaczyc po przeczytaniu Twoich powyzszych wypowiedzi. Jestem studentką jazzu i muzyki rozrywkowej w Katowicach, wiec chyba jednak jakies pojecie mam. I az żal czytac, to co wypisujesz z wisienką. To jest wrecz przykre. Ale najwiecej macie do powiedzenia. A warsztat marny u jednego i drugiego
jamboree pisze:
sleeper i wisienka.. aż żal, że osoby takie jak wy, uwazajace sie za wokalistów, nie rozumieja takich rzeczy. Sleeper zszokowałeś mnie. To ty w takim razie wogole nie masz pojecia, nawet tego podstawowego. Wiec po co wogole dyskutować. Powiem Ci jedno, Twojej kolezance "po fachu" rowniez- nie napisalam, ze powietrze wypuszcza sie tylko nosem, wiadome, ze ustami rowniez, ale nie mozna zapominac o nosie, Reszty szkoda tlumaczyc po przeczytaniu Twoich powyzszych wypowiedzi. Jestem studentką jazzu i muzyki rozrywkowej w Katowicach, wiec chyba jednak jakies pojecie mam. I az żal czytac, to co wypisujesz z wisienką. To jest wrecz przykre. Ale najwiecej macie do powiedzenia. A warsztat marny u jednego i drugiego
![]()
![]()
![]()
jamboree pisze:
założyłam, że taki facet jak Ty zrozumie o czym mówię. 8 letniej dziewczynce tłumaczyłabym to zupełnie inaczej i zapewne zajeloby to wiecej czasu. Poza tym, pedagogike również robię🙂 mowisz, maszyny do spiewania... oj zdziwilbys sie, jak koledzy moi pieknie umieja przekazac emocje. Sluchajac Twoich nagran mozna stwierdzic, ze nie przekazujesz emocji i spiewasz niczym robot.. Nieładnie tak przerzucać swoje slabosci na ludzi, ktorzy profesjonalnie sie tym zajmuja na codzien.
![]()
![]()
martiwin pisze:
chyba wam się wątki pomyliły😃
filipzkonopi pisze:
martiwin pisze:chyba wam się wątki pomyliły😃
Wszystko jest jak najbardziej na temat. Wczoraj bylo o śpiewaj a dzisiaj jest walcz;P
....
filipzkonopi pisze:
martiwin pisze:chyba wam się wątki pomyliły😃Wszystko jest jak najbardziej na temat. Wczoraj bylo o śpiewaj a dzisiaj jest walcz;P
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Katalog iSing wzbogacił się o kolejne piosenki, które poruszają, bawią i wprowadzają w świąteczny nastrój. Taneczne rytmy, wzruszające ballady i emocjonalne duety – sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej