Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
sleeper1988 pisze:
sweet20 pisze:mowie do tych co tylko marudza😜
Narobisz sobie wrogów zanim się pokażesz....
"Memu ciału wystarczy 36 i 6, mojej duszy potrzeba znacznie więcej"
ginbandit pisze:
Ciekawe, ci, co odpadli jadą po tym programie, bo co maja robić. Podobno od początku było słabo, a ja w telewizorze widzę, ze wszyscy się dobrze bawili. Bo co? Kazali wam bić brawo, śpiewać z wokalistami i śmiać się całą salą? To niby wszystko miało być wyreżyserowane? Nie chce mi się wierzyć po obejrzeniu programu.
bocin pisze:
Sleeper, a Ciebie kiedy będzie można zobaczyć na tej scenie? ;>
![]()
sweet20 pisze:
jesteście żałośni😜
wisienka29 pisze:
sweet20 pisze:jesteście żałośni😜
ja już mam swoje zdanie kto tu jest żałosny😃 udziału w castingu nie brałam więc jestem obiektywnym obserwatorem i nie wiem czy tylko ja dostrzegłam,że kamerzysta ujęcia na publiczność dawał krótkie, bo publiczność klaskała od niechcenia a w fazie ogłoszenia wyników publiczności prawie nie było;D
bocin pisze:
Sleeper, a Ciebie kiedy będzie można zobaczyć na tej scenie? ;>
sleeper1988 pisze:
bocin pisze:Sleeper, a Ciebie kiedy będzie można zobaczyć na tej scenie? ;>
A już za parę Dni za dni parę .....😃
Kinga.....🙂 CIekawość to pierwszy stopień wiesz dokąd.....
sweet20 pisze:
jesteście żałośni😜
juhas pisze:
Przesłuchałem kilkanaście kawałków i powiem tak w utworach nie śpiewa się ą, czy ę. Utwór dobiera się do barwy głosu i skali. Jeżeli skala nie pasuje to albo się ją obniża albo podwyższa, a jak nie to szuka się utworów innych wykonawców. Najlepiej poszukać w okolicy fachowca od emisji głosu, i zapisać się na kurs wokalu, jest to żmudna i długa praca. Jak na razie słabiutko.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Katalog iSing wzbogacił się o kolejne piosenki, które poruszają, bawią i wprowadzają w świąteczny nastrój. Taneczne rytmy, wzruszające ballady i emocjonalne duety – sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej