Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
sleeper1988 pisze:
sweet20 pisze:mowie do tych co tylko marudza 😜
Narobisz sobie wrogów zanim się pokażesz....
"Memu ciału wystarczy 36 i 6, mojej duszy potrzeba znacznie więcej"
ginbandit pisze:
Ciekawe, ci, co odpadli jadą po tym programie, bo co maja robić. Podobno od początku było słabo, a ja w telewizorze widzę, ze wszyscy się dobrze bawili. Bo co? Kazali wam bić brawo, śpiewać z wokalistami i śmiać się całą salą? To niby wszystko miało być wyreżyserowane? Nie chce mi się wierzyć po obejrzeniu programu.
bocin pisze:
Sleeper, a Ciebie kiedy będzie można zobaczyć na tej scenie? ;>
sweet20 pisze:
jesteście żałośni 😜
wisienka29 pisze:
sweet20 pisze:jesteście żałośni 😜
ja już mam swoje zdanie kto tu jest żałosny 😃 udziału w castingu nie brałam więc jestem obiektywnym obserwatorem i nie wiem czy tylko ja dostrzegłam,że kamerzysta ujęcia na publiczność dawał krótkie, bo publiczność klaskała od niechcenia a w fazie ogłoszenia wyników publiczności prawie nie było;D
bocin pisze:
Sleeper, a Ciebie kiedy będzie można zobaczyć na tej scenie? ;>
sleeper1988 pisze:
bocin pisze:Sleeper, a Ciebie kiedy będzie można zobaczyć na tej scenie? ;>
A już za parę Dni za dni parę .....😃
Kinga.....🙂 CIekawość to pierwszy stopień wiesz dokąd.....
sweet20 pisze:
jesteście żałośni 😜
juhas pisze:
Przesłuchałem kilkanaście kawałków i powiem tak w utworach nie śpiewa się ą, czy ę. Utwór dobiera się do barwy głosu i skali. Jeżeli skala nie pasuje to albo się ją obniża albo podwyższa, a jak nie to szuka się utworów innych wykonawców. Najlepiej poszukać w okolicy fachowca od emisji głosu, i zapisać się na kurs wokalu, jest to żmudna i długa praca. Jak na razie słabiutko.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszego katalogu właśnie dołączył najnowszy utwór Dawida Podsiadło, klubowy kawałek Tymka oraz rockowy klasyk Alice Coopera. Bez względu na to, czy szukacie nowoczesnych dźwięków, klubowych rytmów czy klasycznego rocka – złapcie mikrofony i śpiewajcie
Zobacz więcej