robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
5 marca 2010 o 22:06
Zgłoś do moderacji
Ale nudne te show było dzisiaj w tej Jedynce, po prostu większej szmiry nie widziałem. Już się więcej dzieje np. w Mam Talent.
Zobaczycie ten program pociągnie tylko 1 edycję.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
voolf kobieta, 32
Starachowice
Nagrań: 1, Postów: 54
5 marca 2010 o 22:13
Zgłoś do moderacji
Beznadzieja. Byłam na castingu. Kolejki niezwykłe, jakaś fikcyjna lista, potem czekanie, czekanie ,czekanie, tłok. Przesłuchiwały jakieś kobiety w boksach [było ich 5] i ja np zaśpiewałam po zwrotce z dwóch utworów, nei wiem, czy ci ludzie w ogóle znali się na śpiewaniu patrząc na ich wybór... w telewizji wszystko pokazane było ładnie, a tak naprawde to nie podali od razu wynikow tylko staliśmy jak ci idioci i czekaliśmy na koneic, bo nie wiedizelismy czy tak, czy nie. Darmowa publiczność, heh. To wszystko tylko tak ladnie w TV wygląda. Nigdy więcej.
http://www.youtube.com/watch?v=38Fjnk4RX58
kingaxyz kobieta, 34
Pabianice
Nagrań: 49, Postów: 122
5 marca 2010 o 22:13
Zgłoś do moderacji
@robertas19 - pewnie masz rację
"Memu ciału wystarczy 36 i 6, mojej duszy potrzeba znacznie więcej"
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
5 marca 2010 o 22:18
Zgłoś do moderacji
Acha , co jeszcze chciałbym powiedzieć to nie rozumiem dlaczego został wybrany koleś, który śpiewał "C'est la vie" i jeszcze moim zdaniem zamiast tej dziewczyny, która śpiewała "Idź precz" powinien przejść ten zespół rockowy, bo oni, moim zdaniem tą samą piosenkę znacznie żywiej zaśpiewali. A co do jurorów, to obejrzeniu dzisiejszego odcinka mam jedno pytanie: Skąd Oni ich wzięli, bo mi się zdaje, że z podwórka, bo nic sensownego Ci "jurorzy", jeżeli można ich tak nazwać, nie powiedzieli.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
voolf kobieta, 32
Starachowice
Nagrań: 1, Postów: 54
5 marca 2010 o 22:24
Zgłoś do moderacji
Byłam tam, rozmawiałam z ludźmi, słuchałam jak śpiewali. Była np. dziewczyna z teatru Buffo i też się nie dostała... Ten konkurs to jedna wielka ściema
😕
Chyba wybrali tych, bo nie mieli kogo wybrać? o_O
http://www.youtube.com/watch?v=38Fjnk4RX58
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
5 marca 2010 o 22:37
Zgłoś do moderacji
Nie narzekać!
🙂
Procentowy zespół jest dobry.
🙂
I ten chłopak, którego imienia nie pamiętam, bo nie jest za bardzo polskie też jest dobry.
🙂
Wejście jurorów... kiepskie.
🙂
Montaż... program "bez montażu" ma lepszy montaż.
🙂
Orzechowe scenki... niepotrzebne.
🙂
Daniel... widziałem Cię w telewizji.
😃
dunia26 kobieta
Nagrań: 0, Postów: 1
5 marca 2010 o 22:44
Zgłoś do moderacji
ja nie wiem czy pojade na cating.zapraszam więc na www.myspace.com/edytastrzycka i pozdrawiam życząc wszystkim powodzenia na castingach i w programie!!!!!!!!!
5 marca 2010 o 22:58
Zgłoś do moderacji
Ciekawe, ci, co odpadli jadą po tym programie, bo co maja robić. Podobno od początku było słabo, a ja w telewizorze widzę, ze wszyscy się dobrze bawili. Bo co? Kazali wam bić brawo, śpiewać z wokalistami i śmiać się całą salą? To niby wszystko miało być wyreżyserowane? Nie chce mi się wierzyć po obejrzeniu programu.
kingaxyz kobieta, 34
Pabianice
Nagrań: 49, Postów: 122
5 marca 2010 o 23:12
Zgłoś do moderacji
sweet20 pisze:
jesteście żałośni 😜
fajnie tak obrażać innych, co?
😐
"Memu ciału wystarczy 36 i 6, mojej duszy potrzeba znacznie więcej"
margareth kobieta, 36
Warszawa/Węgorzewo
Nagrań: 0, Postów: 1
5 marca 2010 o 23:13
Zgłoś do moderacji
[cytat=marcin1979]muzykk pisze😛ic na wodę....osoby,które na prawdę umiały śpiewać,nie mogły się pokazać....... ;|
Przesłuchałem nagrania z wrzuty i szału nie robisz... Nie dziw że nie wybrano Ciebie...[/cytat]
JA TEZ BYŁAM I UWAŻAM ZE NIE WATRO POZATYM OGLĄDAŁAM TO DZIS W TELEWIZJII. PORAZKA
margareth