robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
5 marca 2010 o 22:06
Zgłoś do moderacji
Ale nudne te show było dzisiaj w tej Jedynce, po prostu większej szmiry nie widziałem. Już się więcej dzieje np. w Mam Talent.
Zobaczycie ten program pociągnie tylko 1 edycję.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
voolf kobieta, 33
Starachowice

Nagrań: 1, Postów: 54
5 marca 2010 o 22:13
Zgłoś do moderacji
Beznadzieja. Byłam na castingu. Kolejki niezwykłe, jakaś fikcyjna lista, potem czekanie, czekanie ,czekanie, tłok. Przesłuchiwały jakieś kobiety w boksach [było ich 5] i ja np zaśpiewałam po zwrotce z dwóch utworów, nei wiem, czy ci ludzie w ogóle znali się na śpiewaniu patrząc na ich wybór... w telewizji wszystko pokazane było ładnie, a tak naprawde to nie podali od razu wynikow tylko staliśmy jak ci idioci i czekaliśmy na koneic, bo nie wiedizelismy czy tak, czy nie. Darmowa publiczność, heh. To wszystko tylko tak ladnie w TV wygląda. Nigdy więcej.
http://www.youtube.com/watch?v=38Fjnk4RX58
kingaxyz kobieta, 35
Pabianice

Nagrań: 49, Postów: 122
5 marca 2010 o 22:13
Zgłoś do moderacji
@robertas19 - pewnie masz rację
"Memu ciału wystarczy 36 i 6, mojej duszy potrzeba znacznie więcej"
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
5 marca 2010 o 22:18
Zgłoś do moderacji
Acha , co jeszcze chciałbym powiedzieć to nie rozumiem dlaczego został wybrany koleś, który śpiewał "C'est la vie" i jeszcze moim zdaniem zamiast tej dziewczyny, która śpiewała "Idź precz" powinien przejść ten zespół rockowy, bo oni, moim zdaniem tą samą piosenkę znacznie żywiej zaśpiewali. A co do jurorów, to obejrzeniu dzisiejszego odcinka mam jedno pytanie: Skąd Oni ich wzięli, bo mi się zdaje, że z podwórka, bo nic sensownego Ci "jurorzy", jeżeli można ich tak nazwać, nie powiedzieli.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
voolf kobieta, 33
Starachowice

Nagrań: 1, Postów: 54
5 marca 2010 o 22:24
Zgłoś do moderacji
Byłam tam, rozmawiałam z ludźmi, słuchałam jak śpiewali. Była np. dziewczyna z teatru Buffo i też się nie dostała... Ten konkurs to jedna wielka ściema
Chyba wybrali tych, bo nie mieli kogo wybrać? o_O
http://www.youtube.com/watch?v=38Fjnk4RX58
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
5 marca 2010 o 22:37
Zgłoś do moderacji
Nie narzekać!

Procentowy zespół jest dobry.

I ten chłopak, którego imienia nie pamiętam, bo nie jest za bardzo polskie też jest dobry.
Wejście jurorów... kiepskie.

Montaż... program "bez montażu" ma lepszy montaż.

Orzechowe scenki... niepotrzebne.
Daniel... widziałem Cię w telewizji.

dunia26 kobieta

Nagrań: 0, Postów: 1
5 marca 2010 o 22:44
Zgłoś do moderacji
ja nie wiem czy pojade na cating.zapraszam więc na www.myspace.com/edytastrzycka i pozdrawiam życząc wszystkim powodzenia na castingach i w programie!!!!!!!!!
5 marca 2010 o 22:58
Zgłoś do moderacji
Ciekawe, ci, co odpadli jadą po tym programie, bo co maja robić. Podobno od początku było słabo, a ja w telewizorze widzę, ze wszyscy się dobrze bawili. Bo co? Kazali wam bić brawo, śpiewać z wokalistami i śmiać się całą salą? To niby wszystko miało być wyreżyserowane? Nie chce mi się wierzyć po obejrzeniu programu.
kingaxyz kobieta, 35
Pabianice

Nagrań: 49, Postów: 122
5 marca 2010 o 23:12
Zgłoś do moderacji
sweet20 pisze:
jesteście żałośni 
fajnie tak obrażać innych, co?

"Memu ciału wystarczy 36 i 6, mojej duszy potrzeba znacznie więcej"
margareth kobieta, 37
Warszawa/Węgorzewo

Nagrań: 0, Postów: 1
5 marca 2010 o 23:13
Zgłoś do moderacji
[cytat=marcin1979]muzykk pisze😛ic na wodę....osoby,które na prawdę umiały śpiewać,nie mogły się pokazać....... ;|
Przesłuchałem nagrania z wrzuty i szału nie robisz... Nie dziw że nie wybrano Ciebie...[/cytat]
JA TEZ BYŁAM I UWAŻAM ZE NIE WATRO POZATYM OGLĄDAŁAM TO DZIS W TELEWIZJII. PORAZKA
margareth