dianka20 kobieta, 32
Rbr
Nagrań: 5, Postów: 19
8 marca 2010 o 07:25
Zgłoś do moderacji
Jejku daniel czytałam regulamin nie rób ze mnie idiotki ...
Tylko mam pewne wątpliwości, czy ten cały program nie jest aby jedną wielką lipą.
Tobie to dobrze powiedzieć bo jesteś z Warszawy i mogłeś sobie pójść na casting od niechcenia. A ja muszę kawałek przejechać i nie wiem czy to mi się opłaca jeśli w ogóle nie będę miała szans wystąpić i zaśpiewać przed jury.
8 marca 2010 o 07:58
Zgłoś do moderacji
po przeczytaniu wypowiedzi "qwertybydg" stwierdzam że nic się nie zmieniło w przesłuchiwaniu uczestników castingu do programu. teraz już wiem że nie warto, szkoda kasy i nerwów.
tylko żal że nadal w tym kraju nie ma programów, które naprawdę dawałyby szansę zdolnym ludziom....
czekam jeszcze na wypowiedzi innych którzy uczestniczyli we wczorajszym castingu.
jak do tej pory NIGDZIE!!!!! nie przeczytałam pozytywnej opinii od kogokolwiek kto brał udział w przesłuchaniu, czy to nie podejrzane? przecież to nie chyba zmowa osób które w ten sposób "odreagowują" swoją frustrację bo się nie dostały, nie wierzę w to, czy jest tu ktokolwiek kto zaśpiewał na tej scenie przed komisją i powie choć jedno dobre słowo o tym??????
8 marca 2010 o 08:35
Zgłoś do moderacji
Każdy chciałby gdzieś zacząć... Jednak taki program to nie miejsce do pokazania swoich zdolności. To program, dzięki któremu reżyser i producent zarobią kaskę. A do Opola i tak pojadą osoby, które już dawno się do tego przygotowują. Wiem coś na ten temat.
martynashy kobieta, 33
Złotów
Nagrań: 2, Postów: 16
8 marca 2010 o 08:44
Zgłoś do moderacji
cześć jestem nowa na forum, ale chciałam się podzielić z wami swoimi przeżyciami z castingu wczorajszego w Gdańsku. To co się tam działo przekracza wszelkie granice. Najpierw było kilku godzinne oczekiwanie po numerek, wszyscy sie okropnie pchali a telewizja nie panowała nad ludzmi. potem na procastingach wchodziło się do pomieszczenia gdzie nie dość że oceniala jedna osoba, co jest dla mnie zupełna abstrakcją, bo jak jedna osoba może ocenieć kogoś obiektywnie to trzba było wybrać sobie 2 piosenki z tych pięciu i zaśpiewać kawałek, wszyscy wychodzili po minucie z tamtąd, zresztą ja też. Potem przesłuchania przez jury miało się odbyć o 14,30 a zaczęło sie dobrze po pietnastej, w sali koncertowej nie było miejsc większość osób tak jak ja siedziała na podłodze bądź stała. Kiedy już zaczęto wybierać numery bylam w szoku, nie chodzi o mnie że sie nie dostałam(chociaż też mam w sobie wiele goryczy), ale o tych wszystkich ludzi, poznałam tam osoby naprawde świetnie śpiewające a nie dano im nawet szansy zaśpiewania przed komisją. Wybierano osoby z przypadku. Oczywiście były osoby które rzeczywiście zasłużyły sobie, czymś zasłynely, ale wiekszość to jakaś abstrakcja,np dziewczyna która z 10 razy nie mogła wejść w tonację, duet dziewczyn który robił z siebie małpy bo śpiewu w tym za bardzo nie było no i wcześniej wspomniany Włoch który nie mówił po polsku a próbował śpiewać i dostał się w dodatku do 5 wygranych. siedzieliśmy od 16 do 23 na sali koncertowej wszyscy byli zmęczeni i głodni. Więc się pytam kim trzeba być wariatem albo kompletnym idiotą żeby sie dostać? W dodatku nie wszystkich przesłuchano. to zupelna kicha. nie polecam programu.
daniel1989 mężczyzna, 35
Giżycko/Warszawa
Nagrań: 4, Postów: 71
8 marca 2010 o 08:50
Zgłoś do moderacji
dianka20 pisze:
To znaczy, że nie wszyscy mogą przed jury wystąpić?? W jakim sensie zasłużyły i czemu twierdzisz, że program jest ustawiony?
No mnie się wydaje, że ta osoba której towarzyszyłeś nie przeszła właśnie dlatego, że jest taką profesjonalistką. Oni potrzebują całkiem nowych twarzy i wizerunków. Osób które najczęściej zaczynają od zera. Zresztą ja w to nie wnikam.
Jejku daniel czytałam regulamin nie rób ze mnie idiotki ...
Tylko mam pewne wątpliwości, czy ten cały program nie jest aby jedną wielką lipą.
Tobie to dobrze powiedzieć bo jesteś z Warszawy i mogłeś sobie pójść na casting od niechcenia. A ja muszę kawałek przejechać i nie wiem czy to mi się opłaca jeśli w ogóle nie będę miała szans wystąpić i zaśpiewać przed jury.
Diano: jeszcze raz Cię proszę o niezadawanie pytań, na które odpowiedź pojawiła się tu już wielokrotnie. Jesteś na tym forum chyba od wczoraj. Zadaj sobie proszę trud przeczytania poprzednich postów i nie zadawaj tych pytań. Zacznij od strony 16 i poczytaj tak z 10, może więcej, jeśli chcesz.Jeśli jesteś leniwa, powiem Ci tylko, że przed jury wystąpiło tyle samo osób, co w rzeczywistości, za wyjątkiem jednej dziewczyny, która była śwotna i najwidoczniej bali się, że zagrozi ich podstawionym wybrańcom.
Nie pisz również takich bzdur o tym, że mogłem pojechać sobie na ten casting od niechcenia. Poszukaj proszę moje poprzednie posty, bo już mnie ręce bolą od pisania tego samego. Jestem z Giżycka, ale mieszkam również w Warszawie. W skrócie napiszę tylko, że przez ten powalony casting nie mogłem zobaczyć się ze swoją mamą, której dawno nie widziałem. Nie dość, że mi było żal, to na dodatek ona była zasmucona tym faktem, że przez tych chamskich ludzi, grających na naszych emocjach, nie mogliśmy ze sobą chwilki pobyć.
daniel1989 mężczyzna, 35
Giżycko/Warszawa
8 marca 2010 o 08:55
Zgłoś do moderacji
witex pisze:
troche zbiegajac z tematu, żeby się nie stresować 😃
Co myslicie o tym wokalu:
http://sloneczko20blond.wrzuta.pl/audio/4Ep9i7KazUQ/no_artist_-_edyta_gornaik.sam_brown_stop_karaoke_instrumental
thx z góry za wszelkie uwagi 😉
Ps: to nei mój ale kogos znajomego 😉
pozdro
Masakra. Nie da się tego słuchać. Na poczku w miarę, ale im dalej .... Sporo nieczystości i w ogóle.
martynashy kobieta, 33
Złotów
Nagrań: 2, Postów: 16
8 marca 2010 o 09:09
Zgłoś do moderacji
czy ktoś jeszcze był na castingu i ma swoje zdanie o nim czy tylko ja mam takie zdnie?
daniel1989 mężczyzna, 35
Giżycko/Warszawa
8 marca 2010 o 09:11
Zgłoś do moderacji
heh. Chyba wiem nawet kto ten artykuł napisał
🙂 PIsał tu na tym forum, że jest dziennikarzem. Poprosiłem go na privie, żeby coś fajnego o tym napisał, jak to zaproponowałem w swojej pierwszej wypowiedzi ... ,,TVP oszczędza na klaskaniu"
🙂
daniel1989 mężczyzna, 35
Giżycko/Warszawa
8 marca 2010 o 09:13
Zgłoś do moderacji
martynashy pisze:
czy ktoś jeszcze był na castingu i ma swoje zdanie o nim czy tylko ja mam takie zdnie?
Nie martw się. Takie zdanie ma każdy, który naprawdę potrafi śpiewać i to kocha. Tak samo było w Warszawie. Przeczytaj ten artykuł: http://www.reality-tv.pl/2010/03/05/spiewaj-i-walcz-jak-tvp-oszczedza-na-statystach/ (pierwszym donosicielem jestem ja
😛 )