Konto usunięte
24 marca 2010 o 18:04
Zgłoś do moderacji
filipzkonopi wrzucił kilkadziesiąt kawałków i trochę zadziera nosa, bo opinie pod utworami są bardzo pozytywne, powiem tak przeciętnie, męczysz góry, brak skali oddechu wchodzisz w pisk inaczej babski głos. Na wesela może być przy ognisku też ale to na tyle. kukierek tu ma rację.
jadwiga kobieta, 39
Łódź
Nagrań: 42, Postów: 175
24 marca 2010 o 18:57
Zgłoś do moderacji
No właśnie - nawiązując jeszcze do tematu Pauliny Lendy - dla mnie jest niesamowita, nieprzeciętna, mocno jej kibicuję i mam nadzieje ze stanie się WIELKĄ OSOBOWOSCIA MUZYCZNA !!! A do tych do krytykuja jej wyglad - prawdziwego artysty, prawdziwej muzyki sie słucha a nie ją ogląda... Jeśli do muzyki dodawany jest sztuczny obrazek, wielkie show, stroje, światła itp. - to znaczy ze ta muzyka sama w sobie nie umie sie obronić, nie jest wartościowa... Paulina sie broni tylko i aż swoim głosem - tak samo jak Katarzyna Nosowska - stoi na scenie jak "słup" bo może sobie pozwolić na stanie jak "słup" , bo nie musi tanczyc, rozbierac sie i ociekać seksem by ktoś ją zauważył i docenił... I oby wiecej takich artystów !!!
http://justynapanfilewicz.pl
Konto usunięte
24 marca 2010 o 19:10
Zgłoś do moderacji
Masz dziewczyno rację, raz na jakiś czas pojawia się taki specyficzny głos. Młoda dziewczyna a już profesjonalistka. Oceny i idiotyczne przytyki co do Jej osoby, są naprawdę nie na miejscu. Oceniali Ją Poznakowski, Herring, Kukulki, Kondratowicz, i inne osobistości sceny muzycznej i nie tylko, i uznali za odkrycie ostatnich lat , a tu jakieś zazdrosne beztalencia obrażają jej wygląd, głos itp. Zazdroszczą Paulinie sukcesu. Lecz beztalencie zawsze zostanie beztalenciem i żaden obojętnie gdzie występ nic im nie da.
Konto usunięte
24 marca 2010 o 19:24
Zgłoś do moderacji
To słuchaj filipie z konopi, jak już tak ostro , to powiem tak, gówno to ty pokazujesz w tych utworach , zjechałeś je totalnie, nie chciałem tak tego określać ale chamstwo trzeba chamstwem. W całej Polsce, w każdym mieście i wsi, na każdym osiedlu i w bloku są tysiące grajków a może i setki tysięcy, każdy gra jak może, trochę lepiej lub trochę gorzej, ale tylko nieliczni myślący że są wyjątkowi promują się na takich portalach jak ten. Czy to nie jest chwalenie się, próba pokazania jaki to nie jestem dobry, a tak prawdę mówiąc, obrażasz krytykujących, a nawet nie wiesz kto krytykuje. Daj na luz i nie kompromituj się.
pannaanna kobieta, 30
Olsztyn
Nagrań: 7, Postów: 2616
24 marca 2010 o 19:39
Zgłoś do moderacji
O ja pieprzę. O.o Koleś nie przenoś problemów z domu do internetu. ;o
Fillu sądzę, iż pisząc takie głupoty pogrążasz się... Co Ci filip złego zrobił? To że lubi sobie pośpiewać na tym portalu to jakieś przewinienie? Z tego co wiem, to głowy za to nie ścinają.
Konto usunięte
24 marca 2010 o 19:50
Zgłoś do moderacji
Nie mam czym nagrać w domu. Demówki nagrywam u kumpla w studiu. Tamto co jest na wrzucie jest beznadziejne, ale chcieliście próbkę głosu, więc Wam zapodałam kawałek. Bo przeważnie nagrywam swoje kawałki, ale nie mogę Wam wrzucić czegoś, co jest niedopracowane. Jak dokończę kawałki i będę miała je gotowe, to wrzucę demo.
pannaanna kobieta, 30
Olsztyn
Nagrań: 7, Postów: 2616
24 marca 2010 o 20:00
Zgłoś do moderacji
hmmm no gratuluję, gratuluję. Jakiej muzyki słuchasz na co dzień? I co masz zamiar osiągnąć?