artalice kobieta, 45
Olsztyn / Pfalzgrafenweiler
Nagrań: 63, Postów: 253
26 marca 2010 o 22:18
Zgłoś do moderacji
glock1991 pisze:
a Chciałem jeszcze tylko napisac że dziewczyna która dzisiaj wystapila w SiW miala na imie Ania miala na glowie rozowa kokardke to wspolpracowala z Monika Brodką spiewala u niej w chorkach i napisala muzyke do piosenki MIALES BYC, ma ona rowniez juz za soba singiel i nagrany teledysk.
... i ona spiewala o NIEBO LEPEIJ na żywo i zmiażdżyła wszystkich swoją aparycją
🙂)) a teraz nie wem co jej zrobili z fonią
ze tak słabo bylo slychac ...
🙁
<alice>
http://aliceart.pl.tl/
http://www.youtube.com/user/alamaxa
27 marca 2010 o 00:15
Zgłoś do moderacji
Pamiętacie może jak miał na nazwisko chłopak, który występował na castingu we Wrocławiu, nie pamiętam co śpiewał, ale ale na imię miał Hubert.
kukierek mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 13
27 marca 2010 o 09:16
Zgłoś do moderacji
no i się nie pomyliłem, Marta Maćkowska zaśpiewała po prostu rewelacyjnie, jazzowo, na swój sposób, fantastyczna interpretacja, pełna kobiecości-oj ta laska ma sexapil!!!!!!takich głosów chcę słuchać!!!!
Konto usunięte
27 marca 2010 o 10:50
Zgłoś do moderacji
Nie wiem kurde, ale wydaje mi się, że dźwiękowcy coś manipulowali dźwiękiem przy obróbce materiału. Bo wiem z doświadczenia, że głos nagrywa się prawie idealnie- zwłaszcza na profesjonalnym sprzęcie jaki posiada telewizja. Tu mi coś, za przeproszeniem, śmierdzi....
ulauma kobieta
Nagrań: 0, Postów: 1
27 marca 2010 o 13:52
Zgłoś do moderacji
Na zywo zawsze wszystko brzmi lepiej < dlatego warto się nagrywać , ponieważ na nagraniu wyjdą wszystkie błędy i niedociągnięcia nawet jeśli się wydaje że wszystko było ok
27 marca 2010 o 20:57
Zgłoś do moderacji
No i proszę , oglądałam występ Marty Maćkowskiej i jestem pod wielkim wrażeniem . Dziewczyna ma talent wyjątkowy , jest znakomita . Ten nowy aranż podniósł wartość tej piosenki , to się nazywa wykonanie na miarę muzyka artysty !!! Wielkie uznanie i podziw !!! CU - DOW -NIE !
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
Nagrań: 14, Postów: 2707
27 marca 2010 o 22:09
Zgłoś do moderacji
spywoman pisze:
fill 100% poparcia !!! Gdyby takich filipów i filipinek z konopi buyło mniej , to mniej byloby frustracji , krytykanctwa i znawstwa na wszystkim , a i castingi miałyby szanse byc zdrowsze i ciekawsze .
Taa kolejne fikcyjne konto xD
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
voolf kobieta, 32
Starachowice
Nagrań: 1, Postów: 54
27 marca 2010 o 23:12
Zgłoś do moderacji
mnie powalila Marta Mackowska, ale to jak zwykle - juz jestem przyzwyczajona; a tak poza tym zobaczylam znajomego muzyka w tym zespole de morela - perkusiste, akompaniowal mi nawet kiedys
😃 ogolnie wysoki dosc poziom; jednak małgorzata rostoczyńska to moim zdaniem średni wybór.
http://www.youtube.com/watch?v=38Fjnk4RX58
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
Nagrań: 14, Postów: 2707
27 marca 2010 o 23:14
Zgłoś do moderacji
voolf pisze:
mnie powalila Marta Mackowska, ale to jak zwykle - juz jestem przyzwyczajona; a tak poza tym zobaczylam znajomego muzyka w tym zespole de morela - perkusiste, akompaniowal mi nawet kiedys 😃 ogolnie wysoki dosc poziom; jednak małgorzata rostoczyńska to moim zdaniem średni wybór.
ja nie mogłam z min tego typa z tego zespołu "de morela" co grał na keybordzie xD
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Konto usunięte
29 marca 2010 o 14:31
Zgłoś do moderacji
Śmieszne jest to że te wszystkie osoby takie jak Artalice, sweet20, wiedxma i inni , udzielające się na tym forum, a mające o sobie wielkie mniemanie, robią z Siebie wielkie wokalistki, nagrywają tui ówdzie , a tak prawdę mówiąc robią z dużej chmury mały deszcz. Chwalicie się nagrywaniem w różnych studiach, występowaniem na różnych imprezach, a tak prawdę mówiąc Same nie słyszycie co i jak śpiewacie. Słuchałem wielu nagrań i różnych osób z tego portalu i uważam że polska wokalistyka schodzi na psy, dajcie na luz i nie róbcie z Siebie błaznów. Totalna porażka. Wylogowuję się z tej beznadziei.