29 marca 2010 o 23:58
Zgłoś do moderacji
klimekona "bestia666- oczywiście, że nie podali listy kto sie dostał na scene tylko wywczytywali znr na nr i wszyscy jak małpy klaskali
😃😃 ja też"
heh chciałem zauwązyc ze jak na małpy to ładną aparycje miały te klaskające
😛.. a swoją drogą mawiaja że na błedach się uczy oraz że mądry polak po szkodzie... bo poprzednie castingi to były wielkie ukartowane błedy i co? i teraz tvp1.. nowe przysłowie sobie kupi.. że i przed szkodą i po szkodzie głupi..
😛
jeszcze raz powtórze bo to teraz moje nadworne hasło.. TV KŁAMIE!!!!
😃.. ja pamietam jak raz prawdziwe wzruszenie i łzy były w tak to leciało i co? światło źle posżło.. chorej matce kazali zejsc... jeszcze raz wybiec i udawać wzruszenie.. jak mówie.. to najzwyklejsze rzadkie gó*no na szklanym ekranie.. tak samo jedzie od niego tyle że.. mieni sie kolorami -> nie ogladam juz tego
😃
a komisja.. kolejny raz tak okłamac że beda prześluchania.. zakłamane szatańskie nazi..enie
😛 (nie to nie pomyłkowe przekręcenie heh) ale za taka kase to moga oszukiwac.. szkoda że oszukiwani młodzi ludzie nic z tego nie mają..
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni..
6 kwietnia 2010 o 00:45
Zgłoś do moderacji
ja ze swoja kapela ZERO PROCENT obiecuję zaskoczyć Was .Pozdro
voolf kobieta, 32
Starachowice
Nagrań: 1, Postów: 54
6 kwietnia 2010 o 08:26
Zgłoś do moderacji
ja jestem ciekawa co z tego całego chaosu powstanie...
http://www.youtube.com/watch?v=38Fjnk4RX58
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
28 kwietnia 2010 o 10:50
Zgłoś do moderacji
Założyłam nowy temat w dziale Muzyka nie wiedząc o tym ze temat śpiewaj i walcz już jest wiec trochę się powtórzę.
Moim zdaniem TVP organizacyjnie wypada bardzo źle. Począwszy od castingów, o których naczytałam się bardzo dużo, a na Wrocławskim byłam z przyjaciółką i niestety potwierdzam wszystkie złe opinie. Mieliśmy okazje zobaczyć dwa odcinki z występami na żywo. Niesprawiedliwy system głosowania kończący się tuż po występie ostatniego wykonawcy wzbudza duuuuuuuuzo emocji( na forum tego programu można się o tym przekonać). Ostatni uczestnik ma najmniej czasu na zbieranie smsow. Osobiście bardzo podobał mi się występ Przemysława Szczotko. Ma niesamowitą i niespotykaną barwę głosu, jest w nim prawda i okazuje się że znalazł się wśród zagrożonych mimo najwyższej oceny jury.W muzyce poza rozrywką szukam również przesłania, prawdy. Nie wystarcza mi tylko rytmiczne "jest już ciemno" bo nie jest mi wszystko jedno czego słucham. Głosowałam na Przemysława Szczotko podczas programu (zdążyłam w przeciwieństwie do koleżanki która miała tel w innym pokoju i po zakończeniu wykonania stwierdziła że zagłosuje, wróciła z komórką a tu wyniki). Niesamowity talent, co potwierdza ocena jury, może nie mieć szansy wystąpić w Opolu. Dlatego głosuję i z niecierpliwością czekam na wyniki. W necie można posłuchać nie tylko wykonań Przema w programie ale również w zespole w którym śpiewa. Dla zainteresowanych link do występów Przemka w programie
http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-muzyczne/spiewaj-i-walcz/uczestnicy/przemyslaw-szczotko/1577058
Bardzo podoba mi się również zespół Demorela-na castingu przedstawili świetną aranżacje piosenki Justyny Steczkowskiej i Agnieszka Zawidzka- laureatka szansy na sukces.
klausunia96 kobieta, 28
Piotrków Trybunalski
Nagrań: 17, Postów: 3
1 maja 2010 o 12:02
Zgłoś do moderacji
ja byłam na castingu niestety oni raczej wybierali osoby już pełnoletnie ale cóż spróbowałam
😃
Klaudia
merkury kobieta
Nagrań: 0, Postów: 1
7 maja 2010 o 21:21
Zgłoś do moderacji
nie mogę uwierzyc,ze Krystyna Pronko jest tak zgorzkniala i złosliwa,nietolerancyjna ,uparta i mało.... jestem rozczarowana...zaluję,że widzialam jej zachowanie i pyskówki w telewizji.,zlosliwą krytykę i wykrzywioną twarz żującą gumę a wymagania wymagania w stosunku do występujących ogromne....tragedia
15 maja 2010 o 10:40
Zgłoś do moderacji
Witam, mam pytanie .. czy wiecie gdzie mozna kupic badz zamowic sukienke w ktorej wystąpiła Agnieszka Zawidzka spiewając piosenke "prawy do lewego" ? bardzo interesuje mnie ta sukienka i chciałbym ja pozyskac.. wszystkich ktorzy maja jakiekolwiek informacje albo mogą naprowadzic na dobry slad w znalezieniu jej prosze o pomoc !! pozdrawiam 🙂