Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kukierek pisze:
nie-nie oczekuję tu wielkich talentów, po prostu stwierdzam że w większości przypadków takie śpiewanie to bardzo przeciętne śpiewanie "przy goleniu" i właśnie dlatego ja nic tu nie zamieszczam...
poza tym nie wydaje mi się, żeby ton mojej wypowiedzi był brutalny, a jedynie szczery, nie używam tu wulgaryzmów jak niektórzy z was...
jeśli szczerość wypowiedzi i krytyczne osądy was tak denerwują to proponuję albo zażyć jakieś ziołowe tabletki uspokajające albo nie czytać tych wypowiedzi albo nie wchodzić na tę stronę, tak jak ludzie mają prawo publikować tu swoje nagrania, tak jak wy macie prawo publikować swoje komentarze poniżej poziomu, bluzgając i obrażając się jak małe dziecko, którego nie pochwalono za to, że wydało z siebie kilka dźwięków, tak i ja mam prawo wyrazić swoje szczere opinie, i niestety swoimi słowami człowieka niedojrzałego, niepotrafiącego przyjąć słów krytyki niczego nie zmienicie...
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
kukierek pisze:
nie-nie oczekuję tu wielkich talentów, po prostu stwierdzam że w większości przypadków takie śpiewanie to bardzo przeciętne śpiewanie "przy goleniu" i właśnie dlatego ja nic tu nie zamieszczam...poza tym nie wydaje mi się, żeby ton mojej wypowiedzi był brutalny, a jedynie szczery, nie używam tu wulgaryzmów jak niektórzy z was...jeśli szczerość wypowiedzi i krytyczne osądy was tak denerwują to proponuję albo zażyć jakieś ziołowe tabletki uspokajające albo nie czytać tych wypowiedzi albo nie wchodzić na tę stronę, tak jak ludzie mają prawo publikować tu swoje nagrania, tak jak wy macie prawo publikować swoje komentarze poniżej poziomu, bluzgając i obrażając się jak małe dziecko, którego nie pochwalono za to, że wydało z siebie kilka dźwięków, tak i ja mam prawo wyrazić swoje szczere opinie, i niestety swoimi słowami człowieka niedojrzałego, niepotrafiącego przyjąć słów krytyki niczego nie zmienicie...
kukierek pisze:
oszczędzę sobie i wam bolących uszu i zgrzytów zębami, wolę jednak pozostać przy śpiewaniu pod prysznicem, bo niestety albo może stety mam słuch i wiem, że popełniłbym błąd pozwalając komukolwiek słuchać mojego rzępolenia...ale dzięki za zachętę, może kiedyś się skuszę🙂
Jasne
i oczekujesz ze ta stronka
bedzie obfitowala w Wokalistow o nieskazitelnej barwie
intonacjii
bel canto
o oktawie cztrokresnej
i z przynajmniej czetrema plytami na koncie.
To raczej zly adres.
Nie powinienes tego sluchac
jesli Twoj zmysl estetyczny wystawiony jest na szwank.
Krytyka krytyka
ale wtedy mozna ja tak nazwac kiedy jest konstruktywna.
Twoje slowa czytam jednak jako zwykle czepialstwo
i raczej to wlasnie Ty potrzebujesz dojrzec,jesli Tego nie rozumiesz.
Zreszta..
zawsze stane po stronie isingowiczow...
bo w przeciwienstwie do Ciebie ich poniekad znam.
Znam ich glosy.
A czlowiek ktory spiewa nie moze byc zly.
Edytowano 22 marca 2010 o 13:40 przez moderatora.
miusicant pisze:
Czy to nie temat o programie Śpiewaj i Walcz przypadkiem? Bo widzę, że o czymś innym są tu rozmowy.
kukierek pisze:
czytaj dokładnie to co piszę, bo już na wstępie napisałem, że NIE oczekuję...po prostu oceniam według mojej wiedzy do czego mam chyba prawo jak każdy człowiek, czyż nie? ogarnij się trochę, bo nie nikogo tu nie chcę obrażać, tylko wyrażam swoja opinię...a jeśli ktoś myśli, że każdy będzie każdego chwalił to niestety chyba się często rozczaruje...
kukierek pisze:
Jasne
i oczekujesz ze ta stronka
bedzie obfitowala w Wokalistow o nieskazitelnej barwie
intonacjii
bel canto
o oktawie cztrokresnej
i z przynajmniej czetrema plytami na koncie.
To raczej zly adres.
Nie powinienes tego sluchac
jesli Twoj zmysl estetyczny wystawiony jest na szwank.
Krytyka krytyka
ale wtedy mozna ja tak nazwac kiedy jest konstruktywna.
Twoje slowa czytam jednak jako zwykle czepialstwo
i raczej to wlasnie Ty potrzebujesz dojrzec,jesli Tego nie rozumiesz.
Zreszta..
zawsze stane po stronie isingowiczow...
bo w przeciwienstwie do Ciebie ich poniekad znam.
Znam ich glosy.
A czlowiek ktory spiewa nie moze byc zly.
czytaj dokładnie to co piszę, bo już na wstępie napisałem, że NIE oczekuję...po prostu oceniam według mojej wiedzy do czego mam chyba prawo jak każdy człowiek, czyż nie? ogarnij się trochę, bo nie nikogo tu nie chcę obrażać, tylko wyrażam swoja opinię...a jeśli ktoś myśli, że każdy będzie każdego chwalił to niestety chyba się często rozczaruje...
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni..
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej