Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
glock1991 pisze:
mi sie marta nie podobala, jakos szczerze. Nie wiem czemu moze dlatego ze gdy spiewala Jestem Kobieta to diametralnie ten kawalek zmienila. a piatka wybranych, hmm jest ok ale wystapili na scenie lepsi !
Artalice milo bylo poznac, ja tez nie spalem w cholere dluugo. Ale jak dam rade to dopiero zasne wieczorem chyba ze w poludnie padne 😃
<alice>
http://aliceart.pl.tl/
http://www.youtube.com/user/alamaxa
fill pisze:
Do shea30. Przesłuchałem wszystkie Twoje kawałki. Zaliczyłem Cię do grupy tych 10%. Głos masz czysty, mocny i dźwięczny jednak nie do wszystkich kawałków. Najbardziej podobał mi się Varius Manx- Księżycowa Piosenka, tu ocena wysoka reszta średnio.
fill pisze:
Powiem tak, fajnie jest umieć śpiewać, jednak według zasady śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej, 90% nagranych tu kawałków jest do kichy. I nie każdy powinien to robić czyli śpiewać. Naprawdę uszy bolą, czy wy się ludzie nie słyszycie.
kukierek pisze:
fill pisze😛owiem tak, fajnie jest umieć śpiewać, jednak według zasady śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej, 90% nagranych tu kawałków jest do kichy. I nie każdy powinien to robić czyli śpiewać. Naprawdę uszy bolą, czy wy się ludzie nie słyszycie.ciężko się z tym nie zgodzić, niestety wielu ludzi, którzy publikują tu swoje nagrania albo nie ma słuchu albo wydaje im się, że przeciętne śpiewanie jest godne podziwu, śpiewać tak jak wielu tutaj może każdy ale tylko NIEwielu może pochwalić się prawdziwym wyczuciem smaku i dobrym głosem, słuchając wielu nagrań po prostu odpadały mi uszy delikatnie mówiąc, już teraz każdy, kto śpiewa "przy goleniu" uważa, że to nie lada wyczyn i musi pokazać to światu...niestety niekoniecznie jest to dobre posunięcie...
filipzkonopi pisze:
kukierek pisze:fill pisze😛owiem tak, fajnie jest umieć śpiewać, jednak według zasady śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej, 90% nagranych tu kawałków jest do kichy. I nie każdy powinien to robić czyli śpiewać. Naprawdę uszy bolą, czy wy się ludzie nie słyszycie.ciężko się z tym nie zgodzić, niestety wielu ludzi, którzy publikują tu swoje nagrania albo nie ma słuchu albo wydaje im się, że przeciętne śpiewanie jest godne podziwu, śpiewać tak jak wielu tutaj może każdy ale tylko NIEwielu może pochwalić się prawdziwym wyczuciem smaku i dobrym głosem, słuchając wielu nagrań po prostu odpadały mi uszy delikatnie mówiąc, już teraz każdy, kto śpiewa "przy goleniu" uważa, że to nie lada wyczyn i musi pokazać to światu...niestety niekoniecznie jest to dobre posunięcie...
Nastepny mądry!!!!!!!!!!
Czy ty zdajesz sobie sprawe ze to nie jest profesjonalna strona dla wokalistów, tylko dla spiewaków amatorow? Po co to pisać te głupoty, nie pasuje ci to wynocha, w czym masz problem!!
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
spywoman pisze:
OJ oj . Nerwy na wodzy drogi amatorze ! Ja też mam takie zdanie i co....naucz się kolego kultury w komunikowaniu . Popieram w 100 % fill !!!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej