sweet20 "są też ludzie posiadający własny tok myślenia i interpretujący piosenki na swój sposób...
😉))"
mnie tylko jurorzy zastanawiali.. jednym mówili że gorzej jak oryginał i ze nie dali rady albo że nie potrzebnie udawali/kopiowali kogos i pomineli w tym siebie i swoja osobowość... podczas gdy innym mówili że zbyt z ingerowali w utwór.. gdzie jest ta prawidłowy = optymalny sposób wykonania bo po castingu w Krk zgłupiałem pod tym względem heh.. zupełnie tak jak by chcieli /bo wypada/ powiedzieć coś mądrze brzmiącego i uczonego.. bo nie wypada ciągle "ja juz wszystko wiem"
😛 bo ten wózek jest już n atyle oklepany że nie wypada na nim jechac heh PS trzymam kciuki za ten Wasz wystep we Wrocku!
🙂
sleeper1988 -> ależ owszem są limity.. tylko to jest najgłupsza z możliwych opcji.. bo dojdzie /napewno tak będzie/ do sytuacji że ktos z daleka przyjechał i liste zamkną i NIE wejdzie na casting.. to dopiero może wywołać napięcia jeszcze więkrze jak ten jajościsk w Krakowie..
😐 no i zmusza do stania w kolejce nie wiadomo o której..
😐 chore to jest zeby całą noc stac by być na liscie.. a dwa... ktos miał łeb żeby tej listy pilnowac i nerwy by wpisywac wszystkich heh.. ogólnie to ciekaw jestem jak to wszystko wyszło..
Mikado-> bez zarzutu byś powiedział również gdybys był poza listą?
😃.. tak sie tylko pytam z ciekawosci
😛 bo jak mniemam na liste sie wpisałes heh a swoją drogą ciekaw jestem ilu sie tam nie dostało do budynku.. cięzko powiedzieć co?
jakoś milczy to forum.. cisza taka.. nic o Wrocku nie piszą.. a mnie tu ciekawość rozdziera..
😉
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni..