sweet20 => "Też jestem zadowolona... tylko jest jeden problem... stałam się ofiarą tłumu i mam złamane prawe dolne żebro ;((("
koniecznie zgłoś sie o odszkodowanie.. jak dopuszczaja do bydła to niech płaca.. ja powiem tak.. juz nawet jak by zrobili bramki na kształt wężyka.. wykluczają juz tą tzw mase tłumu która napiera jednostajnie w jednym kierunku.. proste od lat stosowane.. ale jak widać nie tam
😃.. (ale wtedy kwestie sanitarne by leżały totalnie heh choć itak nie było z tym za wesoło
😃) w kazdym bądź razie współczuje, a gdzie byli lekarze? co to za program gdzie tyle setek os jest i oni krzyczą "jest na sali jakiś lekarz" hehe tam powinno byc pełne zaplecze medyczne w gotowosci bojowej.. a ochrona zabezpieczenie? przeciez jak by ta masa osób na korytarzu zrobiła zadyme.. to by rozniesli cały ten przybytek.. tam naprawde wielkie braki były.. u Drzyzgi jak bywam na nagraniu.. to jest jeden albo 2 lekarzy.. na jakies 100 os publicznosci.. stoi dystrybutor z wodą źródlaną zeby kazdy sie mógł napic jak cos.. a tu?
😛.. bydło nie mówie o piciu.. załatwic sie było ciężko.. co to za organizator skoro nie zapewnia podstawowego minimum.. to mnie uderzyło.. ze tv publiczna.. wielka kasa.. wielkie słay i co? i takie warunki jak jakis obóz uchodźców.. heh tyle ze dach nad głowa był
😃
->no była taka jedna co skrzeczała.. dobre 2 godziny.. zeby sie nie pchac a pewnie sama jak i reszta bedąc dalej tez sie pchała.. z drugiej strony sama widzisz jak sie to pchanie skończyło dla Ciebie wiec troche ja rozumiem.. tylko ze tam kazdy to przechodził a tylko ją tam było czuc..
-> kultura.. a czy tam było cos takiego? każa zrobic przejscie my idziemy na boki a w przejscie nowo powstałe z tułu wpływaja dekle.. zeby byc bliżej i co? i znowu przejscia nie ma.. ja mówie.. zero samodyscypliny i brak organizacji pewnych kwesti złozyły sie na to co widzielismy wszyscy którzy tam pojechali..
-> ktoś mówi "wiecie co to jest to nie jedźcie jak sie nie podoba"... owszem.. ja nie wiedziałem bo nie byłem wczesniej na czyms takim pojechałem, teraz wiem i sobie daruje Wrocek.. ale przynajmniej nie bede sobie pluł w brode ze nie byłem mimo że w moim miescie był casting skoro inni potrafia całą polske jechac zeby tam byc.. a tak mam czyste sumienie że spróbowałem.. na nagraniach było fajnie ale wszystko co było przed wejsciem do studia.. mi sie kojarzy już kapke gorzej..
->owszem można było wydrukowac w domu
😉 nie było by przepychanek, a pani szatniarka wieczorem jak podziekowałem grzecznie za kurtke az sie usmiechneła bo zdziwiona ze ktos kolejny sie na nią z japą nie wydarł z wsciekłosci do całego swiata a na słowa miłego wieczoru powiedziała ze smutkiem ze to nie był najlepszy wieczór... co ona tam wina była.. taka zmordowana po tej dniówce jak i my
😛 takie napiecia w tłumie = ze obrywają niejednokrotnie osoby postronne które za to nie odpowiadają.. no nic.. co kraj to obyczaj heh
-> smieszne momety? oczywiscie ze były.. po kilku godzinach ludzie zaczeli nawet baki puszczac i sie z nich smiac.. że sie swojsko wreszcie zrobiło.. ja na to.. no to teraz wszyscy zdejmujemy buty
😛.. do skrzeczacej pani ciągle leciały riposty.. jedna nieco "przy-kosci-nasto-blasto" chcąc pokazac jaka to ona "wyluzowana krejzolka" krzyczała wulgarnie wkońcu ktos wrzasnął "zamknij sie ty głupia ci.." i juz siedziała cicho do końca kolejki hehe ogólnie ludzie pokazali wszechobecny brak klasy i pohamowania.. ale takimi prawami sie rządza castingi.. wiec póki nie wprowadza (pewnie nie predko bo to koszta ida w góre wielokrotnie) kilkudniowych castingów.. z rejestracja internetowa i przychodzeniem na kkonkretne godziny.. to bedzie to wyglądało tak jak to nazywamy "BYDŁO" ale to bydło z naszym udziałem.. i stworzone tez w dużej mierze przez nas..
Amen
😃
=> a bosy koles to jakis taki dziwny był
😃.. nie uwazacie? heh taki typowy swir ale dzięki takim można się pośmiać.. az tak wyluzowany jak by zapomniał relanium łyknąć czy cos
😛..
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni..