witex mężczyzna, 37
Leeds
Nagrań: 1, Postów: 82
15 marca 2010 o 20:52
Zgłoś do moderacji
rockowiec22 pisze:
powodzenia w tym 😛ierwszym razie: i pamietaj pierwszy raz nie zawsze jest udany 😃
racja... ale nie można się z tego powodu zniechęcać... już to ktoś pisał co nas nie zabije to nas wzmocni a ja dodam że wzmocni przed kolejnymi zmaganiami w życiu i wzbogaci o nowe doświadczenia, przeżycia
😉
Powodzenia we Wrocku... jeśli się pokuszę i bedzie mi dane to spróbuje 2 raz ale z inna strategią
😉
Ps: źle sie wyraziłem i poprawiłem
😃
Edytowano 15 marca 2010 o 20:57.
15 marca 2010 o 20:56
Zgłoś do moderacji
trzymam kciku za tych ktorzy ida pierwszy raz i za tych którzy walcza i nie poddaja sie w tym tłumie
15 marca 2010 o 20:57
Zgłoś do moderacji
buuu1991 no proszę Limanowa
😃 do laskowej jeżdżę na narty, do Piekiełka na grille a do Żegociny od 23 lat na wakacje jeżdżę
😛 to tak prawie po sąsiedzku heh.. prawie bo z Krk.. ale jeżdżę heh
😛
================
witex=> "jeśli się pokuszę i bedzie mi dane to spróbuje 2 raz ale z inna strategią
😉"
tiaaaaaa ja na takie masówy widze tylko jedna taktykę.. heh najeśc sie kapuchy bigosu i ładowac z cieżkich dział ile fabryka dała hehe zaraz bedziesz miał luzy wokół siebie <lol2>... innego wyjscia nie widze.. bo raczej całego ludu nie nauczysz kultury nie oduczysz chamstwa heh.. top juz porościej (na przykładzie Krk mówie) było by wyjść ze studia skręcic w prawo i na zakolu wisły stanąc.. i kijem zmienic jej bieg
😛..
może EDYTUJCIE czasami posty zamiast pisac 2 i wiecej jeden pod drugim bo sie potem bajzel robi jak ktos ma odp jedna pod druga heh i zajmuje to pół strony.. to tylko taka malutka uwaga
😉 a pomoze troszke uporzadkowac wątek
😃
Edytowano 15 marca 2010 o 21:05.
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni..
nowa001 kobieta
Nagrań: 0, Postów: 9
15 marca 2010 o 20:57
Zgłoś do moderacji
Dzięki wszystkim 🙂 Nie boję się śpiewać ale nie lubię być egzaminowana może dlatego nigdy się nie zdecydowałam . Jeśli macie ochotę posłuchać zapraszam na www.reverband.pl
15 marca 2010 o 21:06
Zgłoś do moderacji
nowa001 ...............
hmmm profesjonalnie ..band.....sekcja rymiczna... nagrania..... wokal.... startuj ...walcz..... tylko nie idz na pewnego oni takich nie lubia a bardziej docenia skromnosc, masz potecjał .powodzenia, zrob sobie wolne na casting i smigaj
nowa001 kobieta
15 marca 2010 o 21:11
Zgłoś do moderacji
Wcale nie jestem pewna , oni tam nie lubią takich jak ja , znaczy chałturników , nie mam zamiaru się wychylać ani odzywać niepytana
15 marca 2010 o 21:13
Zgłoś do moderacji
w sumie to moga wyczuc ze chałturzysz ....ale ...chyba nie sa rasisami ..... to zalezy od Ciebie czy to co robisz zaspokaja Twoje amicje finansowo itd .. jak nie to zastanow sie czy masz czas na ten program, bo sadze ze dobrze mozeesz wypasc przed jury a dalsza droga jest czaso chlonna
nowa001 kobieta
15 marca 2010 o 21:20
Zgłoś do moderacji
Bardziej chodzi o sprawdzenie się , mam tylko nadzieję że będę miała okazję zaśpiewać przed główną komisją
15 marca 2010 o 21:25
Zgłoś do moderacji
czesto bywa tak ze dobrzy wokalisci wokalisty odpadaja ...tak wiec nie ma co sie zniechecac, nie zawsze jest tam obiektywnie, ale jak ktos ma sile i chcec walki to jak najbardziej ten program doda mu adrenaliny
nowa001 kobieta
15 marca 2010 o 21:33
Zgłoś do moderacji
Adrenalinę uwielbiam więc to jak najbardziej dla mnie. Mam tyko problem z doborem piosenek bo na tej liście to szału nie ma .
15 marca 2010 o 21:34
Zgłoś do moderacji
nie wybieraj utworow najbardziej znanych i najczesciej powtarzanych w radiu itd...jutro po 30 minutach ma ich dosc...szukj czegos w czym bedizesz mogla na walsny sposob zinerpretowac wokal