Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Nic nie jest niemożliwe choć są dni gdy trudno uwierzyć w to...
![]()
sweet20 pisze:
tak wystąpiłam)) ale z własnej inicjatywy
) hehe
) zaśpiewałam "Zośkę" podczas gdy jury było na naradzie
![]()
)
nowa001 pisze:
Hej, jestem tu nowa , Możecie mi powiedzieć ile osób było na castingu w Krakowie ?
nowa001 pisze:
Dzięki , nigdy nie byłam na żadnym castingu i po tym co czytam , martwię się że mnie tam zdepczą heheh
angiepin pisze:
nowa001 piszezięki , nigdy nie byłam na żadnym castingu i po tym co czytam , martwię się że mnie tam zdepczą heheh
Nie martw się nie jesteś jedynaJa też nigdy nie byłam na żadnym castingu i myślę, że to może być dla mnie ciekawe doświadczenie ( jak w nazwie "Śpiewaj i WALCZ" chodzi o to by walczyć
)
witex pisze:
angiepin pisze:nowa001 piszezięki , nigdy nie byłam na żadnym castingu i po tym co czytam , martwię się że mnie tam zdepczą heheh
Nie martw się nie jesteś jedyna
Ja też nigdy nie byłam na żadnym castingu i myślę, że to może być dla mnie ciekawe doświadczenie ( jak w nazwie "Śpiewaj i WALCZ" chodzi o to by walczyć
)hehe ja też byłem pierwszy raz.. ale powiem, że po pierwszym takim przeżyciu nabrałem pewności siebie i wkońcu na własne oczy zobaczyłem i wkońcu przeżyłem to sam i na przyszłość i kolejne jakieś castingi będę wiedział co i jak
rockowiec22 pisze:
powodzenia w tymierwszym razie: i pamietaj pierwszy raz nie zawsze jest udany
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej