Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Nic nie jest niemożliwe choć są dni gdy trudno uwierzyć w to...
sweet20 pisze:
tak wystąpiłam 😉)) ale z własnej inicjatywy 😉) hehe 😉) zaśpiewałam "Zośkę" podczas gdy jury było na naradzie 😃 😉)
nowa001 pisze:
Hej 🙂 , jestem tu nowa , Możecie mi powiedzieć ile osób było na castingu w Krakowie ?
nowa001 pisze:
Dzięki , nigdy nie byłam na żadnym castingu i po tym co czytam , martwię się że mnie tam zdepczą heheh 🙂
angiepin pisze:
nowa001 pisze😃zięki , nigdy nie byłam na żadnym castingu i po tym co czytam , martwię się że mnie tam zdepczą heheh 🙂
Nie martw się nie jesteś jedyna 🙂 Ja też nigdy nie byłam na żadnym castingu i myślę, że to może być dla mnie ciekawe doświadczenie ( jak w nazwie "Śpiewaj i WALCZ" chodzi o to by walczyć 😛)
witex pisze:
angiepin pisze:nowa001 pisze😃zięki , nigdy nie byłam na żadnym castingu i po tym co czytam , martwię się że mnie tam zdepczą heheh 🙂Nie martw się nie jesteś jedyna 🙂 Ja też nigdy nie byłam na żadnym castingu i myślę, że to może być dla mnie ciekawe doświadczenie ( jak w nazwie "Śpiewaj i WALCZ" chodzi o to by walczyć 😛)hehe ja też byłem pierwszy raz.. ale powiem, że po pierwszym takim przeżyciu nabrałem pewności siebie i wkońcu na własne oczy zobaczyłem i wkońcu przeżyłem to sam i na przyszłość i kolejne jakieś castingi będę wiedział co i jak 😉
rockowiec22 pisze:
powodzenia w tym 😛ierwszym razie: i pamietaj pierwszy raz nie zawsze jest udany 😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej