syberia kobieta, 34
Tarnowskie Góry
Nagrań: 2, Postów: 13
15 marca 2010 o 14:00
Zgłoś do moderacji
Moglismy wszyscy wydrukowac no pewnie ze tak ,ale pozostaje pytanie czy organiozator jest naprawde na tyle nie do rozwinięty ze nie mógł obmyślić sprawnego planu rozdania ich ?
Walcz maczetą i śpiewaj...
sru mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 5
15 marca 2010 o 14:01
Zgłoś do moderacji
Nie ma tu miejsca na sprawiedliwe werdykty, jest tylko program rządzący się prawami telewizji komercyjnej, wszystko ustalone pod jak największą oglądalność dla mas włączając w to najgorszy chłam. Szkoda tylko że tvp1 chce żeby płacić jej abonament.
Ciekawe za co? Ten program w pełni potwierdza, że płacenie abonamentu TV to głupota i marnotrawienie kasy.
Drodzy uczestnicy nie liczcie na jakąkolwiek równouprawnioną rywalizację. Tvp1chce żeby jej płacić a nie potrafi zrobić uczciwego programu, gdzie rzeczywiście każdy kto umie śpiewać ma szansę. Ot cała Polska rzeczywistość. Pozdrawiam wszystkich rozsądnych.
Konto usunięte
15 marca 2010 o 14:18
Zgłoś do moderacji
Też jestem zadowolona... tylko jest jeden problem... stałam się ofiarą tłumu i mam złamane prawe dolne żebro ;(((
syberia kobieta, 34
Tarnowskie Góry
15 marca 2010 o 14:18
Zgłoś do moderacji
JA siedziałam cały czas na parapecie nie wstałam ani na piec minut zeby sie pchac w tym tłumie ale niestety inni to olali. Ale uwazam ze drukowanie i rozprowadzanei formularzy nalezy do organizatorów niech sie tez do czegos poczuja bo tak jak ju zpisałam ten program jest dla ludzi a nie ludzie dla niego. Zapewne organizator imprezy wie albo przynajmnie powinnien wiedziec jak takie castingi sie przeprowadza. Jakby im tam ktos zjechał to napewno kolejny casting byłby przeprowadzony odpowiednio :]
buuu1991 kobieta, 33
Nagrań: 0, Postów: 89
15 marca 2010 o 14:20
Zgłoś do moderacji
Ja sie zdziwiłam, że w ogóle rozdawali formularze...W regulaminie wyraźnie pisało, że trzeba sobie samemu je wydrukować...Myślę, że gdyby nie organizatorzy to 30% by nie weszło bo nie mieliby formularzy...
15 marca 2010 o 14:20
Zgłoś do moderacji
Ja do 14 też się nie pchałam w ten dziki tłum ale później, kiedy już się przerzedziło postanowiłam zaryzykowac i stanąc tam. Nie odniosłam obrażeń, sweet20- współczuję Ci.
syberia kobieta, 34
Tarnowskie Góry