14 marca 2010 o 21:18
Zgłoś do moderacji
To, rze zawładnoł cało salo to nie oznacza ze umie spieqwać...........................................................................................................
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
14 marca 2010 o 21:27
Zgłoś do moderacji
Oj nie rasistujcie już tutaj.
🙂
Głos na Thomasa Grotto (rattman) ---> Treść: 1 ; Numer: 7120 .
🙂
14 marca 2010 o 21:32
Zgłoś do moderacji
Edytowano 14 marca 2010 o 21:36 przez moderatora.
http://www.youtube.com/user/Solistka1711
Konto usunięte
14 marca 2010 o 21:40
Zgłoś do moderacji
Zwłaszcza przy drzwiach... ale według mnie to nie jest tylko wina organizatorów, ale również ludzi którzy tam przyszli - najwięcej sztucznego tłumu zrobili opiekunowie i osoby towarzyszące - dla nich powinno byś osobne "stoisko" z papierkami i osobne pomieszczenie, bo robili mega zamieszanie - szczególnie jak wchodziliśmy na salę nagrań. Po drugie - niecierpliwe "mamuśki" zrobiły też bałagan podczas nagrania.
Po trzecie - w regulaminie powinno być zaznaczone, że na casting mogą się zgłosić osoby, które najpóźniej w dniu festiwalu w Opolu będą miały ukończone 18 lat (bo młodsi i tak nie wystąpią, więc po co ich męczyć???)
martynashy kobieta, 33
Złotów
Nagrań: 2, Postów: 16
14 marca 2010 o 22:22
Zgłoś do moderacji
hej piszę artykuł na bloogu o tym programie. Chciałabym się dowiedzieć tylko czy mogłabym zacytować w nim wasze opinie o tym programie?
Konto usunięte
14 marca 2010 o 22:24
Zgłoś do moderacji
Moje możesz. Mogę Ci nawet napisać na prive moją wersję
martynashy kobieta, 33
Złotów
Nagrań: 2, Postów: 16
14 marca 2010 o 22:28
Zgłoś do moderacji
bardzo bym poprosiła i o twoją opinię sweet20 oraz o opinię innych. Ponieważ sama nie jestem w stanie całkiem obiektywnie napisac o castingach.
14 marca 2010 o 23:01
Zgłoś do moderacji
sweet20 => "To byłam ja 😉))))) do kolegi,który twierdzi, że mam styl Rutowicz- najpierw zobacz jak wygląda Jola, później przyjrzyj się jak wyglądam ja, a na końcu oceń - ja żadnego podobieństwa nie widzę, moi znajomi też 😉) lubię się ubierać kolorowo i inaczej niż inni. (... ) wyszłam nie dla szpanu, tylko dlatego, że mi się nudziło, a poza tym lubię się wygłupiać (jak mi się nudzi i nic się nie dzieje) 😉) nooo... to może tyle na mój temat 😃 😉))"
toć powiedziałem ze nie nie chce oceniac kogos kogo nie znam 😉 wiec moge tylko na wygląd zwrócić uwage a rózowe rajstopy i wielkie szpile no cóż miały mi prawo sie tak skojarzyc.. chodziło mi o krzykliwosc stroju 😃 a piosenka smieszna akurat ja lubie :] tak wiec nie żyw urazy 😛 no i nie powiedziałem jednoznacznie z jakich powódek zaspiewałas podałem tylko 2 prawdopodobne dla kogoś kto Cie nie zna wersje ot wsio ;] pozdrawiam i życze równie bujnego temperamentu ;] bo bez ludzi zakreconych swiat staje sie nudny
Edytowano 14 marca 2010 o 23:08.
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni..
14 marca 2010 o 23:08
Zgłoś do moderacji
buuu1991 => no ja byłem w tv od 5:30 a dostałem nr 1240 i jak spiewałem.. nawet nie pytał jakie mam 5 piosenek.. miałem zaspiewac koniec zwrotki Autobiografi z kawałkiem refrenu + kawałek zwrotki kryzysowej narzeczonej.. generalnie nawet min chyba mi to nie zajeło.. i po tym jak mnie nie zapytał o podanie 3 pozostałych piosenek zapaliło mi sie swiatełko.. po tym jak w studio Prońko mówiła o jakims podawaniu tytułów.. czyli w tej chwili pewnie juz dawno lista była zamknięta a oni na szybko nas przepuszczali by odbębnić co trzeba.. takie przynajmniej mam wrażenie.. bo nikt mnie i moich znajomych którzy podobnie jak ja wchodziłem.. nie pytał o żadne utwory.. podobnie koło mnie siedzacy ludzie dziwnie po sobie patrzyli jak usłyszeli o jakimś podawaniu nr.. wtedy juz wszystko było jasne... po co ma zapisywac kawąłki moje skoro itak nie beda potrzebne.. :> zreszta nie wiem co o tym myśleć..
a pianista Grzesiek jest niesamowity.. wielkie brawa dla tego pana i to on mnie przesłuchiwał.. i nie był to jak widac KAMERZYSTA albo FOTOGRAF jak niektórzy spekulowali.. tylko człowiek o swietnym słuchu i poczuciu rytmu.. nie pokazywął jak spiewa heh ale gra wybornie! ;]
==============
martynashy=> moje wszystkie komentarze możesz też cytować.. nie ma problemu, nie wstydzę się tego co napisałem bo napisałem prawdę.. skoro tv kłamie to choc my powinnismy mówic prawdę 😉
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni..