lysia kobieta, 25
Nagrań: 1, Postów: 1
29 sierpnia 2010 o 17:30
Zgłoś do moderacji
lol rzygac mi sie chce jak go słysze
Edytowano 29 sierpnia 2010 o 17:31.
29 sierpnia 2010 o 17:31
Zgłoś do moderacji
nie lubie go za dużo dziewczyn sie w nim kocha
MUZYKA? = ŻYCIE !
kaallaa kobieta, 28
Warszawa
Nagrań: 236, Postów: 639
29 sierpnia 2010 o 17:56
Zgłoś do moderacji
Jak dla mnie jest śliczny.
I bardzo ładnie śpiewa.
Nie wiem jak możecie mówić, że go nie lubicie, że jest głupi itp. skoro go nie znacie.
I
❤ JB.
The end, because I'm falling to pieces.
kacpersky26 mężczyzna, 24
Miłomłyn
Nagrań: 0, Postów: 1227
29 sierpnia 2010 o 18:05
Zgłoś do moderacji
Nie wiem jak możesz mówić, że go lubisz, że jest śliczny itp. skoro go nie znasz
29 sierpnia 2010 o 21:28
Zgłoś do moderacji
Kiedy pierwszy raz usłyszałam jakąś jego piosenkę za namową koleżanki myślałam, że na cover jakiejś laski natrafiłam 😃 Nie lubię jego i jego muzyki. Ale niech sobie żyje, mi powietrza nie zabiera.
kaallaa kobieta, 28
Warszawa
Nagrań: 236, Postów: 639
29 sierpnia 2010 o 21:41
Zgłoś do moderacji
kacpersky26 pisze:
Nie wiem jak możesz mówić, że go lubisz, że jest śliczny itp. skoro go nie znasz
Nie trzeba kogoś znać, żeby mówić, że jest śliczny - bo to widać.
A nie powiedziałam, że go lubię.
The end, because I'm falling to pieces.
elibeli97 kobieta, 27
Tarnobrzeg
Nagrań: 77, Postów: 161
30 sierpnia 2010 o 11:45
Zgłoś do moderacji
Ja go nie lubię, oczywiście, że nie znam, ale to jest po prostu głupie. Te wszystkie gwizdki disneya i wogóle
` . sweetaśna =]
monia2405 kobieta, 29
Michałowo/obok Białegostoku
Nagrań: 12, Postów: 928
30 sierpnia 2010 o 11:58
Zgłoś do moderacji
jones pisze:
zacznijcie słuchać prawdziwej muzyki , dzieciaczki 😉
Każdy słucha czego chce
🙂
aaronfootballteam pisze:
Ja proponuje Aby Administracja dala 1 odpowiedzialnej osobie np. Kaspo moderatora forum, ktory tytul mialby. Zamykacz Tematow pokroju Disney-Gwiazd.
Szczerze, naprawdę nie rozumiem osób, które wielbią jakąś "gwiazdę". Wszystkie komentarze typu och i ach, że ja go kocham i, że jest śliczniutki naprawdę traktuje obojętnie. Ale denerwuje mnie to, iż niektóre osoby w ogóle nie znając danej osoby (tak nie znając, bo to co kreują media to inna sprawa, a rzeczywistość też inna) potrafią obrażać lub twierdzić, że jej nienawidzą. Tak samo do Ciebie
aaronfootballteam: jeśli nie chcesz, po prostu nie wchodź na ten temat. Jak widać są osoby, które chcą o NIM pisać. Ten temat dla niektórych jest tak samo ważny jak o Edycie Górniak czy kimś tam innym
🙂
I w końcu nie rozumiem dlaczego drażnią Was tak osoby związane z Disney'em. No hello! Niektórzy są naprawdę zdolni. I co? Mają być przekreśleni z tylko tego powodu, że wypromował ich Disney? No zastanówcie się nad tym czasem co piszecie, naprawdę
🙂
This is something more.
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
30 sierpnia 2010 o 12:28
Zgłoś do moderacji
Się muszę przyznać szczerze, że podczas pierwszych dni odsłuchiwania piosenki "Baby" w radiu myślałem, że to śpiewa kobieta i dlatego nie mogłem tej piosenki nigdzie znaleźć, gdyż złe sformułowania dawałem w google.pl, ale później kiedy iSing dodał podkład do tej piosenki uświadomiłem sobie, że to śpiewa kilkunastoletni chłopak, ale wyżej wymieniona piosenka podoba mi się tak i tak.
Co do jego charakteru, że niby udaje takie słodkiego chłopczyka, to ja myślę, że po części albo jego wytwórnia albo menadźer albo mu kazali lub podsunęli mu taki pomysł, gdyż Oni wiedzą, że tylko takiego typu wokalistów nastolatki uwielbiają.
Takie jest moje zdanie
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
aalexz kobieta, 31
Koszalin
Nagrań: 30, Postów: 19
29 września 2010 o 16:44
Zgłoś do moderacji
http://www.youtube.com/watch?v=uXtl-bf0Jwk
Justin Bieber na tym video polecam!!
Konto usunięte
Zg-ec
29 września 2010 o 17:50
Zgłoś do moderacji
[cytat=kacpersky26]Nie wiem jak możesz mówić, że go lubisz, że jest śliczny itp. skoro go nie znasz[/cytat]
Że jest śliczny to sobie może dziewczyna mówić , może jest w jej guście . Ja osobiście nie przepadam za tym ,, piosenkarzem " , ponieważ zapewne , gdy przejdzie mutację , nie będzie miał takiego ,, sweet " głosiku .
,, Spraw , aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem Twojego życia . " - Mark Twain
Konto usunięte
$targardoo
1 października 2010 o 19:42
Zgłoś do moderacji
Jeezu!!! plakat TEGOCZEGOŚ wisiał dzisiaj w jednej klasie w mojej sQqULL wszystkie dziewczyny normalnie sie prawie zrzygały
🙁(
$wInKoSs DżOłCiO <3 kEvCiO NiKu$$$
kacpersky26 mężczyzna, 24
Miłomłyn
Nagrań: 0, Postów: 1227
1 października 2010 o 19:44
Zgłoś do moderacji
nnacpanamarzeniamii pisze:
[...]gdy przejdzie mutację , nie będzie miał takiego ,, sweet " głosiku .
Z tego co wiem, on już miał mutację...