Apel do wszystkich tzw. POKEMONIASTYCH fanek Justina Biebera!!!
Dziewczyny!! Widząc wasze komentarze pod niektórymi Newsami na różnych portalach, myślę że mnie zaraz szlak trafi!!! Jak można pisać pod newsem np, o Demi Lovato " aaaa tam głupia Demi - KOCHAM CIĘ JUSTINEK!!!"?? Czy coś w tym stylu.. Weźcie się ogarnijcie!! Też jestem fanką Justina.. Szczerą fanką.. ( a nie jaką podróbą która zaraz go ot tak przestanie lubić bo coś zrobi nie tak) Też go "kocham" i wgl. Jestem nim zauroczona. Piękny cudny i wgl, NO ALE BEZ PRZESADY!! Nie znacie człowieka a piszecie "Justinek KOCHAM CIE KOCHAM CIE!!" Jak tak można?? Po prostu jak widzę takie komentarze to mnie krew zalewa i nie wiem czy mam się śmiać czy płakać że polskie fanki są takie za przeproszeniem pieprznięte!!?? I co myślicie że taki sławny Bieber będzie się włóczył po polskich portalach i szukał sobie POKEMONA który napisze "JUSTINEK KOCHAM CIE"??? NO CO WY!! NAPEWNO NIE!!Więc po co wam to?? Żeby pokazać że jesteście fankami Biebera?? To wystarczy napisać coś miłego o nim pod newsem który jest O NIM !!!
A jeżeli chodzi o ANTY FANÓW..
To po co się z nimi kłócicie??JUSTIN NIE JEST IDEAŁEM!!! nIE JEST ANIOŁKIEM!! NIE JEST BOGIEM!! NIKT NIE JEST!! ON JEST ZWYKŁYM DZIECIAKIEM JAK JA ALBO TY!!! Tylko on miał więcej szczęścia w życiu...
I nie piszcie w komentarzach " a co mamy się poddać??" NIE!! NIE MAMY SIĘ PODDAWAĆ!! Po prostu trzeba im jakoś wytłumaczyć żeby zajęli się własnym życiem, albo żeby swoje opinie wyrażali w mniej obraźliwy sposób...
A teraz KAZANIE dla ANTY FANÓW
Nie rozumiem dlaczego wy od razu się tak na nas rzucacie??!! Od razu wyzywacie Justina i od razu przy tym jego fanki od POKEMONÓW! (Owszem ja też tak dzisiaj nazwałam niektóre jego fanki, ale to było tylko dlatego, żeby pokazać im jakie one są dziwne)
Jak już powiedziałam JUSTIN NIE JEST IDEALNY, BO NIKT NIE JEST!!! Ani ja, ani ty, ani nikt... Wy jego ANTY FANI widzicie w nim tylko bachora który piszczy bo chce kasy.. A my fanki postrzegamy go inaczej (przynajmniej te normalne fanki) My widzimy go jako wrażliwego chłopca, który śpiewa żeby jego rodzina była bezpieczna i dlatego, że on to kocha... Tak, to prawda że on ma bardzooooo dużo ANTY FANÓW. Ale to nie oznacza, że jest złym człowiekiem... To nie oznacza, że jest jakimś UFO czy coś.. Nie musicie od razu go "kochać" ani nawet Lubić, ale proszę was o jedno, łagodniej wyrażajcie swoją niechęć do jego muzyki.. To jest tak jakby ktoś ciebie tak zwyzywał, bo ludziom nie podoba się to jak wyglądasz, albo nie podoba im się to co ty robisz.. A JAKBYŚ TY W TYM PRZYPADKU ROBIŁ COŚ CO KOCHASZ I NIE MIAŁBYŚ ZAMIARU TEGO KOŃCZYĆ?? On właśnie tak ma... Wyzywacie go, szydzicie sobie z niego... A on musi to wszystko znosić.. No jasne w waszym przypadku najlepiej było by powiedzieć TO PO CO ON WGL. ZACZYNAŁ ŚPIEWAĆ?? Zaczynał bo potrzebował.. A to już nie jego wina, że Usher nie ma co w chacie robić i się po YouTube błąka.. Więc proszę jeszcze raz WYRAŻAJCIE SWOJĄ NIECHĘĆ DO NIEGO W ŁAGODNIEJSZY SPOSÓB..
Dzięki za przeczytanie..
Jeżeli doczytałeś/łaś do końca
mam nadzieję, że moje słowa dotrą do ciebie w jakiś sposób
🙂