majax33 kobieta, 28
Nagrań: 0, Postów: 1
28 czerwca 2011 o 23:52
Zgłoś do moderacji
http://www.youtube.com/watch?v=LKgK_0DqMmQ&feature=player_embedded
Oglądajcie od 1:40 .
Powiedzcie mi , że ten chłopak nie ma talentu ;x
mydream221 kobieta
, Warszawka
Nagrań: 1, Postów: 1
29 czerwca 2011 o 13:33
Zgłoś do moderacji
Wiecie , też go nie lubiłam ale zrozumiałam swój błąd . Bo czemu ? Ma i tak talent . Lubię : ,, Stuck in the moment ,, ,, That should be me . ,, ,, common denominator ,, !!!
Vanilla....
xbakusdaniox mężczyzna, 22
Wałbrzych
Nagrań: 126, Postów: 1253
29 czerwca 2011 o 19:57
Zgłoś do moderacji
Mi tam Bieber nie przeszkadza. Talent i głos ma bo na ising nikt nie umie porządnie zaśpiewać "Baby, baby" xD.
Jeżeli się mylę to niech ktoś poda link do najlepszego wykonu.
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
kama2200 kobieta, 28
Warszawa
Nagrań: 19, Postów: 10
2 lipca 2011 o 23:49
Zgłoś do moderacji
Tak chłopak wiele osiągną. Ma świetny głos i myślę że zasłużył na tą całą sławę. Bardzo dużo pracował nad głosem, nad brzmieniem, nad instrumentami. Poświęcił godziny pracy i wysiłku by to osiągną. Moim zdanie jest świetnym muzykiem, artystą i dojrzałym chłopakiem.
Camill. :)
4 lipca 2011 o 15:51
Zgłoś do moderacji
jest spoko, ładny, ma głos i osobowość, nic do niego nie mam.
filemon947 kobieta, 31
Błonie
Nagrań: 0, Postów: 59
5 lipca 2011 o 09:52
Zgłoś do moderacji
każdy go nienawidzi, bo media ubzdurały sobie wiele plotek na jego temat.
Ciekawe czy Wam by było miło jeśli ktoś by Was oceniał, jeszcze przed zapoznaniem się?
Ja tam do niego nic nie mam, ponieważ go nie znam.
Maryśka;*
23 lipca 2011 o 23:26
Zgłoś do moderacji
Ja szczerzę powiedziawszy nie rozumiem waszych niektórych oczywiście obraźliwych komentarzy na Jego temat .
Zapytam z ciekawości masz jakieś najmniejsze podstawy , żeby w taki sposób go oceniać mówiąć o Nim , że to gej , ciota , idiota , pedał ? Niektórzy z was powinni zastanowić się nad taką myślą : NIE ZNASZ - NIE OCENIASZ ! . Bo jak widać to potraficie tylko kierować się krytyką i myślą , że właśnie taką wypowiedzią zabłyszczycie . Żenujące i irytujące .
caroline
mowier mężczyzna, 28
Nagrań: 72, Postów: 65
29 lipca 2011 o 20:42
Zgłoś do moderacji
Jeżeli mam być szczery, to go nie lubię.
Dlaczego?
Nie przepadam za tego typu muzyką, którą on śpiewa (amerykański pop + ooołłł i aaaa, takie przesłodzone wokalizy mnie denerwują).
Jest to gwiazda wykreowana tak naprawdę przez internet, co najbardziej wkurza wszystkich. On jest taki idealny chłopczyk. Niczego złego nie zrobił, miły i w ogóle, ale wielu ludziom ten IDEAŁ nie pasuje. Wszyscy się na niego chyba wkurzają dlatego, że jest tak wygładzony ze wszystkich nieczystości i plotek na jego temat. O nim się nie mówi, że zrobił coś absurdalnego, ponieważ wszystkie takie rzeczy są natychmiast gładzone i tłumaczone. Teraz tak będą się tworzyć gwiazdy, a to nie wróży nic dobrego.