Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kk
Muzyka jest dla mnie wszzystkim.! xDDDD.
;*
Nana
werka7l pisze:
CZY TO PIĄTEK CZY SOBOTA JUSTIN BIEBER TO IDIOTA. WE WŁOSACH ŻEL BIEBER TO GEJ.
mowier pisze:
O nim się nie mówi, że zrobił coś absurdalnego, ponieważ wszystkie takie rzeczy są natychmiast gładzone i tłumaczone.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
HK
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
mowier pisze:
Chciałem jeszcze coś dodać...
Najgorsze, co może dać ze sobą zrobić gwiazda, to "zgadżetować" się. Nie chodzi mi o plakaty, ale podam na przykładzie takiego Camp Rock, czy High School Musical. Zaczęli pojawiać się na piórnikach, zeszytach, zabawkach, długopisach, itp. Dzieci to kupują i stają się uwielbiani przez wiek przedszkolny. Nie mówię, że to coś złego, ale chodzi mi o samo "zmaterializowanie" się. Z tego co widziałem, to Bieber też już takie rzeczy robił, ale na razie w mniejszej skali.
tomdzek pisze:
mowier pisze:Chciałem jeszcze coś dodać...
Najgorsze, co może dać ze sobą zrobić gwiazda, to "zgadżetować" się. Nie chodzi mi o plakaty, ale podam na przykładzie takiego Camp Rock, czy High School Musical. Zaczęli pojawiać się na piórnikach, zeszytach, zabawkach, długopisach, itp. Dzieci to kupują i stają się uwielbiani przez wiek przedszkolny. Nie mówię, że to coś złego, ale chodzi mi o samo "zmaterializowanie" się. Z tego co widziałem, to Bieber też już takie rzeczy robił, ale na razie w mniejszej skali.
chodzi o to, że Bieber to świeża bułeczka do sprzedawania i reklamowania, tak samo jak gwiazdeczki camp rock i HSM. Żadne dziecko nie chce piórnika z podobizną Adele, bądź Barbrą Streisand, bo ich muzyka jest dojrzalsza i idzie w strone muzyki niekomercyjnej. Ludzie nie produkowali od razu zeszytów z Bieberem. Dzieci najpierw musiały je CHCIEĆ
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej