18 lipca 2010 o 10:17
Zgłoś do moderacji
ja o tej godzinie steal(o 00:09)jeszcze nie spałam. Usnęłam około 01:00 w nocy
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
gabina22 kobieta, 43
Rodowo- Przemków, bytowo- Wa-
Nagrań: 121, Postów: 107
19 lipca 2010 o 12:46
Zgłoś do moderacji
Buźka jak aniołek, chociaż ta emowska grzywka...ajć
🙁
Śpiewa czysto, bardzo dobrze przygotowany technicznie ale jego barwa glosu wcale mnie nie powala, poza tym z racji jego wieku, ma przed soba jeszcze spore zmiany anatomiczne strun więc... zobaczymy jaka barwa sie wyłoni.
Nie jestem za tym żeby takie młodzinki robiły aż taką karierę. sztuczne to i napompowane.
Jak będzie dojrzalym facetem to z przyjemnoscią mu się przyjrzę i wysłucham jego twórczości.
Teraz jednak mówię ---pas.
19 lipca 2010 o 14:27
Zgłoś do moderacji
A do Cb ktoś zadzwonił ?
😛 Jak już pisałam na poprzedniej stronie w Polsce nie jest tak łatwo... W Ameryce łatwiej jest zostać "gwiazdą" mają nawet swoje nieliczne seriale i filmy a w Polsce??? Jesteśmy szaraczkami??? Sądzę, że jest tu wiele utalentowanych ludzi, którzy na prawdę nie mają szczęścia. Gdyby tu była Ameryka to wszyscy tutaj mogliby zostać "gwiazdą". W każdym bądź razie za szaraczka się nie uważam, a to że nie umiem śpiewac faktu nie zmienia. Nikt tutaj nie jest szaraczkiem, tutaj są ludzie głodni muzyki którzy robią to co kochają
🙂
Pozdrawiam
🙂
p.s. laaadynatka Wszyscy wiedzą jak się pisze jego nazwisko
😛[/cytat]
Dla twojej wiadomości wiem że wszyscy wiedz ale jakbyś przeczytała uważniej to byś wiedziała o co mi chodzi xD
Bo liczy się pasja a nie sprzęt
sajgonka kobieta, 34
Kraków
Nagrań: 55, Postów: 2231
19 lipca 2010 o 14:46
Zgłoś do moderacji
Dopiero niedawno sie dowiedziałam, że Justin B. to TEN Justin, ten chłopiec którego pare lat temu sluchałam na YouTube, jak pieknie wydobywa z siebie dzwięki przed kamerą w zaciszu domowym, bez obróbek głosu itp itd, byłam zaskoczona. Teraz jak patrzę co z nim zrobili to aż mnie skręca o.O Chociaż z drugiej strony, jak go wtedy oglądałam, jak tak nikomu nieznany Justin sobie śpiewał w domu przed kamerką pomyślałam "niech ktoś sie za niego wezmie! przeciez on powinien zostac zauwazony" no i został, wiec tak zle i tak niedobrze
😜 trudno mi dogodzic
😜
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
sajgonka kobieta, 34
Kraków
Nagrań: 55, Postów: 2231
19 lipca 2010 o 15:44
Zgłoś do moderacji
zenek- prawdę rzekłeś, piwo Ci się należy...
I faktycznie moze lepiej o gustach nie rozmawiać
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
olek790 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1
22 lipca 2010 o 01:00
Zgłoś do moderacji
justin bieber wygląda jak krowi placek ,śpiewa jak pipa, ***a, gdy puszczają w telewizji jego piosenki od razy zmieniam program , jak można w ogóle męczyć ludzi taką babską nędzną ciotą,oby nigdy nie przyjechał do Polski i nie daj boże żeby śpiewał dalej taki shit
monster mężczyzna, 35
Szczecin
Nagrań: 17, Postów: 539
29 lipca 2010 o 08:36
Zgłoś do moderacji
kolejny Wybryk na rynku i bożyszcze 10-14 latków .....póki mnie nie rusza niech sobie będzie
Więcej tolerancji dla Muzyki ludziska stacji radiowych jest mnogo
a sama Justynka Wam swoich płyt czy trójek do odtwarzacza nie wkłada
Pozdor Pięć
,,Życia nie przespać, czerpać z niego jak najwięcej
By z ostatnim dzwonkiem móc pokazać czyste ręce "
danioo9 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 72
29 lipca 2010 o 14:41
Zgłoś do moderacji
zauważyliście że "dzieci" poniżej 15 roku życia piszą o nim najgorsze rzeczy, no to na to wygląda że od starszych trzeba się uczyć
nie jestem jego fanem, ani wrogiem !
nila kobieta, 25
Zielona Góra
Nagrań: 7, Postów: 64
29 lipca 2010 o 20:25
Zgłoś do moderacji
Nie przepadam za nim, ale lubię jego piosenkę "Baby".
Moje koleżanki mówią, że ma głos jak dziewczyna.
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"