Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
strelauiczarny pisze:
hybridtheory93 pisze:dzastin bimberkicz i tandeta. tani komercyjny shit
pokaż mi jednego w telewizji śpiewającego co nie jest komercyjny ?
elomorrelo
...
![]()
hybridtheory93 pisze:
no i co z tego ze kazdy -.- ja wyrazilam swoja opinie o tym chlopcu ;]
Bo liczy się pasja a nie sprzęt
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
laaadynatka pisze:
A ha i ma na nazwisko Bieber a nie Bimber jak to niektórzy piszą
laaadynatka pisze:
A do Cb ktoś zadzwonił ?Jak już pisałam na poprzedniej stronie w Polsce nie jest tak łatwo... W Ameryce łatwiej jest zostać "gwiazdą" mają nawet swoje nieliczne seriale i filmy a w Polsce??? Jesteśmy szaraczkami??? Sądzę, że jest tu wiele utalentowanych ludzi, którzy na prawdę nie mają szczęścia. Gdyby tu była Ameryka to wszyscy tutaj mogliby zostać "gwiazdą". W każdym bądź razie za szaraczka się nie uważam, a to że nie umiem śpiewac faktu nie zmienia. Nikt tutaj nie jest szaraczkiem, tutaj są ludzie głodni muzyki którzy robią to co kochają
Pozdrawiam
p.s. laaadynatka Wszyscy wiedzą jak się pisze jego nazwisko
laaadynatka pisze:
Dla twojej wiadomości wiem że wszyscy wiedz ale jakbyś przeczytała uważniej to byś wiedziała o co mi chodzi xD
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
,,Życia nie przespać, czerpać z niego jak najwięcej
By z ostatnim dzwonkiem móc pokazać czyste ręce "
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znajdziecie mroczny, nocny utwór MECNERA, emocjonalny powrót do solowej twórczości Igora Herbuta, taneczny i dynamiczny singiel Alexa Warrena, synth-popową propozycję Sabriny Carpenter z lekkim, żartobliwym klimatem oraz klasyczną, melancholijną balladę Haliny Frąckowiak.
Zobacz więcej