18 lipca 2010 o 10:17
Zgłoś do moderacji
ja o tej godzinie steal(o 00:09)jeszcze nie spałam. Usnęłam około 01:00 w nocy
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
gabina22 kobieta, 45
Rodowo- Przemków, bytowo- Wa-

Nagrań: 121, Postów: 107
19 lipca 2010 o 12:46
Zgłoś do moderacji
Buźka jak aniołek, chociaż ta emowska grzywka...ajć

Śpiewa czysto, bardzo dobrze przygotowany technicznie ale jego barwa glosu wcale mnie nie powala, poza tym z racji jego wieku, ma przed soba jeszcze spore zmiany anatomiczne strun więc... zobaczymy jaka barwa sie wyłoni.
Nie jestem za tym żeby takie młodzinki robiły aż taką karierę. sztuczne to i napompowane.
Jak będzie dojrzalym facetem to z przyjemnoscią mu się przyjrzę i wysłucham jego twórczości.
Teraz jednak mówię ---pas.
19 lipca 2010 o 14:27
Zgłoś do moderacji
A do Cb ktoś zadzwonił ?

Jak już pisałam na poprzedniej stronie w Polsce nie jest tak łatwo... W Ameryce łatwiej jest zostać "gwiazdą" mają nawet swoje nieliczne seriale i filmy a w Polsce??? Jesteśmy szaraczkami??? Sądzę, że jest tu wiele utalentowanych ludzi, którzy na prawdę nie mają szczęścia. Gdyby tu była Ameryka to wszyscy tutaj mogliby zostać "gwiazdą". W każdym bądź razie za szaraczka się nie uważam, a to że nie umiem śpiewac faktu nie zmienia. Nikt tutaj nie jest szaraczkiem, tutaj są ludzie głodni muzyki którzy robią to co kochają

Pozdrawiam

p.s. laaadynatka Wszyscy wiedzą jak się pisze jego nazwisko

[/cytat]
Dla twojej wiadomości wiem że wszyscy wiedz ale jakbyś przeczytała uważniej to byś wiedziała o co mi chodzi xD
Bo liczy się pasja a nie sprzęt
sajgonka kobieta, 35
Kraków

Nagrań: 55, Postów: 2231
19 lipca 2010 o 14:46
Zgłoś do moderacji
Dopiero niedawno sie dowiedziałam, że Justin B. to TEN Justin, ten chłopiec którego pare lat temu sluchałam na YouTube, jak pieknie wydobywa z siebie dzwięki przed kamerą w zaciszu domowym, bez obróbek głosu itp itd, byłam zaskoczona. Teraz jak patrzę co z nim zrobili to aż mnie skręca o.O Chociaż z drugiej strony, jak go wtedy oglądałam, jak tak nikomu nieznany Justin sobie śpiewał w domu przed kamerką pomyślałam "niech ktoś sie za niego wezmie! przeciez on powinien zostac zauwazony" no i został, wiec tak zle i tak niedobrze

trudno mi dogodzic

1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
sajgonka kobieta, 35
Kraków

Nagrań: 55, Postów: 2231
19 lipca 2010 o 15:44
Zgłoś do moderacji
zenek- prawdę rzekłeś, piwo Ci się należy...
I faktycznie moze lepiej o gustach nie rozmawiać
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
olek790 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1
22 lipca 2010 o 01:00
Zgłoś do moderacji
justin bieber wygląda jak krowi placek ,śpiewa jak pipa, ***a, gdy puszczają w telewizji jego piosenki od razy zmieniam program , jak można w ogóle męczyć ludzi taką babską nędzną ciotą,oby nigdy nie przyjechał do Polski i nie daj boże żeby śpiewał dalej taki shit
monster mężczyzna, 36
Szczecin

Nagrań: 17, Postów: 539
29 lipca 2010 o 08:36
Zgłoś do moderacji
kolejny Wybryk na rynku i bożyszcze 10-14 latków .....póki mnie nie rusza niech sobie będzie
Więcej tolerancji dla Muzyki ludziska stacji radiowych jest mnogo
a sama Justynka Wam swoich płyt czy trójek do odtwarzacza nie wkłada
Pozdor Pięć
,,Życia nie przespać, czerpać z niego jak najwięcej
By z ostatnim dzwonkiem móc pokazać czyste ręce "
danioo9 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 72
29 lipca 2010 o 14:41
Zgłoś do moderacji
zauważyliście że "dzieci" poniżej 15 roku życia piszą o nim najgorsze rzeczy, no to na to wygląda że od starszych trzeba się uczyć
nie jestem jego fanem, ani wrogiem !
nila kobieta, 27
Zielona Góra

Nagrań: 7, Postów: 64
29 lipca 2010 o 20:25
Zgłoś do moderacji
Nie przepadam za nim, ale lubię jego piosenkę "Baby".
Moje koleżanki mówią, że ma głos jak dziewczyna.
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"