kacpersky26 mężczyzna, 24
Miłomłyn
Nagrań: 0, Postów: 1227
mati8899 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1822
adervent mężczyzna, 19
Nagrań: 0, Postów: 10
16 lipca 2010 o 11:18
Zgłoś do moderacji
Dla mnie on nie ma talentu. Choć piosenkę "baby" nawet lubię.. to za nim nie przepadam. Miał chłopak dużo szczęścia i tego mogę mu tylko pozazdrościć. Widać też że się lansi za bardzo z tą karierą.
Oo a w tym teledysku gdzie na początku siedzi z takim kolesiem i gra w gre video to już widać to totalnie xD pf xD Nie lubię takich "artystów" .. Lady Gaga, Beyonce, Rihanna. Jay Sean - Przecież oni wszyscy robią show dzięki tym podkładom muzycznym. Dla mnie to nie są artyści tylko maszyny do zarabiania kasy. Nie wierzę że któryś z tych osób pomyślał .. z pewnym odczuciem o jakimkolwiek swoim stworzonym utworze. Oni myślą tylko żeby jak najszybciej nagrać nowego singla żeby można było znowu sprzedawać miliony egzemplarzy. A wytwórnie im w tym pomagają. Żal nawet współczuć że tracą swoją wolność do życia, bo widać że jest im z tym dobrze. Wywoływanie skandali..Związki z innymi gwiazdami show...pff.. !! Wszystko jest celowe. Justin Bieber jest następną gwiazdką. Idealnie pasuje do plotek w bravo girl. xD Gdzie tysiące dziewczyn kocha go nie mając żadnego konkretnego wytłumaczenia xD Większość z nich opisuje go tylko z wyglądu jaki to on jest słodki i ładny xD A zdanie że ma cudny głos podtrzymują aby go już w pełni z idealizować xD Tak samo jest z resztą społeczeństwa xd jak dziewczyna zakochuje się w chłopaku to go w pełni idealizuje i nie dostrzega jego wad. A potem związki się rozpadają. Abo wady które nie były dostrzegane nagle wychodzą naprzeciw . Jakbym zapytał swojej kumpeli dlaczego ona kocha Tomka to napewno odpowie coś w rodzaju "abo jest taki ładny.." "bo jest taki kochany, dojrzały".. - Czysta bzdura. Bo one nie umieją na te pytanie jednoznacznie odpowiedzieć." Same nie wiedza dlaczego tak jest.
Tak samo większość nastolatek tak nieubłagalnie kocha Justina xD Ale kochają go NIE za to jakim jest człowiekiem, Tylko za to że ma karierę,że robi show i że wkońcu te jego piosenki trzymają się jakoś w całości xD
Nie lubię go i koniec. Może przed karierą był jeszcze normalny.
spiri mężczyzna, 33
Kraków
Nagrań: 0, Postów: 7
16 lipca 2010 o 19:45
Zgłoś do moderacji
Nie ma talentu, jego głos jak u dziewczyny. Zaraz przejdzie mutacje to skończy się jego kariera. Po prostu mu się w życiu poszczęściło.
16 lipca 2010 o 20:25
Zgłoś do moderacji
Uważam że jest beznadziejny, a za rok i tak nikt nie będzie pamiętał o czymś takim jak justin bieber. Przeminie, jedyne czego mu życzę, to to, żeby jak najszybciej się to stało 🙂
17 lipca 2010 o 06:38
Zgłoś do moderacji
To może po zimnym browarku z rana za bimbra? Co Pan na to Panie Ferdku? Piwo po byku!
😃
toskawke mężczyzna, 28
Miłomłyn - a niech ma!
Nagrań: 6, Postów: 28
17 lipca 2010 o 09:51
Zgłoś do moderacji
Bimber to chłam, ma piosenki nawet znośne, ale sam zgrywa gwiazde i to mnie denerwuje, jeszcze jego babski głos i zblaza...trundo moze kiedys sie nauczy ze nie dla kazdego jest gwiazdorstwo...
PTR - Poczuj Toskawkową Radość!!!