Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
toskawke pisze:
Bimber to chłam, ma piosenki nawet znośne, ale sam zgrywa gwiazde i to mnie denerwuje, jeszcze jego babski głos i zblaza...trundo moze kiedys sie nauczy ze nie dla kazdego jest gwiazdorstwo...
Bo liczy się pasja a nie sprzęt
capoeira93 pisze:
Takie małe sprostowanie on teraz przechodzi mutacje ja go lubię śpiewa fajnie i fajnie się ubiera a ci co go krytykują porostu mu zazdroszczą tego ze coś osiągnął na skale światową a oni są zwykłymi szaraczkami .Chłopak miał szczęście ze go ktoś odkrył i wypromował ale jednak ma talent bo zobaczcie ile tu jest filmików z waszymi wykonaniami i co zadzwonił do was ktoś z wytworni aby zaproponować współprace ??
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
capoeira93 pisze:
angiepin pisze:A do Cb ktoś zadzwonił ?Jak już pisałam na poprzedniej stronie w Polsce nie jest tak łatwo... W Ameryce łatwiej jest zostać "gwiazdą" mają nawet swoje nieliczne seriale i filmy a w Polsce??? Jesteśmy szaraczkami??? Sądzę, że jest tu wiele utalentowanych ludzi, którzy na prawdę nie mają szczęścia. Gdyby tu była Ameryka to wszyscy tutaj mogliby zostać "gwiazdą". W każdym bądź razie za szaraczka się nie uważam, a to że nie umiem śpiewac faktu nie zmienia. Nikt tutaj nie jest szaraczkiem, tutaj są ludzie głodni muzyki którzy robią to co kochają
Pozdrawiam
p.s. laaadynatka Wszyscy wiedzą jak się pisze jego nazwisko
Nie dzwonili bo nawet na to nie liczyłem a jak ci źle w Polsce to się przeprowadź do stanów i nie powiedziałem ze w polce nie ma utalentowanych ludzi czytaj dokładnie tylko mowie o tych co komentują Justin ze on nie ma talentu to gdyby oni mieli to by się wybili
Edytowano 17 lipca 2010 o 16:19.
BLESS YA !
elomorrelo
...
![]()
hybridtheory93 pisze:
dzastin bimberkicz i tandeta. tani komercyjny shit
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się zarówno świeże, viralowe utwory znane z internetu, jak i klasyczny przebój polskiego rocka oraz tradycyjna pieśń biesiadna. Sprawdźcie nowości i nagrajcie swoją wersję 🎵
Zobacz więcej