Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
toskawke pisze:
Bimber to chłam, ma piosenki nawet znośne, ale sam zgrywa gwiazde i to mnie denerwuje, jeszcze jego babski głos i zblaza...trundo moze kiedys sie nauczy ze nie dla kazdego jest gwiazdorstwo...
Bo liczy się pasja a nie sprzęt
capoeira93 pisze:
Takie małe sprostowanie on teraz przechodzi mutacje ja go lubię śpiewa fajnie i fajnie się ubiera a ci co go krytykują porostu mu zazdroszczą tego ze coś osiągnął na skale światową a oni są zwykłymi szaraczkami .Chłopak miał szczęście ze go ktoś odkrył i wypromował ale jednak ma talent bo zobaczcie ile tu jest filmików z waszymi wykonaniami i co zadzwonił do was ktoś z wytworni aby zaproponować współprace ??
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
capoeira93 pisze:
angiepin pisze:A do Cb ktoś zadzwonił ? 😛 Jak już pisałam na poprzedniej stronie w Polsce nie jest tak łatwo... W Ameryce łatwiej jest zostać "gwiazdą" mają nawet swoje nieliczne seriale i filmy a w Polsce??? Jesteśmy szaraczkami??? Sądzę, że jest tu wiele utalentowanych ludzi, którzy na prawdę nie mają szczęścia. Gdyby tu była Ameryka to wszyscy tutaj mogliby zostać "gwiazdą". W każdym bądź razie za szaraczka się nie uważam, a to że nie umiem śpiewac faktu nie zmienia. Nikt tutaj nie jest szaraczkiem, tutaj są ludzie głodni muzyki którzy robią to co kochają🙂Pozdrawiam 🙂p.s. laaadynatka Wszyscy wiedzą jak się pisze jego nazwisko 😛Nie dzwonili bo nawet na to nie liczyłem a jak ci źle w Polsce to się przeprowadź do stanów i nie powiedziałem ze w polce nie ma utalentowanych ludzi czytaj dokładnie tylko mowie o tych co komentują Justin ze on nie ma talentu to gdyby oni mieli to by się wybili
Edytowano 17 lipca 2010 o 16:19.
BLESS YA !
elomorrelo
...
hybridtheory93 pisze:
dzastin bimber 😃 kicz i tandeta. tani komercyjny shit 😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej