Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kubbas pisze:
wisienka29 pisze:Bo jesteś duży, dojrzały chłopak i mądrość Ci z oczu patrzy🙂
Pani Elunia to było do mnie?
robertas19 pisze:
Ja wziąłem sobie dwie godziny temu moje dwie tabletki i możecie pisać co chcecie, nawet o zapisywaniu się, a to tak i tak mnie ruszać nie będzie🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
wisienka29 pisze:
kubbas pisze:wisienka29 pisze:Bo jesteś duży, dojrzały chłopak i mądrość Ci z oczu patrzy🙂 Pani Elunia to było do mnie?Tak Kamilu, do Ciebie
🙂
lukaszseminara pisze:
jak ktos z was moze to niech przekaze robertasowi ze wypisuje sie z konkursu.
robertas19 pisze:
Ja wziąłem sobie dwie godziny temu moje dwie tabletki i możecie pisać co chcecie, nawet o zapisywaniu się, a to tak i tak mnie ruszać nie będzie🙂
Po prostu JESTEM...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
Robercie, jeśli chcesz się odstresować to zapraszam do swojego najnowszego nagrania... xD
zapomnisz o stresie xD
robertas19 pisze:
whisper pisze:Robercie, jeśli chcesz się odstresować to zapraszam do swojego najnowszego nagrania... xD
zapomnisz o stresie xD
a słuchałem, słuchałem i ze śmiechu leżałem, ale oceny jeszcze nie dodałem🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
Robercie, jeśli chcesz się odstresować to zapraszam do swojego najnowszego nagrania... xD
zapomnisz o stresie xD
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.