Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
whisper pisze:
to ja protestuje na wstępie xD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
wisienka29 pisze:
Dobry pomysł z tymi twarzami, zrób animację jak ciągają wstążki;D i na początek to intro Wojtka Manna🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
whisper pisze:to ja protestuje na wstępie xD
to wkleję Twoje zdjęcie z napisem protestuję, oczywiście żart to jest z tym napisem 🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
robertas19 pisze:whisper pisze:to ja protestuje na wstępie xD
to wkleję Twoje zdjęcie z napisem protestuję, oczywiście żart to jest z tym napisem 🙂
haha z takim rolnikiem z widłami mi się skojarzyło to hasło xD
Elu, albo jak wszyscy ciągną rzepkę z familiady tylko zamiast rzepki mikrofon 😜
robertas19 pisze:
wiecie, ja żadnej nagrody nie przewiduję, ale tak właśnie myślę, żeby zwycięzcy finału dać statuetkę złoty iSing 🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
robertas19 pisze:wiecie, ja żadnej nagrody nie przewiduję, ale tak właśnie myślę, żeby zwycięzcy finału dać statuetkę złoty iSing 🙂
... narysowany w paincie xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
robertas19 pisze:
whisper pisze:robertas19 pisze:wiecie, ja żadnej nagrody nie przewiduję, ale tak właśnie myślę, żeby zwycięzcy finału dać statuetkę złoty iSing 🙂... narysowany w paincie xDnie, zrobiona na zamówienie 🙂
Po prostu JESTEM...
whisper pisze:
łooo 😃szaleństwo 😃mnie to w sumie obojetnie bo nie znajde sie na szczycie xDjak przejde I etap to bedzie szał xD
robertas19 pisze:
tylko tak się zastanawiam, jakby ta statuetka by miałby wyglądać 🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
robertas19 pisze:
tylko tak się zastanawiam, jakby ta statuetka by miałby wyglądać 🙂
Edytowano 21 stycznia 2010 o 22:10.
robertas19 pisze:
Tylko bym się musiał zapytać też adminów, czy mogę ich logo wykorzystać na statuetce 🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej