Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
wisienka29 pisze:
MAłgosiu italiano ma trasę koncertową we Włoszech, Faktu nie czytaliście?? wczoraj podpisał umowę z ZAIKSEM😉
Po prostu JESTEM...
wisienka29 pisze:
whisper w Tobie drzemią niespożytkowane pokłady energii, wróżę błyskotliwą karierę w showbiznesie. Mam najnowsze informacje,że Doda po obejrzeniu waszego klipu zarezerwowała bilet w jedną stronę do Mozambiku;P;P
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
robertas19 pisze:Acha, ja swoje filmiki będę wrzucał do mojego kanału tv w telewizji internetowej🙂
o ile mój fejs się tam nie pojawi to mnie to nie wadzi😜
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
whisper pisze:robertas19 pisze:Acha, ja swoje filmiki będę wrzucał do mojego kanału tv w telewizji internetowej🙂
jutro będzie premiera wszystkich filmów w tej tv🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
wisienka29 pisze:
bocin pisze:Nie wiem o co wszyscy się martwią. Piosenka, która mi się wylosowała (numer 3 - Hanna Banaszak "Pogoda Ducha", chciałem wziąć numer 25, ale był już zajęty) również nie jest w mojej tonacji, a i tak wykonam ją w miarę poprawnie. Wystarczy się przyłożyć i będzie ok. Albo nie będzie ok. Ale jakoś będzie napewno.
dokładnie🙂 grunt to zabawa.
Mam wrażenie,że niektórzy po losowaniu stwierdzili "boże i jak ja im teraz udowodnię,że pięknie śpiewam jak mam taki głupi utwór..." a co ja profesjonalne jury jestem,żeby wasz talent wokalny oceniać??mam zamiar uśmiać się i z siebie i z całej tej zabawy, więc moja taka mała uwaga:wrzućmy wszyscy na luz🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
whisper pisze:
robertas19 pisze:whisper pisze:robertas19 pisze:Acha, ja swoje filmiki będę wrzucał do mojego kanału tv w telewizji internetowej🙂
jutro będzie premiera wszystkich filmów w tej tv🙂
wszystkich? a ile ich jest?;>
wisienka29 pisze:
jakiej telewizji?? trzeba lifting zrobić???
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
o lol xD
mam nadzieje, ze ja tam nigdzie twarza nie blyskam Robercie xD
Po prostu JESTEM...
Edytowano 21 stycznia 2010 o 21:56.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
mcblondi pisze:
wisienka29 pisze:co wy mi tak Elujecie??? plamę mam na spódnicy???😜
my tak z czystej sympatii😉
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Nowe piosenki – Justyna Steczkowska w „GAJA” zachwyca mistycznym brzmieniem. IGO w „Wiatr” przypomina o sile zmian i odwadze. Kuban i Mrozu w „Zanim spadnie deszcz” opowiadają o przemijaniu. A do tego kultowe „99 Luftballons” Neny – hit, który podbił świat! ud83cudfa4u2728
Zobacz więcej