Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
nieudana pisze:
robertas19 pisze:nieudana pisze:wisienka29 pisze:zamiany są NIEDOZWOLONE
??
no to w takim razie, to też jest niedozwolone 🙂
wybaczcie, ale ja sam już zaczynam powoli nie jarzyć o co w tym konkursie chodzi, bo taki chaos w tym konkursie został stworzony 🙂
jak się organizuje konkurs, podaje się jasne zasady...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
filipzkonopi pisze:
whisper pisze:nie z każdym kochany
Kasia , I don't feel like dancin ,
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
robertas19 pisze:
nieudana pisze:robertas19 pisze:nieudana pisze:wisienka29 pisze:zamiany są NIEDOZWOLONE
??
wybaczcie, ale ja sam już zaczynam powoli nie jarzyć o co w tym konkursie chodzi, bo taki chaos w tym konkursie został stworzony 🙂
chcieliście losowania, to go dostaliście 🙂
nieudana pisze:
robertas19 pisze:nieudana pisze:robertas19 pisze:nieudana pisze:wisienka29 pisze:zamiany są NIEDOZWOLONE
??
chcieliście losowania, to go dostaliście 🙂
już nawet nie o to chodzi... ale w Twoim regulaminie jest bardzo dużo niejasności.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Prosto ludziom w oczy patrz, niewielu ma odwagę, pozorami kryją twarz..."
robertas19 pisze:
Acha, ja swoje filmiki będę wrzucał do mojego kanału tv w telewizji internetowej 🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
ragazzo occhi cielo.
http://www.youtube.com/user/MeMagdalena
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
wisienka29 pisze:
Ludzie zrozumcie w końcu,że to wszytko to ZABAWA a nie rywalizacja o złote gacie;P tutaj celem nie jest jak najlepiej WYPAŚĆ w swojej pokazowej piosence tylko pokazać jak można się wspólnie bawić. Nikt nie ustala profesjonalnego regulaminu,bo nie ma takiej potrzeby. Jeśli ktoś coś zaproponował trzeba to uszanować, bo to pomysł tej osoby a nie ciągle dręczyć pytaniami dlaczego?po co? dlaczego tak a nie inaczej? zasada jest prosta:NIE PODOBA SIĘ TO NIE UCZESTNICZĘ🙂
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.