Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
"Jestem zmienny, jak pogoda, raz grzmi, a zarazem świeci słońce"
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
'Oni są wśród nas' XD
singer93 pisze:
Hej wszystkim!
Chcę poinformować ze muszę się wypisać z konkursu bo wylosowałem piosenkę która mi nie wychodzi a jest to
She's The One
Robbie Williams
Jeżeli byłaby możliwość zamiany to fajnie ale jesli nie muszę odejsc
Po drugie wydaję mi się że jako pierwszy etap to powinien uczestnik wybierać sobie sam utwór.
singer93 pisze:
Hej wszystkim!
Chcę poinformować ze muszę się wypisać z konkursu bo wylosowałem piosenkę która mi nie wychodzi a jest to
She's The One
Robbie Williams
Jeżeli byłaby możliwość zamiany to fajnie ale jesli nie muszę odejsc
Po drugie wydaję mi się że jako pierwszy etap to powinien uczestnik wybierać sobie sam utwór.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się zarówno świeże, viralowe utwory znane z internetu, jak i klasyczny przebój polskiego rocka oraz tradycyjna pieśń biesiadna. Sprawdźcie nowości i nagrajcie swoją wersję 🎵
Zobacz więcej