Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
whisper pisze:robertas19 pisze:bodies pisze:ja też bym się chętnie zamieniła !
ale nie można szkoda
nie można tylko losować drugi raz piosenki 🙂
to czyli miedzy soba mozemy sie wymienic Robercie?? 😃
Plis sej jes! 😃
Pytajcie się reszty jurorów i prowadzącego Wojciecha, czy między sobą można zamieniać Katarzyno, bo ja jako Ojciec Dyrektor nic o tym nie wspominałem i nie ma tego w regulaminie 😃
whisper pisze:
bo ja myslalam ze nie mozna losowac jeszcze raz xD
ale jak juz Robert zasial zarenko nadziei... 😜
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
nieudana pisze:
robertas19 pisze:whisper pisze:robertas19 pisze:bodies pisze:ja też bym się chętnie zamieniła !
ale nie można szkoda
nie można tylko losować drugi raz piosenki 🙂
to czyli miedzy soba mozemy sie wymienic Robercie?? 😃
Plis sej jes! 😃
Pytajcie się reszty jurorów i prowadzącego Wojciecha, czy między sobą można zamieniać Katarzyno, bo ja jako Ojciec Dyrektor nic o tym nie wspominałem i nie ma tego w regulaminie 😃
Sprawiedliwość.. Jak ja chciałam się zamienić piosenką, to nie można było...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
whisper pisze:bo ja myslalam ze nie mozna losowac jeszcze raz xD
ale jak juz Robert zasial zarenko nadziei... 😜
źle się chyba zrozumieliśmy Katarzyno, losować drugi raz nie można tak jest w regulaminie, a zamienianie się między sobą wylosowanymi piosenkami nie było zawarte w regulaminie 🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
bo ja myslalam ze nie mozna losowac jeszcze raz xDale jak juz Robert zasial zarenko nadziei... 😜
bodies pisze:
Ja na przykład chciałam i niby takiej opcji nie było !
a ja ma piosenkę "Tolerancja" i bardzo chętnie bym się z kimś zamieniła !
nieudana pisze:
wisienka29 pisze:zamiany są NIEDOZWOLONE
??
Edytowano 21 stycznia 2010 o 15:35.
filipzkonopi pisze:
whisper pisze:bo ja myslalam ze nie mozna losowac jeszcze raz xDale jak juz Robert zasial zarenko nadziei... 😜
Kaska, przecież ty z kazdym repertuarem dasz rade 🙂
Edytowano 21 stycznia 2010 o 15:34.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Prosto ludziom w oczy patrz, niewielu ma odwagę, pozorami kryją twarz..."
robertas19 pisze:
nieudana pisze:wisienka29 pisze:zamiany są NIEDOZWOLONE
??
no to w takim razie, to też jest niedozwolone 🙂
wybaczcie, ale ja sam już zaczynam powoli nie jarzyć o co w tym konkursie chodzi, bo taki chaos w tym konkursie został stworzony 🙂
diamondwolf pisze:
miałem numer 67 ,i piosenke dwa plus jeden - wiec chodz pomaluj mój swiat , czemu mi to znikneło i nadal nie jestem dopisany do żadnej grupy ?
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.