Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:buhahah xD nie no po prostu bedę szatynkową britney xD nowa super wersja xD ale takiego stroju jak ona w teledysku nie ubiorę xD
Nakładaj ma być z bajerami występ😉
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
taktaktak pisze:
A w ogóle to co napisałeś "Hit me baby one more time" nie pochodzi z tej piosenki co ja śpiewam xD a szkoda, wolałabym tamtą xD
wisienka29 pisze:
kacpersky551 pisze:Biegnij Ela biegnij😃
Za darmo wejściówki masz to zaproś😃
Ty Kuba to byś mnie swoim porsche do tego spa podwiózł a nie starą, schorowaną kobietę narażasz na kontuzję przy bieganiu;P
Kacpersky551 ®
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:A w ogóle to co napisałeś "Hit me baby one more time" nie pochodzi z tej piosenki co ja śpiewam xD a szkoda, wolałabym tamtą xD
No i się koleżanka myli bo pochodzi🙂
taktaktak pisze:
filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:A w ogóle to co napisałeś "Hit me baby one more time" nie pochodzi z tej piosenki co ja śpiewam xD a szkoda, wolałabym tamtą xD
No i się koleżanka myli bo pochodzi🙂
Nie pochodzi🙂 Ja śpiewam "oops.. I did it again" a to jest z piosenki "Hit me baby, one more time"
🙂
Filipie, wstawiłam to zdjecie o które mnie prosiłeś xD do odważnych świat należy hehe xD
taktaktak pisze:
Ja śpiewam "oops.. I did it again" a to jest z piosenki "Hit me baby, one more time"🙂Filipie, wstawiłam to zdjecie o które mnie prosiłeś xD do odważnych świat należy hehe xD
wisienka29 pisze:
daga302 pisze:ZAPOZNAŁAM SIĘ ELU PODAJ NAMIARY JAK ZNASZ DOBREGO =0
Kubie ostatnio podawałam;P
Kacpersky551 ®
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:Ja śpiewam "oops.. I did it again" a to jest z piosenki "Hit me baby, one more time"🙂Filipie, wstawiłam to zdjecie o które mnie prosiłeś xD do odważnych świat należy hehe xD
Ty spiewasz Baby one more time wg tego co podała pani Zapędowska. Sprawdz masz wpis na swoim profilu.
Wiec Hit me baby one more time, musze tego posłuchac. A co do twojej decyzji, to nareszcie jakas męska🙂
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.