Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
J.B. (Jacek)
...ale to przecież nieważne.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
jacekklo86 pisze:spoko ja cie powiadomiea co będziesz prowadził kolejną edycję????😃DD
J.B. (Jacek)
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
salamandra1991 pisze:
Tylko się nie pobijcie😛
Jacekklo86 - w takim razie z góry dziękuję i czekam na powiadomienie😉
Robertas19 - to ja bym się zgłosiła już dzisiaj, ale kto wie, co się stanie do listopada...? (największe prawdopodobieństwo, że oboje o tym zgłoszeniu byśmy zapomnieli😊)
salamandra1991 pisze:
Ojjj xD Ale przypomniał Ci się w końcu?😊
salamandra1991 pisze:
O rany xD
A zdarzyło Ci się kiedyś szukać kluczy od domu, po czym okazało się, że leżą w lodówce???
salamandra1991 pisze:
Komórka przynajmniej ma dzwonek, więc można jakby coś zadzwonić...
Ale cieszę się, że nie jestem jedyna z takimi lukami w pamięci😊 chociaż mi póki co udaje się odnaleźć zagubione skarby...
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Grudzień to moment, by rozgrzać głos i poczuć magię Świąt. Nasz katalog wzbogacił się o nowe świąteczne perełki – klasyk Andy’ego Williamsa, wzruszającą kolędę „Nie było miejsca dla Ciebie”, tradycyjne „Gore gwiazda Jezusowi” w wersji Arki Noego oraz ciepłą piosenkę „Tata zapamiętaj mamy święta” od Pięknych i Młodych Dawida Narożnego. Zaśpiewaj i poczuj bożonarodzeniową atmosferę.
Zobacz więcej