Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
J.B. (Jacek)
...ale to przecież nieważne.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
jacekklo86 pisze:spoko ja cie powiadomiea co będziesz prowadził kolejną edycję????DD
J.B. (Jacek)
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
salamandra1991 pisze:
Tylko się nie pobijcie
Jacekklo86 - w takim razie z góry dziękuję i czekam na powiadomienie
Robertas19 - to ja bym się zgłosiła już dzisiaj, ale kto wie, co się stanie do listopada...? (największe prawdopodobieństwo, że oboje o tym zgłoszeniu byśmy zapomnieli)
salamandra1991 pisze:
Ojjj xD Ale przypomniał Ci się w końcu?
salamandra1991 pisze:
O rany xD
A zdarzyło Ci się kiedyś szukać kluczy od domu, po czym okazało się, że leżą w lodówce???
salamandra1991 pisze:
Komórka przynajmniej ma dzwonek, więc można jakby coś zadzwonić...
Ale cieszę się, że nie jestem jedyna z takimi lukami w pamięcichociaż mi póki co udaje się odnaleźć zagubione skarby...
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej