Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
wiesz Robercik, ja tam wszystkich nagrań nie odsłuc***e to sie nie orientuje kto ma jakie 😃
oooo 😃 i co?? i co?? 😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
buuuu 😜
"medialnie"? Czyli pójdziesz za moim przykładem i zrobisz "orędzie do narodu" z kamerką? 😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
robertas19 pisze:
ZOSTAŁO 22 GODZINY DO OTWARCIA GŁOSOWANIA DO WIELKIEGO FINAŁU
'Maybe, if my heart stops beating won't hurt this much'
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
robertas19 pisze:
Ha ha 😃 Najpierw trzeba umowę spisać, bo muszę odprowadzić podatek i te różne badziewia 😃DD
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
robertas19 pisze:
Ha ha 😃 Najpierw trzeba umowę spisać, bo muszę odprowadzić podatek i te różne badziewia 😃DD
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Tym razem wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszą piosenkę Sylwii Grzeszczak oraz emocjonalny kawałek Darii Zawiałow.
Zobacz więcej