Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
bocin pisze:
wyimaginowany pisze:Ja nie jestem lekkich obyczajów, płacę i wymagam - poproszę 25😃
Bardzo proszę... miło, że zrobiłeś przelew, zanim zdążyłem Cię o niego poprosić.🙂
Uwielbiam takich klientów.🙂
wyimaginowany pisze:
robertas19 pisze:Ha ha😃 Najpierw trzeba umowę spisać, bo muszę odprowadzić podatek i te różne badziewia
😃DD
20.12.2009 - termin zapisywania się
22.12.2009- termin wklejania linków z jednym nagraniem do kwalifikacji
Zaktualizujesz daty? Od kiedy głosowanie, do kiedy? Bo ten terminarz zaprzecza wszystkiemu co piszesz w najnowszych postach😛
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Edytowano 20 grudnia 2009 o 21:19.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Edytowano 20 grudnia 2009 o 21:35.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej