Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
bocin pisze:
wyimaginowany pisze:Ja nie jestem lekkich obyczajów, płacę i wymagam - poproszę 25
Bardzo proszę... miło, że zrobiłeś przelew, zanim zdążyłem Cię o niego poprosić.
Uwielbiam takich klientów.
wyimaginowany pisze:
robertas19 pisze:Ha haNajpierw trzeba umowę spisać, bo muszę odprowadzić podatek i te różne badziewia
DD
20.12.2009 - termin zapisywania się
22.12.2009- termin wklejania linków z jednym nagraniem do kwalifikacji
Zaktualizujesz daty? Od kiedy głosowanie, do kiedy? Bo ten terminarz zaprzecza wszystkiemu co piszesz w najnowszych postach
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Edytowano 20 grudnia 2009 o 21:19.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Edytowano 20 grudnia 2009 o 21:35.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej