Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
bolesławiec
![]()
Glory, Glory Man United!
J.B. (Jacek)
perwersja pisze:
czemu nie?fajna sprawa jesli dobre nagrania
joasia01 pisze:
a ja też bym kciała a jaki kraj hmm może być GBobym nie musiała śpiewać po chińsku
wyimaginowany pisze:
perwersja pisze:czemu nie?fajna sprawa jesli dobre nagrania
Nie wszystkie są dobre, wystarczy, że wejdziesz w temat z nagraniami i posłuchasz tego, którego ja dodałem.
Co do oceniania - wcześniej gdzieś czytałem, że poza jury będą głosować też sami uczestnicy (z wyłączeniem oczywiście możliwości głosowania na siebie), ale to chyba nieaktualne.P
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Edytowano 14 grudnia 2009 o 14:12.
rockann27 pisze:
A głosowanie będzie jawne, czy na Twoją pocztę Robercie?
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
gembosz pisze:
ale mi by sie nie chcialo przesluchiwac 45 nagran
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
gembosz pisze:ale mi by sie nie chcialo przesluchiwac 45 nagransa nagrania, w ktorych po 10 sekundach mozna wystawic ocene
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
kaspo pisze:gembosz pisze:ale mi by sie nie chcialo przesluchiwac 45 nagransa nagrania, w ktorych po 10 sekundach mozna wystawic ocene![]()
ja nie potrafie ocenic po 10 sekundach ...dla mnie liczy sie zwrotka i refren - po tej czesci wystawiam ocene...ten kto nie nadrabia zwrotka moze nadrobic refrenem ...dlatego zachecam jury zeby wysluchiwali te czesci wykonan i potem postawili ocene ...pozdrawiam
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej