Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
bolesławiec
Glory, Glory Man United!
J.B. (Jacek)
perwersja pisze:
czemu nie? 😃 fajna sprawa jesli dobre nagrania 😃
joasia01 pisze:
a ja też bym kciała a jaki kraj hmm może być GB 🙂 obym nie musiała śpiewać po chińsku 😃
wyimaginowany pisze:
perwersja pisze:czemu nie? 😃 fajna sprawa jesli dobre nagrania 😃
Nie wszystkie są dobre, wystarczy, że wejdziesz w temat z nagraniami i posłuchasz tego, którego ja dodałem. 😃
Co do oceniania - wcześniej gdzieś czytałem, że poza jury będą głosować też sami uczestnicy (z wyłączeniem oczywiście możliwości głosowania na siebie), ale to chyba nieaktualne. 😛P
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Edytowano 14 grudnia 2009 o 14:12.
rockann27 pisze:
A głosowanie będzie jawne, czy na Twoją pocztę Robercie?
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
gembosz pisze:
ale mi by sie nie chcialo przesluchiwac 45 nagran
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
gembosz pisze:ale mi by sie nie chcialo przesluchiwac 45 nagransa nagrania, w ktorych po 10 sekundach mozna wystawic ocene 😛
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
kaspo pisze:gembosz pisze:ale mi by sie nie chcialo przesluchiwac 45 nagransa nagrania, w ktorych po 10 sekundach mozna wystawic ocene 😛
ja nie potrafie ocenic po 10 sekundach ...dla mnie liczy sie zwrotka i refren - po tej czesci wystawiam ocene...ten kto nie nadrabia zwrotka moze nadrobic refrenem ...dlatego zachecam jury zeby wysluchiwali te czesci wykonan i potem postawili ocene ...pozdrawiam
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Tym razem wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszą piosenkę Sylwii Grzeszczak oraz emocjonalny kawałek Darii Zawiałow.
Zobacz więcej