Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Wrocław
![]()
Wrocław
![]()
piotrek10020 pisze:
No ja znalazłem wersję starszą i po zainstalowaniu od razu poszło dobrze . I nie zmienia to faktu że już dawno o tym wiedziałem i napisałem😉 .
PS : Dobra nie będę się już przechwalał bo w temacie wszystko jest😉 .
reffereek pisze:
Dzisiaj o 13:05
A ja przy okazji problemów z nagrywaniem....mam pytanie, już od jakiegoś czasu kiedy załaduje mi się utwór i chce zacząć śpiewać....to sekundy postępują ale nie ma dźwięku....wtedy ładuje po parę razy aż w końcu zaskoczy....ale to też bardzo utrudnia życie....😐
unexpected pisze:
Dzisiaj o 18:43
bo on czasami sam sie przesuwa do przodu bądź w tyl
unexpected pisze:
Od jakiegoś czasu występuje problem z nagrywaniem przez isingową nagrywarkę. Myślałem, że mam zepsute głośniki lub słuchawki jednak są osoby, które borykają sie z identyczną przypadłością.
Otóz po załadowaniu piosenki i właczeniu nagrywania po jakimś czasie z głośników/ słuchawek zaczyna wydobywac się szum, buczenie, nierzadko sa przebicia, że zaczynamy słyszeć swój głos. Nie dzieje sie tak za każdym razem, kiedy chcemy cos nagrać jednak na tyle często, że staje sie to uciążliwe. Problem zauważyło kilka osób, które mam nadzieję zabiorą głos. Liczymy na pomoc w rozwiązaniu problemu. Dziękuję.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej