unexpected mężczyzna, 35
★★★★★★
Nagrań: 862, Postów: 277
20 kwietnia 2012 o 14:16
Zgłoś do moderacji
U mnie wesja beta sprawila ze wogole nie mialem dzwoeku a systemowe dzialaly bez problemu. Dlatego ta wersja wczesniejsza z linku Pawła jest bezbłędna i bezproblemowa.
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
20 kwietnia 2012 o 16:21
Zgłoś do moderacji
reffereek pisze:
Dzisiaj o 13:05
A ja przy okazji problemów z nagrywaniem....mam pytanie, już od jakiegoś czasu kiedy załaduje mi się utwór i chce zacząć śpiewać....to sekundy postępują ale nie ma dźwięku....wtedy ładuje po parę razy aż w końcu zaskoczy....ale to też bardzo utrudnia życie....😐
Pewnie to wina flesza tej nowej wersji u mnie przy starym fleszu nagrywanie działa dobrze bez buczenia bez utraty dżwięku . Pewnie tak jak osoba wyżej pisze wersja beta jest żle zrobiona przez co dzwięk znika
😉 . No dla mnie przy powrocie do flesza 10 działa dobrze nagrywania
😉 .
ftalo mężczyzna, 30
RTA
Nagrań: 51, Postów: 220
20 kwietnia 2012 o 18:01
Zgłoś do moderacji
A ja wam powiem jedno,że ta cała wersja 11.1 czyli sprzed aktualizacji jest g. warta.
Zobaczcie co się porobiło u mnie w nagraniach jak wrzucałem na tym,wszystko totalnie rozjechane w czasie,w żaden sposób nie idzie zsynchronizować.
Kiedyś miałem tą wersję 10 podaną przez Piotra i wszystko wrzucałem,zobaczcie starsze nagrania sprzed roku,nie miałem takich problemów jak teraz
unexpected mężczyzna, 35
★★★★★★
Nagrań: 862, Postów: 277
20 kwietnia 2012 o 18:43
Zgłoś do moderacji
a masz suwak wyzerowany ? tzn w pozycji 0,0? bo on czasami sam sie przesuwa do przodu bądź w tyl
Białystok
20 kwietnia 2012 o 21:35
Zgłoś do moderacji
unexpected pisze:
Dzisiaj o 18:43
bo on czasami sam sie przesuwa do przodu bądź w tyl
On się sam NIE przesuwa tylko jak coś nagrywasz i go przesuniesz o flesz zapamiętuje ustawienie suwaka i przy kolejnym nagraniu jest ustawiony tak jak przy poprzednim nagraniu był ustawiony
😉 .
marek33 mężczyzna
Białystok
Nagrań: 5, Postów: 2
20 kwietnia 2012 o 21:49
Zgłoś do moderacji
dokładnie mam takie samo buczenie, nie wchodzi mi wokal pod podkład(często jest tak, ze wchodzi mi z kilkusekundowym opóźnieniem i nic nie daje ustawianie plusem i minusem), nie mam też efektu pogłosowego, mimo, że mam wykupiony ising plus (wcześniej był)
Białystok
20 kwietnia 2012 o 22:01
Zgłoś do moderacji
Przeczytaj temat to będziesz wiedział że trzeba zainstalować starą wersję flesza bo nowe wersje flesza buczą i różne inne błędy zawierają . Nową wersję flesza natomiast trzeba odinstalować bo po ostatniej aktualizacji flesza zaczeły się te problemy dlatego kto aktualizuje flesza ten ma kłopot .
igrazka kobieta
Grudziądz
Nagrań: 1163, Postów: 14
22 kwietnia 2012 o 01:53
Zgłoś do moderacji
Ja mam starą wersję i od wczoraj nie mogę nic nagrać.Nagrywanie się pokazuje,odtwarzanie również ale w głosnikach jest głucha cisza.Nie wiem co się stało,jestem podłamana.POMÓŻCIE PROSZĘ !!!
Białystok
22 kwietnia 2012 o 02:28
Zgłoś do moderacji
Kliknij na odtwarzacz i podaj tutaj wersję swojego flesza wtedy będzie łatwiej dojść o co chodzi i dlaczego nie gra .