unexpected mężczyzna, 35
★★★★★★
Nagrań: 862, Postów: 277
14 kwietnia 2012 o 17:05
Zgłoś do moderacji
Od jakiegoś czasu występuje problem z nagrywaniem przez isingową nagrywarkę. Myślałem, że mam zepsute głośniki lub słuchawki jednak są osoby, które borykają sie z identyczną przypadłością.
Otóz po załadowaniu piosenki i właczeniu nagrywania po jakimś czasie z głośników/ słuchawek zaczyna wydobywac się szum, buczenie, nierzadko sa przebicia, że zaczynamy słyszeć swój głos. Nie dzieje sie tak za każdym razem, kiedy chcemy cos nagrać jednak na tyle często, że staje sie to uciążliwe. Problem zauważyło kilka osób, które mam nadzieję zabiorą głos. Liczymy na pomoc w rozwiązaniu problemu. Dziękuję.
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
14 kwietnia 2012 o 17:09
Zgłoś do moderacji
U mnie własnie też ostatnio buczy, a i pojawia się dziwne echo podczas nagrywania tak,że nie slysze nawet co spiewam...
nie wszystko złoto co się świeci...
ftalo mężczyzna, 30
RTA
Nagrań: 51, Postów: 220
14 kwietnia 2012 o 21:37
Zgłoś do moderacji
Dlatego trzeba zakładać słuchawki,widać aplikacja nagrywająca ma błędy i stąd sprzężenia.
Moim zdaniem w ogóle powinni ją zlikwidować i dać system jak na youtube,czyli wrzucanie samemu ,instrukcja na początek.
unexpected mężczyzna, 35
★★★★★★
pawel mężczyzna, 34
Szczecin
Nagrań: 0, Postów: 222
14 kwietnia 2012 o 23:04
Zgłoś do moderacji
Czy ktoś z osób, u których występuje ten problem jest w stanie napisać dokładniej od kiedy występuje buczenie?
I like to learn, but I hate to be taught
- Winston Churchill
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
14 kwietnia 2012 o 23:40
Zgłoś do moderacji
pawel pisze:
Czy ktoś z osób, u których występuje ten problem jest w stanie napisać dokładniej od kiedy występuje buczenie?
ja zauważyłam po świętach(wcześniej nie miałam czasu nic nagrywać)
Buczy i na głośnikach i na słuchawkach.
To nie wina sprzętu gdyż wszędzie poza isingiem działa ok. Dzieje się to TYLKO podczas nagrywania
nie wszystko złoto co się świeci...
unexpected mężczyzna, 35
★★★★★★
15 kwietnia 2012 o 00:24
Zgłoś do moderacji
Dokładnie - jakiś tydzien moze 1,5- nie dzieje się tak zawsze - sa momenty kiedy nagramy sie normalnie jednak ostatnio problem się nasila. No i są przebicia wokalu nagrywanego na żywca. Słyszymy się podczas śpiewania w głośnikach / na słuchawkach.
Konto usunięte
poznan
15 kwietnia 2012 o 00:49
Zgłoś do moderacji
witam,u mnie od od swiat okropnosci.kiedy tylko "naciagam "podklad pod koniec ,pare sekund przed koncem jest trzask i staje pasek naciagania.a potem to juz tylko trzaski ,a trakcie spiewanie tak jak kolezanka wyzej slysze siebie momentami jak spiewam-jakby przebicie dzwieku. kiedy odsluchuje jest okropnie bo glos sobie i podklad sobie....wszystko sprawdzilam,bylam u tych od internetu-jest 10 mb i wszysto o.k. kiedy slucham z YOu tube muzyki tez jest o k wszystko oprocz isingu.syn zmienil mi tez wyszukiwarke na Mozille 1 dzien bylo lepiej potem znowu...jakosc glosu jest o.k. ale te trzaski i opoznienia w zgraniu.mam juz wtyczki pleyer i programy sprawdzone. nic nie rozumiem,prosze o pomoc buczenie tez mam! pozdrawiam!
danka
15 kwietnia 2012 o 11:57
Zgłoś do moderacji
Dobrze,że o tym piszecie. Przekopałam cały komputer, aby zlikwidować usterkę, kupiłam nowe słuchawki i nic, dźwięk nadal zniekształcony, w słuchawkach słyszę pogłos (też jakiś okropny) trzaski, buczenie i nie ma możliwości nagrywania niczego. Śmiem twierdzić,że problem zaczął się wraz z koniecznością zainstalowania nowej wtyczki. Najpierw szło z opóźnieniem i przerywało,a teraz już jest koszmar. Mam firefoxa i zintegrowaną kartę dźwiękową, odsłuch prawidłowy, nagrywania nie ma na ising. Mikrofon zainstalowany poprawnie. W/g wskazań menadżera dźwięków i urządzeń wszystko ok. To co, jest grane? Pomocy!!!! Pozdrawiam
agira kobieta, 24
Okolice Pszczyny
Nagrań: 5, Postów: 143
15 kwietnia 2012 o 14:58
Zgłoś do moderacji
u mnie też tak jest, podczas nagrywania buczy , a czasem słyszę swój głos , ale nie słyszę go normalnie tylko jest taki przerywany.
"Istniało słowo na określenie ludzi wierzących w niemożliwe rzeczy: wariaci."
/ Fragment książki GONE - Michael Grant /
15 kwietnia 2012 o 17:41
Zgłoś do moderacji
Dzisiaj chciałam sobie nagrać nową piosenkę a tu KLAPA!!! Podkład ciągle przerywa !!! Nie wiem czy to wina mojego sprzętu ale raczej nie bo na wszystkich pozostałych programach jest dobrze. Wcześniej tzn. przed świętami nie miałam żadnego problemu. POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
16 kwietnia 2012 o 04:28
Zgłoś do moderacji
pawel pisze:
Zaczeło się to od momentu zaktualizowania flesza do nowej wersji jedyna możliwość pozbycia się tego echa i przebicia powrót do starego flesza zawsze mówiłem co stare to lepsze co nowe to szmelc dlatego nadal jeszcze jestem na przeglądarce 3.6 . A te problemy są od nowego flesza trzeba zainstalować starą wersję i nie będzie problemu firma robiąca flesza spaprała sprawę .
A kolejną wadą nowego flesza jest zamknięcie karty z odtwarzaczem i pomino że karta jest dawno zamknięta nadal idzie dzwięk kilka razy tak miałem i zrozumcie że to nie wina ising czy sprzętu tylko tych partaczy co robili aktualizacje flesza czy nikt nie zauważył kiedy się to zaczeło ? .