Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
galaktykamanutd pisze:
Dzisiaj o 13:23
Ja mam Piotras flesza wersje 11 i normalnie chodzi sprawdzałem🙂
Wrocław
unexpected pisze:
Od jakiegoś czasu występuje problem z nagrywaniem przez isingową nagrywarkę. Myślałem, że mam zepsute głośniki lub słuchawki jednak są osoby, które borykają sie z identyczną przypadłością.
Otóz po załadowaniu piosenki i właczeniu nagrywania po jakimś czasie z głośników/ słuchawek zaczyna wydobywac się szum, buczenie, nierzadko sa przebicia, że zaczynamy słyszeć swój głos. Nie dzieje sie tak za każdym razem, kiedy chcemy cos nagrać jednak na tyle często, że staje sie to uciążliwe. Problem zauważyło kilka osób, które mam nadzieję zabiorą głos. Liczymy na pomoc w rozwiązaniu problemu. Dziękuję.
Wrocław
pawel pisze:
Czy ktoś z osób, u których występuje ten problem jest w stanie napisać dokładniej od kiedy występuje buczenie?
Wrocław
reffereek pisze:
Bardzo proszę, ekipo ising 🙂 o naprawienie tego 🙂 ponieważ pogłębia się moja depresja i nie mogę nagrywać😃 ooo i w pełni korzystać z pakietu ising plus który wykupiłam! 😃 oo
poznan
danka
waniliowysen pisze:
Dzisiaj o 16:56
No dobrze, a co zrobić jak jest odmowa zainstalowania tej starszej wersji ??? Wyskakuje komunikat o błędzie i próbie zainstalowania nieaktualnej wtyczki 🙁
pawel pisze:
Cały czas badamy ten problem, jednak jest on trudny do zidentyfikowania, ponieważ występuje tylko u części użytkowników. Mam prośbę - czy ktoś z osób, u których problem jest obecny mógłby potwierdzić czy buczenie zdarza się również w nagraniach, które były nagrane prawidłowo oraz odtwarzając piosenki z opcji Impreza karaoke?
Exciter
I like to learn, but I hate to be taught
- Winston Churchill
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!